Birini deli gibi seviyorum her gece fotosuna bakıp aglayacak kadar ama onun için bir damla gözyaşı dökmek ama o haketmiyor oyle dusunuyorum niye derseniz iki sene önce beni terk etti iki yıl hasret cektim sözde bana ulaşamamiş yeni numaram onda yoktu instgramımı kapatmıştım falan neyse ya tekrar barıstık beni özlediğini sevdiğini soyluyor ama ben inanmıyorum gelecem yanına diyor bakalım ama adam gec yazıyor ve instgramda hikayelerime bakıyor benim msjıma cevap vermiyor üç dör bir saat gibi sürede veriyor aramıyor beni arayacaktı işlerim var canım diyor müsait olunca haber ederim diyor dün pek konusamadık teli cekmiyordu kendisi jandarma bu arada işle ilgili işleri varmiş
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yani o kadar sene sonra sana gelmesi de garip ama yaptığı hareketler normal değil. Ne kadar sevsen de arana biraz mesafe koy bir bak bakalım ne yapacak
Nasıl Bi mesafe napıyım ki
Hem naber yazıyor desemki iyi degilim sen gec yazıyorsun diye
Yani çok yakın olma normal düz arkadaş gibi konuş pek üstüne düşme gibilerinden. İşi gereği de geç yazıyor olabilir ama seni bu kadar üzen birine eskisi gibi o ilgiyle yazmamalısın, ilk önce o sana çok ilgi vermeli sevgi göstermeli
Ona o kadar düşkün olduğunu belli etmiycen işte onsuz yapamıyormuş gibi davranmıycan öyle bişe yazma
Nasıl onsuz yapamıyom diye davrancm tam olarak ne yapıyım gec mi yazıyım canım cicim demiyim mi askım falan Bn ona video hazırladım ikimizin resmiyle ve sen benim sarkısı yanı bizim sarkımız la begendi falan
Aynen çok samimi mıçmıç olma işte bakalım o ne yapacak
Önceki yazdığın soruları da okudum da... bu çocuğun bence başka konuştuğu kızlar daha var çünkü hem seni elinde tutmak istiyor hem de seninle konuşmaktan sıkılıp başka işlere yöneliyor. Sen buna saf gibi kanma direkt söyle başka kız varsa söyle beni oyalama diye. Onu o kadar şımartmışsın ki gözünde seni değersizleştirmiş. Ne kadar seversen sev kimse senden değerli değil, gerçekten onun bu hareketleri kalp kırıcı. Hiçnir bahanesi olamaz bunların. Zamanını boşa harcama
Simdi yazıp diyimmi yani Baska kızlar varsa beni oyalama diye tam olarak ne yazıyım oyle yazıncada konusmayı kesmesin sonra
Hem nerden o kanıya vardın
Çünkü bir insan neden hem konuşup hem de kendini çeker? Mesela sen ona yazmışken onun sana yazmama ama telefonda hikayelerine bakma nedeni ne olabilir? Telefonlarını açmıyormuş falan... Ya ya bu çocuk canı sıkılınca sana yazıyor ya da seni elinde tutuyor nasıl olsa bu cepte diye. Sen bilirsin ben olsam yazarım ama sonra aranız açılırsa bana suç bulma yani dr nereye kadar böyle gidecek? Bu belirsizlik niye yani. Sen üstüne gittikçe şımarıyor
Yazmıyım dedigini ya valla aramız acılır
Telimi acımıyor degilki ben daha aramadım hiç
Önceki yazdıklarınla alakalı yazdım da bilmiyorum bence sen "bilmediğim bir şey var mı" tarzında sor. Biraz daha yumuşatarak sor ki aranız açılmasın
Ne gibi bir sey derse ne diyim o kızları falan demesem ya da tek benle konusuyon mu diyim
Ondan bu kadar çekinme bence, yani ufacık şeyde senden kopacaksa bırak gitsin. Eminim çok güzel bir kızsındır. Çivi çiviyi söker, başka biriyle unutursun onu. Sırf bir soru sordun diye senden vazgeçecekse arana mesafe koyacak koysun. Senin o soruyu sorman gayet normal çünkü öyleymiş gibi davranıyor
Yani benden bir sey saklıyormusun başka kızlarla konusuyor musun diyim
Hem ben bunun için fake hesap actım işte yazdım konustuk iyice sevgili olak dedim düşünmüyorum dedi yasadıgı sehri sordum falan yaşını soyledi sonra gelirsin bana dedi yok ben gelemem sen gel dedi zor dedi falan ne yapsam o buraya gelecek masraf yapacak ondan sonramı konusmayı kesiyim
Fake hesap olduğu anlaşılıyor muydu? Belki sen olduğunu anlamıştır ama anlamadıysa bile bir insan tanımadığı biri için şehrine gelir mi? Bence sen olduğunu anlamış olabilir
Kızın fotosu yok hiç takipciside yok takip ettigim sadece o
Anlamıştır bence
Sen direkt çocuğa yaz, nereye kadar böyle üzüleceksin
Ne yazıyım ki bide iki yaş küçük benden arkadaslarım senden cok küçük gözüküyor diyorlar bir tane abla da 15 yasında gözüküyor diyorlar moralimi bozuyorlar
Ben hep aglıyorum onun için hep fotosunu öperek uyanıyorum yeter artık yeter benimde canım var ama canımı cok yakıyor ilgisizliği falan olsun
Şu ana kadar onun için yaşayabileceğin tüm acılaru yaşamışsın. Sen de ondan daha olgunsun bak işte. Kendine eziyet etme, çocuk daha olgunlaşmamış belli, git yaz içindeki her şeyi. Ama onun huyuna giderek değil sert şekilde yaz. Eğer hâlâ umursamıyorsa ayrıl bitsin gitsin. Kendini kullandırtma bence yazık değil mi sana? Başka birileriyle konuş kaynaş aklını ondan uzaklaştır. Cidden zamanını daha fazla harcama sonra çok üzülürsün
Ne diyim ona hala aglıyorum hala
Bide gelince ne yapalım diyor o fake hesaba bende p*rno filmi cekerüz dedim oda kac kere cektin dedi bende cok dedim
Sakın bir daha öyle şeyler yazma, sen olduğunu anlamıştır. Arkadaşların demiyoe mu hiç sana ayrıl çocuktan falan diye¿ daha fazla zaman kaybetmeden şu çocuğa açık açık ne düşünüyorsan söyle işte buraya yazacağına ona söyle
Aklıma kendimi bıcaklamak geliyor sonra diyorum ki yapma rümeysa degmez zerre kadar o seni haketmiyor içki içmeyen ben sigara içmeyen ben içmek istiyorum
Bu konuşma böyle uzar gider... lütfen böyle şeyler düşünme ve yapma da... inşallah mutlu olursun. İyi günler
O beni mutlu etmiyor aglatıyor ama Allah sorarmı gözyasımın hesabını
Çocuğun adı ne
Ahmet
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!