Arkadaşlar artık dayanamıyorum intihar edeceğim galiba?

arkadaşlar merhaba. karanlık bir dünyaya düştüm çıkamıyorum. yardımınıza ihtiyacım var. 2011 yılında aydında okurken arada sırada takıldığım bir arkadaş grubu vardı. o grupta hamza diye bir çocuk vardı. hamzayla sevgili olmak için baya uğraşmıştım fakat olmadı. o grupla bağlarım zamanla zayıfladı. sonra ben 2011 de aydından ayrıldım. sonrasında hamzayla sevda sevgili oldular. sevda'da benim sevdiğim iyi bir arkadaşımdı. ben bursadaydım artık. onlar aydında. facebookta görüyordum sadece ilişkilerini.

2014 yılında sevda'nın ölüm haberi geldi. çok üzüldüm. hamzayla konuştuk başın sağolsun dedim. çok üzülmüştüm gerçekten.

2016 yılında hamza bursaya geldi. beni aradı görüşelim diye. tamam dedim ve buluştuk. buluştuğumuz andan itibaren birbirimizden etkilendik. ve gitgide yakınlaşmaya başladık. onun sevdanın ölümünü geride bıraktığını hissettim. hatta benden çok etkilenmişti. birbirimize galiba aşık oluyorduk. ve 2. gün tekrar buluştuğumuzda aramızda bir şeyler oldu. sarıldık ve o da bende çok mutlu olduk. fakat sonra hamza aydına geri döndü. ve ben delirdim. sevdaya ihanet etmiş gibi hissediyorum. yıllardır vicdan azabı çekiyorum. devamlı facebooktan açıp fotolarına bakıyorum. işime ve hayatıma odaklanamıyorum. konuyu hamzaya açmak istemiyorum. çünkü o da vicdan azabı çekebilir. napıcam ben? çok mu yanlış bir şey yaptım! sadece hamzayla mutlu olabilirdik diye düşünüyordum. ama olmadı. bende yaptığım hatayla ortada kaldım. nefes alamıyorum. çok zor hayat yardım edin bana lütfen.
Arkadaşlar artık dayanamıyorum intihar edeceğim galiba?