Arkadaşlar ben kendimi mi asagiladim?

Merhaba arkadaşlar ben 2022 yks de oldukça yüksek bi siralama yaparak tip fakültesini kazandım ve okumaya başladım isteyerek başladım bu bölüme ama zamanla ortam olsun bi çok şey olsun sevmedim ve üniversite de uzaktı alışık olduğum yerlere ayrıca sınavlar her şey zor geldi kendimi kötü hissettim ve 2. Sınıfın sonunda tip Fakültesini biraktim şu an tekrar sınava hazırlanıyorum benim için ilk başta sorun yoktu ama yakın zamanda annem bana hani alisabildin mi işte tekrar ders çalışmaya geçmişi arkanda birakabildin mi dedi bundan sonra ne yapicaksin sen yine bırakırsın kesin falan dedi ben gayet iyiyken beni üzdü ve çevremdeki insanlara tıpı bıraktığımı söylediğimde herkes bana işte neden bıraktın orayı neden bıraktın saçmalama neden kendine böyle bi kötülük yaptın dediler zaten annem benim moralimi bozmuştu çünkü yaklaşık yarım saat üstüme gittiler bi de insanlar diyince kendimi kötü hissettim çünkü en az 10 kişi bana bunu dedi saçmalama ne yaptın bitirseydin artık kendini batırdın falan dediler çok bisi diyemedim onlara da belki onlar için yüksek bi başarıdır bilmiyorum ya da onlara göre tıp çok iyi bisidir ama söyleme şekilleri üzdü yani ben de böyle olsun istemezdim ama böyle oldu her şey güzel olsun mutlu hissedeyim istemiştim sadece şimdi ailem de dahil herkes yine benden sınavda yüksek derece bekliyor işte sen zaten ysparsin diyorlar geriliyorum hem tıpı bırakma muhappeti hem de bu beklenti beni çok geriyor bugün yjne bu konular açıldı gibi oldu ve çok gerildim çok mutsuz hissediyorum keşke hiç tıpa baslamasaydim keşke her şey güzel olsaydı üniyi çok güzel hayal etmiştim hiç hayal ettiğim gibi güzel olmadi ha bu arada tiptan arkadaslarim da benimle dalga geçiyor arada neden bıraktın aptal misjn diye Of çok uzattım ama kendimi mutsuz hissediyorum siz hiç bu tarz bi olay yasadiniz mi ya da şahit oldunuz mu ve ben sizce kendimi asagiladim mi gerçekten hani bi zavallı miyim ben yoksa acb şu an çok kötü hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var ve neselenmeye ihtiyacım var
Arkadaşlar ben kendimi mi asagiladim?