Evde delirmek üzereyim nefes alamıyorum?

25 yaşındayım ailemden nefret ediyorum annem ben kendimi bildim bileli psikolojik hasta hergün ağlıyo. Küçükken çok neşeli bir çocuk olmama rağmen mutsuz bir yetişkin olup çıktım üniversite sınavına hazırlanırken kardeşimle zerre ilgilenmedi ben baktım evdeki TV yi tam 3 kere kırdı. şu an kpss ye hazırlanıyorum iyileşmişti yine tekrardan eskiye döndü. Sürekli ağlayıp zırlıyo kardeşim ve babam da zaten ayrı problemli kardeşim evde hiç durmuyo anneme en ufak bir şey dediğimde evden defol git bizi beğenmiyosan özel sektörde çalış diyo derse oturduğum zaman artık nefes alamıyorum kimsem yok annem dışında konuştuğum da kimsem yoktu annem de hep böyle bir kadın ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapmak isteyen yapabilir bu arada temel sorunum yoğun anksiyete bozukluğum nefes alamamam bunun için önerisi olan da yazabilir
Güncellemeler
+1 yıl
Bu site soru sormak için değil mi neden sapık saçma mesajlar ya da yorumlar geliyor bir tanesi de düzgün cevap vermiyo. İşiniz gücünüz ahlaksızlık. İnsanlık denen bir şey kalmamış site içeriğine de baktım zaten sapık sapık sorulara yüz tane cevap benim soruma 0
Evde delirmek üzereyim nefes alamıyorum?