Boşanıyorum, kızlar deneyimlerime dikkat edecek olur musunuz?

Güzel kız kardeşlerim, eğer gönlünüze bir erkeği kaptırırsanız

1) asla internetten biriyle evlenmeyin

2) mutlaka siz çalışmasanız da evi gecindirebilecek birini tercih edin. Mutlaka evi arabası olsun, bu yaşına kadar sahip olamadıklarından siz sorumlu değilsiniz, görmezlikten gelirseniz hep sizi suçlayacaklar.

3) eğer beklentinizi düşürürseniz (düğün istememek, ev araba olmasa da olur gibi) sizi değersizleştirecekler

4) her zaman ailesi maddi manevi yanında olan bir erkekle birlikte olmayı tercih edin.
5) Anasına bak kızını al sözü boşuna denilmemiş. O sebeple bir erkeğin babasının emekli, annesine karşı sorumluluğu ve sevgisi olan bir erkekle evlilik düşünün. Erkegin babası sorumluluk sahibiyse annesi mutludur ve sizinle uğraşmaktan beklenmeyecektir. Annesini çalıştırmak zorunda bırakan, annesi çalışan bir erkekle asla evlenmeyin. Sizi annesiyle karşılaştıracaktır.

6)2 max 3’ten fazla (ailenin durumu iyiyse) sayıda kardeşe sahip bir erkekle evlenmeyin. Aile bu durumda hem maddi hemde heyecanla evladını evlendirme niyetinde olmuyor. Bu durumda aile evladını geçim kaynağı görüyor.

7) Sizi annesi-babası gibi gören ebeveynlerinden göremediği ihtiyaçları sizden bekleyen bir erkekle olmayın.

Güncellemeler
1 yıl
Benim babamın 10 dairesi var kusura bakmasınlar da bir ev araba almayı çok gören, alamadığı için sizi suçlayan, evliliği sadece damızlık olarak gören parazit erkekler kendi sorumsuzluğunuzun faturasını kadına yükleyemezsiniz. Ben kimseye muhtaç değilim. Çok şükür ailem yanımda. Siz anca tercih edilmek için bedel ödeyen kadınlara gastlinting yaparsınız.
Boşanıyorum, kızlar deneyimlerime dikkat edecek olur musunuz?