- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBu tür bir durumda hissettiğin hayal kırıklığı tamamen anlaşılabilir. Doğum günü, özel bir gün ve sevdiğin kişinin sana olan ilgisini, değerini göstermesi beklenebilir. Sadece maddi değil, duygusal bir jest, bir "doğum günün kutlu olsun" mesajı bile seni mutlu edebilirdi. Eğer sevgilin bu tür bir küçük ama anlamlı bir kutlama bile yapmadıysa, bu durum ilişkideki değer verme ve ilgiyi sorgulamaya yol açabilir.
Ancak, bu tür bir durumdan dolayı hemen ayrılmak, belki de duygu yoğunluğuyla anlık bir tepki olabilir. İlişkilerde bazen iletişim eksiklikleri veya farkındalık problemleri olabilir. Sevgilinin neden böyle davrandığını anlamak için açık bir konuşma yapmayı düşünebilirsin. Belki de onun da bir nedeni vardır ya da farkında olmadan seni kırmış olabilir. Duygusal bir karar vermeden önce, hislerini ve ilişkiyi değerlendirmen önemli.
Sonuçta, haksız olup olmadığını değerlendirmek, ilişkideki genel dinamikleri ve sevginin derinliğini göz önünde bulundurarak daha doğru olur. Eğer bu tür küçük şeyler senin için önemliyse ve sürekli tekrar ediyorsa, ilişkiyi tekrar gözden geçirmek gerekebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılOha ulan kadın m*m*si nedir ayrıl tabikide doğum günü kutlanmazmı ya hayret edersin ben konuştuğum kızın özel gününü kutlamasam heralde suç işlemiş gibi pişmanlık duyardım ama herkes aynı şekilde büyümüyor bu konularda duyarlı ve düşünceli olmayanlar var maalesef. O yüzden bir dahaki seçimini iyi yap. Ayrıca geçmişte aldatıldığına çok üzüldüm, umarım bir aslan parçası gelir ve seni bulur hayatın düzelir ben aldatan insanı direk vatan haini ilan ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaksız olup olmadığını değerlendirirken, ilişkinin genel dinamiklerini göz önünde bulundurmak önemli. Doğum günü gibi özel bir günü kutlamamak, duygusal olarak önem taşıyan bir beklenti olabilir. Ancak, bazen insanlar unutabilir ya da başka sebeplerle o günü kutlamakta zorlanabilirler. Eğer sevgilinizin bu tutumu ilişkinizde sürekli bir duyarsızlık ve ihmalin parçasıysa, hislerinizi savunmak hakkınızdır. Ama tek bir olay üzerinden büyük bir karar vermek, bazen olayın tüm bağlamını göz ardı etmek olabilir. Sonuçta, önemli olan ne hissettiğiniz ve ilişki dinamiklerinin sizin için ne kadar sağlıklı olduğudur.
00 Yorumla
1 yılBu bence de çok sey ifade ediyor sana her açıdan katılıyorum eğer eski sevgilin bile olsa kısa vadede ayrılmış bile olsanız eğer doğum gününü kutlamiyorsa üzgünüm ama seni hiç sevmemiş demektir. Kandiller bayramlar doğum günleri bunlar maneviyat olarak da çok önemli günler. İlla çiçek böcek olması gerekmiyor insanın tek bir güzel sözü yeterli. Yeter ki gönül hoş tutulsun
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Off canım ya, bu hiç hoş olmamış... 😔 Doğum günü kutsal bir gündür bence, yani bir mesaj bile atmamak ciddi ayıp ya. Hele ki sevgiliyseniz, o da bir zahmet kutlasın yani, değil mi? Biriken şeyler varsa ve bu bardağı taşıran damla olmuşsa, ayrılmak da hakkındır bence. Ama içini yiyorsa oturup konuşabilir misiniz, onu da bir düşün derim. ❤️ Peki başka yerlerde de böyle umursamaz mıydı? 🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılBen senin yerinde olsam sevgılıyken aldatır bir şekilde yakalamasını sağlardım doğum gününü kutlamamak ne demek hayata bir kere geliyorsun özel bir gün bunu da kutlamıyorsa zaten güzel okkalı bir aldatmayı hak ediyordur
31 Yorumla
Soran1 yılÖyle bir şey yapmam geçmişte aldatıldım acısını biliyorum ayrıldim onun yerine kimse aldatilmayi haketmez
Gizli Üye(25-29)1 yılBiri de benim doğum günümde onun evine gitmedim diye bana git tek başına kutla o zaman dedi. Seviyordum ama anında ayrıldım ondan oracıkta. Şimdi dünyalar güzeli bir sevgilim var ve gerçekten kelimeler az kalır.. Gecen sene dogum gunumde muhteşem bir otelin restorantinda basbasa bir aksam yemeğine çıkardı. Bu yil da doğum günümde uludağ gidecegiz. Sen kendini kiymetini bilip kendi yolunda ilerlediginde o aptal insanları zekan ile elediginde karsina pirlanta gibi insanlar cikacak. Sıkma canını hersey gönlünce olsun canım benim 🤍🌺
10 YorumlaEn doğru ama geç alınmış bir karar aşkım benimki de arkadaşımın memesini ss almıştı🥰ayrıldım ama geç ayrıldım sakın kendini bunlara layık görme seni seven her şeyi yapar yat kat almasına gerek yok bir çift söz edemiyorsa zaten olmasın doğum günün kutlu olsun❤️
23 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz için umarım gönlünüzce birisi çıkar karşınıza sizinde 🥺
Soran1 yılAyrıldim biliyor musunuz düşündüm karı kız resmi beğenen erkekten hayır gelmez
1 yılTam detay vermemişsin ne yaptı direkt doğum gününü umursamadı mı yoksa doğum gününü hatırlamadı mı bugünün doğum günün olduğu şeklinde imalarda bulunmayı denedin mi denediysen ne tepki verdi mesela bunları bilmiyorum ama ben de olsam ayrılırdım herhalde sonuçta benim doğum günümü hatırlamayacak kadar bile bana değer vermiyorsa bu kadar benden uzaksa zaten o ilişkinin ilerleme şansı yoktur iyi yapmışsın boş ver sana değer verecek insanlarla harcarsın vaktini vakit ve enerji kaybına gerek yok
11 Yorumla- 1 yıl
Güncellemeyi fark etmemiştim güncellemeyle beraber tekrardan söylemem gerekirse evet doğru bir karar olmuş gayet yerinde bir karar
1 yılHaklısın aşko. Benim de doğum günümü şu ana kadar hiçbir sevgilim kutlamadı. Seven insan, her detayını birlikte zaman geçirmiş olduğun ve konuşmuş olduğun için istemsizce fark eder ve hatırlar. Bugün doğum gününü unutur , yarın başka senin için özel olan bir şeyi unutur.
10 Yorumla
1 yılGüncellemeyi okudum da gec kalmıssn kız, bende bı ara eski sevgilimin doğum gününü unutmuşdum normalinsanız unutulur ne kdr değer verdiğimizbiri de olsa unutuluyor maalesef, zaten unutgan biriyim ayrılma sebebi olmamalı ama sana attığı resim tabı kı ayrılık sebebi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Aslında sende saçmalamışsın doğum günün bugün olduğunu biliyormu biliyorsada unutmuş olamazmı insanız sonuçta günde kafamızda bir sürü şey düşünüyoruz bazı şeyleri unutabiliyoruz aklında değildir olsa kutlarki buda seni umursamadığı anlamınada gelmiyor ben anamın babamınkini bile kaç defa unuttuğum oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKıymet bilmez böyleleri. Ayrildigin iyi olmuş şimdi burada bunun için mi ayrildin diyenler çıkabilir. Ama hiç takma onları. Bir odun birakmissin. Bu gibi tipler yarın birgün çocuğun olduğunda ne dış bulgurunda ne onun sünnet düğününde ne onun kına gecesinde umursamaz davranıyor oyuzden en iyisini yapmışsın. Hiç acıma
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bırak sevgiliyi, yakın akraba ve arkadaşlarımın tümünü takvime kaydedip, hatta mümkün olduğunda gece tam 00.01 de kutlarım. Bu karşındakine değer vermektir. Doğru yapmışsın.
17 YorumlaHaksızsın, belki gerçekten unuttu, buda insanlık hâli unutulabilir, ya da maddi durumu kötü olabilir, hediye alamayacağı için unuttu süsü vermiş de olabilir, yani bunların olasılığına karşı öyle davranmaj yanlış hata.
00 Yorumla
1 yılYa insanlik hali unutabilir benim Şu an 3 yillik iliskim var ilk yilimizda ben de unuttum dogum gununu kutlamayi ve sevgilimi cok sevdigim halde. insanlik hali bence normal cok pisman oldum cunku gunleri aylari pek takip etmiyorum. ayrilman cok sacma olur heleki seviyorsan
01 Yorumla
Soran1 yılSeviyordum ama ondan önce de kadın memesi beğenmişti artı kadın resmi attı bana
- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
1 yılKadın memesi beğenip attıktan sonra sevgili olmuşsun
Ayrıldın diye adamda kusur buluyorsun
Muhtemelen başkası var etrafında
11 Yorumla
Soran1 yılHayır o zamanda sevgiliydik
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın şu anlattıklarından sonra onun sevgili olamaya değer biri olduğuna inanmıyorum kadının fotoğrafı atması ayrı bir hadsizlik kurtulmana sevindim böyle biriyle olmak vakit kaybı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
u 1 yılYani insanlık hali unutmuş olabilir sırf bu durumdan insan ayrılır mı. Bende unutkanım mesela o konularda kimin ne zaman doğum günü olduğunu hatırlamam pek. Oda unutmuş olabilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılİyi yapmışsın seni özel hissettirmeyen adamla ne işin var. Bu işin maddi boyutu yok zaten. İsteyen sokaktan koparttığı bir çiçekle bile mutlu eder. burada önemli olan seni mutlu etmek istemesi
00 Yorumla " Bunun için ayrılık olmaz diyenler bu adam zamanında kadın m*mesi beğenip, kadın resmi atan birisi bana o yüzden ayrılmak çok doğru "
bunun için ayrılsaydın zamanında ayrılırdın. Cokda önemli değilmiş senin için bence bu durum. Doğum günü meselesine gelirsek bence sen kendine bahane aramışsın ayrılmak için. Sitem edebilirdin trip atabilir kızabilirdin.
00 YorumlaAyrılman iyi olmuş, güncellemede belirtmişsin zaten. Hayatındaki insan doğum gününü bile kutlamıyorsa sözlü olarak, ondan tez zamanda uzaklaşmak gerekir.
00 Yorumla
1 yılDoğum günün bugünse, hızlı tepki vermişsin, belki adam akşam için bi şeyler hazırlamıştı? Doğum günün geçtiyse keyfin bilir
05 Yorumla
Soran1 yılAskeri öğrenci kendisi şehir dışında
Soran1 yılHazırlama imkanı düşük
- 1 yıl
Yahu belki bu akşama, senin evde olacağın saatte eve teslim edilmek üzere bi kargo ayarladı çoooook daha önceden?
Soran1 yıl1 yıl olacak çiçek almadı bir kere ne hediyesi acaba
- 1 yıl
Okey ayrılasın varmış ayrıl keyfin bilir
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doğum gününü kutladı hediye almasa bir ukte kalırdı içinde bence yine 😁çünkü kadınlar hep ister herşeyi
02 Yorumla
Soran1 yılBen öyle birisi değilim maneviyat daha önemli benim için
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Benim içinde önemli hiç kutlamadığım o kadar özel gün var ki hayatımdaki insan hakkını vermeli varlığı yokluğu bir olmamalı…
10 YorumlaDaha önceden sana başka kadini atacak kadar mal biriyle devam etmen başlı başına bir hata zaten
00 YorumlaTabi ayrılıp ayrılmaz hemen bilmem şunu beğenmiş bilmem bunu beğenmiş böyle yapmış şöyle yapmış ayrılmakta haksızsin
00 YorumlaAdam başka kadınların uygunsuz fotoğraflarını beğenince ayrılmamışsın doğum gününü kutlamayınca ayrılmışsın. 👏🏼
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. E seninle arkadaşken, sana başka kadını anlatan erkek ile sevgili olmuşsan :) senin seçimlerini ve kendini bir gözden geçirme zamanın gelmiş abicim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılKadın memesi atınca ayrılmadın doğum gününü kutlamayınca mı ayrıldın😂 doğum gününü kutlamaması kadın memesi atmasından daha mı çok koydu😂
00 Yorumla
1 yılAşırı abartıyorsun. Yetersizlik hissin mi var? Unutmuş olabilir. Ki unutmuştur muhtemelen. Hem kutlamasa bile ne olacak ki?
00 Yorumla
1 yıldoğum gününü kutlamaması ayrılma sebebi değil bence ama güncellemede yazdığına göre doğru yapmışsın her şeye tamam ama ahlaksızlığa hayır
01 Yorumla- 1 yıl
yani kısacası haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılEğer doğum günü bugün ise belki bir şeyler yapabilirdi fazla mı aceleci oldun acaba ☺️
01 Yorumla
Soran1 yıl1 yıl olacak çiçek bile almadı bir şey yapmaz
Gizli Üye(36-45)1 yılYahu borakin bu dogum gunu evlenme yıl dönümü zimbirtilarını fazla dizi izliyorsunuz sonra adamlara cektiriyorsunuz. Yemişim dogum gününü kutlasa nolur kutlamasa ne
05 Yorumla
Soran1 yılSadece doğum günün kutlu olsun diyecekti ne var bunda
- 1 yıl
Yokluğunda ile varlığı bir olan erkeği ne yapsın kadın
Cevap sahibi1 yılKutlayınca var oldugu belli oluyor yani😆😆😆
Soran1 yılGüncellemeyi okursan anlarsın beni
- 1 yıl
Evet ancak ozman varlıklarını anlıyoruz.
Dindar mı? Sanırım bazı Müslümanlar doğum günü kutlamıyor değil mi?
11 Yorumla- 1 yıl
Gizli Üye(18-24)1 yılGerçekten en iyisi olmuş bende evlilik yolundayım ben adam ettim eşimi normalde oda böyle meme atardı ama ayrılmakla en doğru kararı vermişsin şimdi ise gözü benden başkasını görmez bişey gizlese anında söyler düzeltmek senin elinde olabilirdi ama alttaki yorumu okuyunca evet doğru bir karar olmuş hayatında başarılar dilerim Allah bilir kimler kimler cıkıcak karşına tek kendini onda görme sahipsiz hissettirme kendini ipleri eline vermediysen eminim rahat sındır yolun bahtın açık olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 1 yılYılda 1 günün var onu da hatırlasın bi zahmet. Parası yoksa yoldan bi çiçek koparsın kafi
00 Yorumla
1 yılBenimki de kutlamadı yılbaşı da kutlayamadık 🥹
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılAyrılmak için bahane mi aradın sen, telafi etmesine müsaade etmedin mi hiç
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılAsıl o resimleri beğenip sana attığında ayrılman gerekiyordu
00 Yorumla
1 yılKutlasa iyiymiş tabi odunluk etmiş ama bunun için ayrılmaya gerek yoktu surundurebilirdin biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl25 yıllık hayatımda ailem hiç doğumgünümü kutlamadı. O yüzden sevgilim de kutlamamış olsa ayrılmam ama üzülürüm bir nebze. Güncelleme içinde diyeceğim o an niye ayrılmadın şimdi lafını yapıyorsun?
00 YorumlaÇok haklisin, benimkide kutlamadi ayrıldım. Değer vermiyor değersiz hissettiriyor kendimi bana
00 Yorumla
1 yılUnuttuğu için mi kutlamamış? Sordun mu? İnsanlık hali unutabilir.
00 YorumlaUnutmuş olamaz mı? Malum bir ton işi var çoğu insanın.
00 YorumlaKeske bizimkilerde kutlamiyoruz diye ayrilsa be o cocuk cok sanslimiş bak
00 Yorumla
1 yılYa güncelleme yapmışsın onu yapınca direkt ayrılman gerekiyordu zaten.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılAyrıl unutmuş olsa neyse kadın memesi beğenmiş bide sana mı attı utanmaz
00 Yorumla Haklısın. Özel günleri hatırlamak bir insanın verdiği değeri gösterir.
00 Yorumla
1 yılBen de doğum günümü kutlamadı diye arkadaşlığımı bitirmiştim kendine saygı duymak budur
00 Yorumlabelki sen doğdun diye o kadar çok şükrettiki seninle kutlamayı unuttu
00 Yorumla
1 yılO kadarı da öküzlük cidden, şahsen muazzam kutlamalar sevmiyorum lakin hatırlanmak güzel şey
00 Yorumla
1 yılEn iyisini yapmışsın mesaj bile atıp kutlayamiyosa..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Bu sana hiç değer vermediğini gösteriyor yol ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın, seni önemseyen insan en azından doğum gününe dikkat eder.
00 Yorumla bugün dediğin sabahın 8'inde atmışsın
günün bitmesini bekleseydin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılBu kadar küçük şeyler için ayrılmak saçma bence sen ayrılmak için bahane aramışsın
00 Yorumla Haklı gibisin. Yani sözlü olarak bile kutlanabilir. Değer verdiğini hissettirmesi yeterli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSal çayıra Mevlam kayıra... Sana erkek mi yok?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Kendi cevabini kendin vermissin zaten😉 her daim kendine deger ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBugünmüş, sence aceleci davranmadın mı. Belki supriz yapacaktı
18 Yorumla
Soran1 yılAsker kendisi başka şehirde
Cevap sahibi1 yılZorlu şartlarda mı nasıl?
Soran1 yılşu an değil doğum günümden 10 dakika kalaya kadar konustuk en azından o zaman diyemez miydi
Cevap sahibi1 yılAskerde olduğu için bence bazı şeylerden kopmuş olabilir o normal bir hayat yaşamıyor. Sevgisinden eminsen sadeece tavır koyabilirdin çabasını izler ona göre karar verebilirdin
Soran1 yılAskerî öğrenci kendisi vakti var az da olsa dün akşam konuştuk o zaman da diyebilirdi
Cevap sahibi1 yılNe yaptı peki ayrılığı kabullendi mi hemen
Soran1 yılHayır özür diledi seni seviyorum eğer istemezsen sen ayrılırız sana bağlı ben ilişkiye devam etmek istiyorum dedi
Cevap sahibi1 yılSoğuk olmuş
1 yılAyrıl kanka millet sevgilisi için mahalleyi yakıyo la sen daha bi tane dogum gunun kutlu mesajı bile alamıyosun bu insanın sevdigine de inanmıyorum sahsen insan bir dogum gunu mesajı atmaz mı ua sen değerlisin değerini küçültme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. kötü olmuş ama belki geçerli bi sebebi vardır
00 YorumlaO kadar haklısın ki, o kişi sana değer vermiyorsa neden senin hayatında olsun ki. Unutma hayatına aldığın kişilerin bunu hak etmesi gerekiyor. Çünkü sen değerli bi insansın
00 Yorumla
1 yılSadece İlk yazdığını yorumlamak olursa saçma bir şey yani unutmuş olabilir veya çekilmiştir bilmiyorum ama 2. yazdığını da duruma katarsak ayrılmakta haklısın böyle bir şey olamaZ
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne