Arkadaşlar çok kötü durumdayım intihar?

Arkadaşlar hayatım o kadar boşki. 120 kilo bir kızım. Geçmişte yaşadıklarım aile sevgisizliği yalnızlık derken kendimi eve kapatıp yaşayan ölü gibi yaşadım. Kilom gittikçe arttı. Üniversite açıldı üniversiteye gidemiyorum kilo yüzünden. Kuzenlerim geliyor hep beraber dışarı çıkıyorlar ben gelmicem ya kendimi halsiz hissediyorum diyorum. Dışarı çıkıp bı kahve içmek için kıyafetlerim yok. Kıyafet almıyorum kendime. Aynalara bakmıyorum. Bakamıyorum. Okadar kötü haldeyimki temel kişisel bakımimı bile yapmaz hale geldim. Yıllarca 4 duvar arasindayım. Hapisanede gibi. Antidepresanlar la zar zor duruyorum. Dışarı insan içine çıkmak istemiyorum. Okulumu biraktım resmen. Kendimden o kadar vazgeçtimki geleceğimi kendimi herşeyimi bitirdim. 20 yasindayim. Bir tane arkadaşım akrabalarım ailem yok. Hepsi benden tek tek uzaklaştı. Görüşmek istemiyorlar. Ailem beni zaten küçüklüğümden beri sevmiyordu. Şuandada ailemin evinde yaşıyorum. Ne işim var ne okulum. Kilom yüzünden eve hapis ettim kendimi. Onlardan başka çarem olmadığı için hergün azarlarını aşağılamalarını çekiyorum. afedersinix boktan farksız davranıyorlar bana. Bana hergün git bu evden diyorlar. Gidecek hiçbiryerim yok. Dışarı adım dahi atamıyorum insan içine çıkamadığım için. Benim hayatım bitmiş durumda. Kendimi toparlamam imkansız artık. İntihardan başka çarem yok.
Arkadaşlar çok kötü durumdayım intihar?