Güncellemeler
+1 yıl
Benim gibi hisseden?
Herkes evlendi eş oldu aş oldu bunları görünce dahada üzülüyorum nefes alamıyorum sanki hayat bana engeller koymuş insanlar tereyağdan kıl çeker gibi her işi hallarderken en kolay işlerim bile imkansız bana. Mutsuzluktan öleceğim stres yapa yapa kafam ağrıyor gelecek kaygısı ne olacak kaygısı kendi evimde yabancı gibi hissettiriyor bu duygu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kocaya gidince anladım ben asıl kendi evimde misafir olduğumu 😂 bu ne haset kocayi bosasam diye düşünürken kendi evime gittigimde misafir yatağında yattım o zaman yabancı gibi hissetmek neymiş anlarsın
Peki kocaya gidince her şey güzelleşiyormu hani sende yaşamışsındir baba evinde bazen nefes alamadığın sanki biri gelsinde evlenip mutlu olayım diye beklediğin zamanlar şimdi ne dersin gizlisin zaten sadece açık ol
Evet çok istiyordum sınırsız herşeyi yapabileyim karisanim görüşmenin olmasın kendi evimi kurayım ama öyle olmadı seçtiğim kişiyle 1 sene konuşup evlendim tamam bu dedim bı ilgi bı alaka aynı eve girdik düşman kesildi
Ayy nasıl ya sevgiliyken hiç belli etmedimi
her şey o geceye kadardı 3 günden sonra başladı balayı bile zehir oldu aile sorunları geçim sıkıntısı kendi evine alışamadı sürekli ailem gelsin isteği daha ilk aydan her gün arayan kaynana o renkli flim dünyası sadece sinemalardaymis ben 3 ayda 2 kere anamın kapısına gittim 2cide anladim ben oraya ait değilim çünkü annem bana evine git diyerek kovuyordu kocamda beni kapıya atiyodu evim yoktu şu an o kadar pişmanım ki anlatamam ama geride dönemem
Çok üzüldüm keşke her şey gönlünce olsaydı ama hayat devam ediyor. Bak bu yüzden mesleği iyi olan birini istiyorum çünkü parasızlık huzursuzluk getiriyor
Maddiyat olarak iyiyiz sorun iç yüzünü saklayanlarda
Buna ne demek lazım evlilik biraz şans işi kimin cenneti gösterir kimine .. Allah yardımcınız olsun
Yok o öyle değil zihnin seni yanıltıyor. Evet bazı insanlar daha geç ulaşır hayallerine. Nefes aldıkça insan için umut vardır.
Zihnim nasıl beni yanıltıyor
Olumsuzlukları abartıyor. Biliyorum o hissi. İnsan mağdur psikolojisine girince en ufak şey bile batar dağ gibi görünür.
Bunlar oluyor ya birini bulup evleneceksin ya da alisacaksin yoksa hayat çekilmez oluyor
Birini bulmak kolaymı buldun güvenmek kolaymı insanlar hemen bulup bir sene dolmadan evleniyor onların yerinde olsam yapamam galiba
Kolay bulunan bir süre sonra usandirir ama zor bulunup içine sinen her zaman daha değerli olur
Ama nerde
İllaki olacak yani isteyen istediğine ulaşabilir ama yarın ama bugün
Ben de senin gibi hissediyorum ama kendimi ise güce veriyorum bir şekilde tutunmaya calisyorum hayata
Ayağıma gelsin
Keşke öyle bir servis olsaydı bende çok isterdim ayağıma gelmesini ama gelmiyor hiç mi kimseyle flört vs yasamadin
Hayır
Konuşmak istersen konuşabiliriz
Orta yaş bunalımı gibi bir şey
Daha gencim ama
Kaç yaşındasın
25
Çalışıyor musun
Ne yapacaksın sen yazılana odaklan
Aynı ablam
Ablan?
Rastgele kullanıyorum ben onları takılma
Ablamda böyle der gibi sandım