jigoloforum. com
Arkadaşlar intihar edicek durumdayım?
jigoloforum. com
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer google images'te resimle aratıldığında sonuçlarda çıkacaksın demektir, çevrende çok farklı gözlerle görülebilirsin, direkt savcılığa git suç duyurusunda bulun, savcılık her türlü domain firmasından alan adının whois bilgilerine ulaşır, mümkünse bu suç bildirimini bir bilişim avukatıyla yap, bu tarz sitelerin whois bilgileri gizli olur, server yurtdışında olur, ama avukat direkt server sahibi olan datacenter ile iletişime geçip site sahibinin login olduğu ip adresinin sunucu log'larını isteyebilir, böylece yurtdışı görünümlü olan yurtiçinde faliyet gösteren fotolarını izinsiz kullanan çakala dava açabilirsin, ama kesinlikle işi bilen bir bilişim avukatıyla hareket et, tek başına derdini anlatamazsın savcıya, savcı anlamaz zaten, delillere bakar, bakın biz bu adamı bulduk suçu şu ahada delilleride burada, bu kişinin yaptığı kesin diye kanıt koyarsanız işten anlamasa bile sizin aleyhinizde sonuçlanır dava.
Hepsi Türk hepsini buldum.
domain isimtescilden alınmış zaten, o şirket fetocuydu başında kayyum var zaten, savcılığa ver hiç çekinme ohal dönemindeyken hiç ikiletmeden pat diye domain sahibinin tüm bilgilerini verirler merak etme, direkt git suç duyurusundan bulun, yerini yurdunu biliyorsan daha kolay, resimlerini silseler bile bir kere server'a o foto atılmış, adli delil olmuştur o, silinse bile sistemden harddiskten geri getirebilir bilirkişi incelemesi yapılırsa, işin özeti her türlü babafingoyu yiyecekler o siteyi açanlar, ben olsam hiç peşini bırakmazdım, beleşten tazminat davası açarım çatır çatır yerim alacağım parayı, ne kadar safsınız ya, keşke biri benim resmimi kullansa şu tarz işlerde, donuna kadar alırım vallahi, üstüne bu şerefsizliği yapanın sicilini kirletmekde benim için bir şereftir, yüz kızartıcı suçlar sicilden asla silinmeyecek suçlardır, fuhuşa yardım ve yataklık yüz kızartıcı suçtur, bir daha iş bile bulamaz o tipler, içeridede damat koğuşunda çok güzel bakıyorlar onlara merak etme...
Zaten şehirde saçma Kastamonu demiş alakam yok Kastamonu ile ilgili.
siteyi ihbarweb'e şikayet etmen hiç bir işe yaramaz ayrıca, adamlar en fazla domaini farklı bir domaine yönlendirir 301 yönlendirmesi yapar kapatılan siteyi, özetle a firması adını değiştirir b firması olarak yayın hayatına devam eder, bdp kapanır hdp olarak hayatına devam eder böyle düşün internet ortamınıda, direkt şahıslar üstüne oyna derim, yoksa ömür boyu milletin gözünde kötü kadın olarak kalacaksın...
Ne yapacağım.
sabahtan beri sana ne anlatıyorum ben? adamları bulduysan işin daha kolay, git savcılığa suç duyurusunda bulun, en kötü savcılığa dilekçe ver, onlar senin yerine adamları bulur, ben bile 2 dakika içinde domainin nereden alındığını duydum, kayyum atanmış bir firma savcılık talebiyle domaini satın alan kişinin bilgilerini 5 dakikaya kalmadan verir, hakkında yüz kızartıcı suç olduğundan kamu davası açılır zaten, sende mağdur olarak itibarım zedelendi, toplum içerisinde küçük düşürüldüm, piskolojim bozuldu diye tazminat davası açar paranın gözüne vurursun kolay değil birini iki dakikada karalamak, bedeli ağırdır... neyine korkuyorsun ki ya? hiç bir masrafı yok, gidip sadece oradaki katibe şikayet dilekçesi vereceksin kimliğinle o kadar, 5 dakikalık bir iş, dava masrafları kaybedene giriyor merak etme, karşı tarafa her türlü girecek zaten fuhuşa aracılık etmekten, kaybetme lüksün yok davayı merak etme, yerinde olsam işi gücü bırakır sırf para kopartmak için peşine düşerdim bu olayın.
Domain vermedi işte.
sana tabiki vermezler, whois bilgileri gizli, savcılık isterlerse adli bir olay var ortada nereye vermiyorlar?
firmaya ya da siteye artık neyse yasal yoldan dava açabilirsin ama resmin üstsüz bir resim ise kendi istedi diyip yırtabilir üstsüz değildir heralde ama dediğim gibi dava aç tarihinin elden geçir hepsinin
onu atmadan once dusunecektin merak etme bugun silerler yarin sen baaka sitelere atarsnn.. inthar edecek bii havan yokkk
Arkadaşım ben atmadım.
kim attii cinler mi attı... demkk sen atmssnn kardeş
Kafan mı güzel.
nasl siteye girdi ozamnn onu diyrmm kendiligindenmi gittii
İnstagramdan alınmış.
kim neden almiski
sitemi almiss
Bilsem rica etsem şikayet edermisin.
buyuk suç kardeşim sikayet et onlari
tabi ederim
ihbarweb. org adresine şikayet edermisin rica etsem.
tamm sikeyet edecem oyle pislkleri hapse tktrmak gerekirrr... sadece site lernn kapatlmasi yetmzz bulunup cezalari verilir insalla
Umarım.
canm sende moralini bozma serefszker illa cezasni bulur hepmz sikayet edecz o siteyi arkadasmdanda rica edecm
Nasıl ediceksin biliyormusun anlatayım mı.
burayada at bir bakalım intihar edecek kadar var mı
jigoloforum. com diye bir site.
Cevap
18Cevap
Bende öyle durumdayim aglayasim var. Cok kotu olay icindeyim. Dolandirildim
Para mıverdin jigolo sitesine.
Intihar care degil ama jigolo erkeklere denmiyomuydu
Tamam vermişsin işte gerekli yerlere onlar hallederler
Kaldırırlar kaldırmazlarsa git savcılığa korkma yani ama kaldırırlar bence
Nasıl geçti onların eline sana diyorum mahkemeye ver eğer gidip üye olmadı isen tabi
Değilim tabiki.
Takip ettim.
jigolo sitesinde erkek olur bu demek sende erkeksin
jigoloforum. com bir bak istersen.
hangisi sensin
jigolo erkek olmuyormu, senin niye foton var ki
Ölürsen bir fatiha okurum arkandan 👍
dejavu oldum bir kediyi ikikere gördüm sanki
Sitenin bir linki var mı bizde şikayet edelim
jigoloforum. com edersen sevinirim.
Foto veremem siteyi et.
Tabiki hayır şansa gördüm Google görselimi arattım da çıkdı.
Açık bir foto muydu
Nasıl.
Ver siteyi patlattirayim
Sen kız değil misin ne alaka
takip yapar msn
Neden.
savcılığa git
Tanıdıklar görse mi korkuyın
Senin o sitede ne isin vardi ki
hangsi sen
Hallederiz
Nasl.