Kizlar evli bir adama aşığım karısıyla tatile gitti delirecem nefesim azaldı canım çıktığı gibi hisediyorum bana akıl verın?

Arkadaşlar 19 yaşındayım evli çocuklu bir adama aşk olduğum ona aşk olduğumu biliyor ona hep güler veriyorum aşk mektubu yazıp veriyorum dün karısıyla çocuklarıyla avrupaya tatile gitmiş 1 aylığına kalacaklarmış bugün bütün gün karısıyla el ele kol kola öpüşürken bile fotoğraflarını paylaştı çocuklarıyla da paylaştı o fotoğrafları gördüğüm anda bana ne olduğu bilmiyorum fotoğrafları gördüğüm anda sanki biri canımı alıyor gibi hisettim sancı canımın çıktığını hissetim nefesim darardi zor nefes almaya başlamıştım hala öyleyim kendimi banyoya attım ve suyun altında ağladım sanki canımı alıyorlarmış gibi hissetim onu artık göremeyeceğini hissetim şimdi banyodan çıktım kendimde değilim şu an ama birazcık sakınleştim sizce bunu bana bilerek mi yapıyor ona aşk olduğumu biliyor ama ağzını açmıyor bilerek mi karısıyla fotoğraflarını paylaşıyor arkadaşlar bana akıl verin delirecem yaptığım yanış olduğunu bilemiyorum ama duygularıma hakim olabiliyorum nolur bana kızmayın 🥺😔 bana akıl verin

Kizlar evli bir adama aşığım karısıyla tatile gitti delirecem nefesim azaldı canım çıktığı gibi hisediyorum bana akıl verın?