Düşünmekten kafayı yemek üzereyim canım yanıyor çıkmazdayım arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?

1 yıllık bir ilişkim var Sevgilim evlenmiş iki çocuk babası ve şu an boşanma aşamasındalar benden öncede ayrı yaşıyorlarmış hatta farklı sehirdeler başta belirteyim yani ben ayrılmalarına sebep değilim ben hayatında yokken alınmış bir karar sevgilim çocuklarının her türlü ihtiyacını karşılayan bir baba ilgili arar sorar ve çocukları küçük olduğu için ister istemez anneleriylede konuşmak görüşmek zorunda kalıyor çocukları aradığı zaman ve şu an özel olan çocuğu rahatsız hasta bu yüzden hastane için sevgilimin olduğu şehire geldiler ve sevgilimin evinde kalıyorlar içim acıyor çok üzülüyorum aklımda sürekli soru işareti acaba tekrar barışma olur mu diye sonuçta birlikte on yıl geçirmişler o evde birlikte yaşanmışlıkları var sevgilim kesinlikle barışmayı düşünmüyorum biz anlaşamıyoruz onunla evliliği beceremiyoruz her gün kavga her gün tartışma diyor barışsak yine aynı olucak diyor aklına kötü şeyler getirme aramızda bir şey olamaz o sadece çocuklarımın annesi diyor çocuğum için tedavi için bir süre burada kalıcaklar sabırlı ol üzülme kafana takma diyor ama ben ister istemez üzülüyorum ve düşünüyorum doğru bulmuyorum boşanma aşamasında olan iki insanın aynı evde bulunmasını içimde sürekli kuşku şüphe var Sevgilimin ailesi daha öncesinde barışmasını istiyordu çocukları var diye bugün aileside oraya gelicek ve sevgilimin aklına girerler diye korkuyorum sonuçta sorunlu bir evlilik yaşasalarda üzerinden çok zaman geçmiş belki pişman olmuştur kadın kendi kötü huylarını değiştirmiştir düzelmiştir ve barışma niyeti vardır diye düşünüyorum çok çaresizim cikmazdayım çok seviyorum onu ama aklımdan bu düşünceler korkular çıkmıyor bana deseki ben barışıyorum asla bir şey diyemem ama dünyam başıma yıkılır kahrolurum sizce ne yapmalıyım elim kolum bağlı çok çaresizim çıkmazdayım?

Düşünmekten kafayı yemek üzereyim canım yanıyor çıkmazdayım arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?