AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Boşuna ağlama, adam seni s_kip tadına bakmak için, kendi hayatına renk katıp biraz zevkli yasak şeyler yaşamak için seçmiş... Bunu bildikten sonra artık ondan iyi ki kurtuldum demelisin!
Hayir aramizda oyle bi bag olmadi olmicaktaa.. cisellik yok
Demekki o aşamaya varmadan elevermiş kendini :/
Hayir, boyle birsey olmasaydi bile yasamazdim/k
unutursun
hala sevmen de kendine yaptığın en büyük haksızlık
Biliyorum🥺
Vardır öyle güzel kardeşim şerefszlr sttıret bas tekmeyı
Aaahh aaahhh
boş ver be
hak ettin yansin okadar bekar varken evli adamla ne isin var
Yaa ben s@lakmiyim gidipte evli adami sevecem.. ona kac kezz sordumm belli ettim onun bekar oldugunu bildigimi hic bir zaman soylemediiii😭😭😭😭 Evli oldugunu bilseydimml asla onunla konusmazdimm.
Olur böyle şeyler ya kendini suçlama o da deseydi sana
iyi sadece konustuysan sikinti oaz unutursun 😅😅😅
@Alaraaer aynenn oyle canimm keske soyleseydii o🥺 Oda dedi zaten kendini suclama bilemezdinn.. benim hatam dedi
Cok kolaydi unutmak
kolay baska seyler dusun ya da baska birini bul max 2 gun merak etme😉😉😉
Bu kişi kesin sensin gizliden sorsan da tanıyorum seni
Nasil yani?
😂 düşün dur
Ok?😅
Bulursan sana bir çikolata
Hadi bb
Yuva yıkanın yuvası olmaz... Uzak kalmayı dene, kimse vazgeçilmez değildir.
Yav arkadas yuva yikmayi dusunmuyorum artik su sozden vezgecinnn yaaa!!
Heryerden engelle ve yeni bir sayfa aç
Yapamammmm
Neden seni daha fazla kullanabilsin diyemi...
Yazik o beni kullanmiyorki.. ben israrlaa yazip duruyorumm onaa😭😭😭
Şu anda kullanmıyor... ama kullanacak bunun Farkında olmani istiyorum... Ve yazma yaaa neden yazıyorsun. Sen bu kadar iradesiz misin... evli olduğunu öğrendin ve mevzu burada kapanmali.. seviyorum vs deme hiç. O sevmiyor bunu bile önüne bak.. ona yazmak hem seni küçük düşürür... hemde bir aileyi huzurunu bozarsin..
Ona zaten hic bir kere seni seviyorum demedim. Ama hep hissettirdil farkli bir sekilde soyledim ona..
Hiç mi belli etmedi bunu size?
Yok hic etmedi🥺
Siz onun yanındayken hiç mi onun cep numarasını aramadınız? Muhtemelen sessizdedir telefonu. 👍🏻 ya da kapalıdır👍🏻
Ben zaten aramazdim onu.. aramayi sevmedigimi bilirdi.. ama mesaj cektigimde hep cevap verirdi..
Ben onun yanında arardım onu, sizin yerinizde olsam. Sonra da pardon yanlışlıkla bastım telefonda derdim 👍🏻
Sabah aksam gece konusurduk yani
Onun yaninda derken?
Yanında karşılıklı konuşurken genelde karşımdakinin telefonunu ararım. Tel kapalıysa ya da sessizdeyse zaten artık yapacak bir şey yoktur.. bye bye yani.
Yok sesi hep acik..
Belki senin yanındayken eşinin tel nosunu engelliyordur, bu da ayrı bir taktik çünkü. 👍🏻
Yok oyle yapacagini sanmiyorumm.. cunkuuu dedii bana o asla ama asla karisamaz biz oyle anlasarak evlendik dedi
😅😅😂 sanmamak nedir? Adam evli , zamparalık yapıyor işte. Böyle yalanlara nasıl inanabilirsiniz ki?
Yaşınız kaç? Tam olarak.
Valla o korkan biri degil.
Yasim 24
Eşi kabul etmiş onu demek ki 👍🏻 yeterki ona para versin , baksın da ne yaparsa yapsın durumu yani..
O kadar çok aileler 😂 var ki böyle 👍🏻 parayı ver, istediğini yap diyen.
Aynenn oyle o durumdalar zaten.. kendiside dedi bana aliyo arabami hayatinda calismamis etmemis cani bile siklimaz ordan oraya gezer tozar ancak dedi
Böyle bir adamdan ne gibi bir beklentin olabilir ki peki, senin?
Onunla mutlu bir evlilik yasamak
Adam için aldatma ön planda , doğru mu bu sence? Parası ile susturur daima seni. 👍🏻 özel durumlar yaşadınız mı peki hiç?
Hayir oyle bir niyeti yok. Beni kimse parayla susturamaz! Cunku ben paraci degilim. Kendim calisiyorum kendim kazaniyorum bunuda o biliyor. Onun esi asil calismiyan birisi ve o bundan sikayetcii..
tabikide hayir yasamadik
Bilemiyorum tabii ki aranızdaki güven duygusunun ve arkadaşlığınızın derecesini. Ama her an hazırlıklı olun, belki eşi devamlı resimlerinizi , videolarınızı çekiyor veya çektiriyor birisine. Adamın ayağında ki çoraplarını bile alır böyle bir durumda 👍🏻👍🏻
Bir birimize guveniyoruz. Oda dedi gecen eger sana guvenmeseydim Şu an yaninda olmazdim. Bende aynisini ona dedim sana guvenmeseydim asla ama asla gelmezdim.
Dedim ona esin biliyormu felan. Dedi yok o birsey bilmiyor karisamazda bana dedi. Onunla oyle evlenmeyi kabul ettim yoksa zaten etmezdim. Yani anlican kadinda nasil bir mide var.. sadece parasi icin evlenmis belli. Buda yazik bi bosanamamis. Hem sikayetci hem halen o kadinla. Ne kotu yaa..
Dedim ya, tüm mahkemeler , kanunlar kadından yana Türkiye de. İstese çorabını dahi alır ayaklarından terlikle bırakır onu. İki tane video çekimine bakar her şey sonuçta.
Ne videosu cekecek kadin yaa?
Hem kendisi diyor banane evi terk ederim sorun degil. Cekip gidesim geliyor diyor
Bir yerde birkaç kere yemek yerken videonuzu çeksin kafi yeterli. Evini , arabasını , şirketini veya maaşını komple alır. 👍🏻👍🏻
Yok yok oyle yerlere gitmiyoz zaten yapmayizda.. aramizda birseyyokkii.. toplamda 2-3 kere gorustuk zaten
Hayırlısı. 👍🏻
Aynen bakalimm
Unutuyorsun merak etme.
Ahh be kuzumm.. 10 yil unutamammisimm
Yeni birini bulman gerekiyor
Bunu yapamam.. kendime ona ihanet ederim.
Kactane gorucu geldi onun ustune yok olmuyor gorusmek bile istemedim
Ona ihanet mi edersin? Sen iyi misin? Adam kandırmış seni? Bu kadar güçsüz olma, toparlan ve yoluna bak. Hayat senin hayatın kimse için perişan olmaya değmez.
Aahh be canimmm okadar haklisin ki🥺
Ama benn oyle hissediyorummm.
O zaman psikoloğa gitmelisin
😭😭😭
Hayırlısı yapacak bir şey yok artık
Aynen🥺
Aynı şekilde bende aynen
Aaahh kuzuummm😭🥺 Sen neyapiyorsun simdii? Halen seviyormusun? ya da birseyler oldumu
Hâla çok seviyorum onu ve canım yanıyo benim de bişi olamiyo eşi sayesinde 🙁🖤
Aaahhh be kuzuum😭😭😭😭
Bende valla coook seviyorumm onu vazgecemiyorummmm😭
Bende ya napcazz☹️
Valla kuzumm bilmiyorum.. sabredecegizz..
ama seninki hic bahsettimi evligili sarsintida felan diye?
Evet ya.. evlilikleri sarsıntıda diğil benimkinin ama çok kıskanıyorum
Pff😭 Ama o seninle konustumu ya da konusuyormuu?
Evet hâla iletişim halindeyiz
Peki o sana nediyor? Neler konusuyorsunuz? O kendisimi soyledi evliyim diye
Ben sorunca o söylemişti, bazen normal konuşuyoruz bazen beni sevdiğini söylüyo öyle
Nasill yaniii seni sevdigini soyluyormuuu.. eehhh daha ne yapmaya calisiyo buu
Keşke anlasam gerçekten seviyo mu ya da amacı başka mı diye
Aynenn keske anliyabilsekk 😭 Insallah en kisa zamanda ortaya cikar.
İnşallah 🙂
Valla bende benimkini okadar cok seviyorumki.. Şu an o karisini bir kasikta bogasim var.. onu oyle bi kadindirmis oyle bi oyuna getirmiskii🤬
Benim de karısına söyleyesim var her şeyi
Soyle diyecem ama ozamann iyice kaybedersin. Karisiyla neyapar eder yine mutlu olurlar ama olan sana olur
Böyle bi girdabın içinde sıkışıp kaldık ozmn senle 🙁
Haklısın
Aynenn oyle canimm maalesef😭
Benimki bana onunla mutsuz oldugunu soyledi bazen cekip gidesi geliyormus evden ama bilmiyorum nekadar dogru😭
🙁🙁
Pfff iste arada kaliyoruz😭
Üzülme nasip değilmiş diyip geç
Belkide bir gun nasip olur? Rabbimin bir bidligi vardir onu karsima cikarmasi onu buladar yalindan tanimak vs
Kızım saçmalama evli evli adama göz dikme ya kendine gel abi
Yaaa hayir yaaa.. eger bosanirsaa olabilir
Olamaz s@lakmısın boşanma sebebi olma unutma aynısı seninde başına gelir
Hayirr sebebi olmayacagim tabikide.. eger bir gun kendi istegiyle olursaa..
geçer
Umarimm
Gerçekten mi🥺🥺🥺
Evet🥺😭
Oyyy kıyamam
Dertleşmek ister misin
Tesekkur ederim😓
İstersen dertleşelim gercekten
Yokyok sagol
O zaman sana mutluluklar dilerim
Umarim unutursuj
Tesekkur ederimmm
Nasıl öğrendin evli olduğunu
Onu baya arastirdimm stalkladimm. Hic ummadimiz bir yerde cocukla resmi vardi ve supheye dustumm. Sonra en sonda yuzune karsi gidip sordum. Ilk basta dedi ozel hayatimla ilgili birsey demem diyemem. Sonra evet evliyim dedi. Ama memnun degil🥺
Dolandirildin yani
Dolandirilmak degilde.. ne derler bilmiyorumm.. beni sadece kandirdi. Merak etme aramizda birsey olmadi
Aklıma o gelmedi zaten. Burdan birisi daha vardı 4 yıl sevgili olmuşlar adam evli çıkmış ifsaa olmuş felan adamın eşi de durumu öğrenmiş adam kıza benden uzak dur vs demiş ama kız aşıktı felan ağlıyordu seviyorum hala diyordu
Hmmm🥺
Aynenn bende ona asigimm.. hemde yaklasik 10 senedir ama kucuktum diye o sevgiyi bastirdim icime ama artik ona soyleyince patlak verdi. Bana dedi cook kotu zamanda geldin keske ozaman gelseydin😭😭😭
Unutacaksin unutamazsan yardımcı oluruz
Sagol ama olamazsiniz
Konuşmak herseyin ilacı
Kandırdı yani seni
Biraz oyle gibi🥺
Karaktersizin tekiymis
Pff🥺
Hayırlısı
Aynenn hayirlisi🥺