Diğer Kızlar boşanmalımıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Kocam çok ilgisiz kendi halinde gezer herşeyi kendi yapar bana da ilgi göstermiyor 3 aylık evliyiz kendime nafaka almak için kaç yıl ya da ay geçmeli Güncellemeler8 ay Herşeye bi bahanesi var herşeye çalıştığı için ilgi gösteriloyrmuş sevgide Kızlar boşanmalımıyım? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. boşanın 0 0 Yorumla
Stemmamasör Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 306 cevap paylaştı. Kızlara bakma onlar koca delisi. Sohbeti ben gibilerle edeceksin1 haftalik evli iken bosanmaliyim dedim Yıllarca sürdü ve bosandim Gemi su alıyorsa bakmaz öyle yeni diye. Alıyordur 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 8 ay Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. bu kadar kısa sürede aranızda herşeyi bitirmeyi nasıl başardınız aradaki saygıyı b çabuk bitirmişssiniz 0 0 Yorumla
yaralıdavsan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 8 ay düşmüş nafaka peşine evlenmek için evleniyorsunuz tuhaf bu kızlar 0 2 Yorumla Soran 8 ay herkes yuvasını bozmak istemez Yorumla yaralıdavsan 8 ay kendi seçimlerinin bedelini ödersin neden evlendin bu model ile o zaman evlenmiş boşanmış kadına bu ülkede sadece evli dayılar bakar Yorumla
sakinolöpeceğim Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 8 ay :) bekar ken farketmedin mi?neden onu yönlendirmiyorsun? birlikte yapmamız lazım benimle vakit geçirmen lazım desene 0 0 Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bence de boşan daha 3 aylık evli insanın yapacağı iş değil bu haller derhal ayrılmanda fayda var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay ilgisiz koca bi kadın için en zor şey bence Allah sabır versin dayanılmaz 0 1 Yorumla Cevap sahibi 8 ay selam Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. dert nafakaymış zaten 0 2 Yorumla Soran 8 ay Aynen başına gelirse görüşürüz Yorumla kadınyokdertyok 8 ay paraları iyi say. Yorumla
RedMann Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 898 cevap paylaştı. Trol mü Soruyorsun ciddi misin anlamadım 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. 1.5 yıl maksimum 9 ay minimum 0 0 Yorumla
Raif_Efendi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 775 cevap paylaştı. Bir ömür böyle geçmez ki 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 8 ay Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aya yıla gerek yok alırsın kanuna göre Şu an 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Erkek olmuş sanki biraz 0 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 319 cevap paylaştı. Ayı yılı yok bosaninca alirsin 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 8 ay Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Neden evlenmiş arkadaş tek takilacaksa 0 0 Yorumla
SıradanSorular Takip Et Yoda Yaş: 31 8 ay Diğer konusunda 458 cevap paylaştı. Oturup bunu onunla konuştunmu? 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 8 ay Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boşan 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. niye evlendin ki 0 0 Yorumla
AhnSuho Takip Et Bilge Yaş: 27 8 ay Yanlış anlama neden evlendin ki? 0 1 Yorumla AhnSuho 8 ay Peki yatak anlamında sana karşı nasıl ilgili mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
boşanın
Kızlara bakma onlar koca delisi. Sohbeti ben gibilerle edeceksin
1 haftalik evli iken bosanmaliyim dedim
Yıllarca sürdü ve bosandim
Gemi su alıyorsa bakmaz öyle yeni diye. Alıyordur
bu kadar kısa sürede aranızda herşeyi bitirmeyi nasıl başardınız aradaki saygıyı b çabuk bitirmişssiniz
düşmüş nafaka peşine evlenmek için evleniyorsunuz tuhaf bu kızlar
herkes yuvasını bozmak istemez
kendi seçimlerinin bedelini ödersin neden evlendin bu model ile o zaman evlenmiş boşanmış kadına bu ülkede sadece evli dayılar bakar
:) bekar ken farketmedin mi?
neden onu yönlendirmiyorsun?
birlikte yapmamız lazım benimle vakit geçirmen lazım desene
Bence de boşan daha 3 aylık evli insanın yapacağı iş değil bu haller derhal ayrılmanda fayda var
ilgisiz koca bi kadın için en zor şey bence Allah sabır versin dayanılmaz
selam
dert nafakaymış zaten
Aynen başına gelirse görüşürüz
paraları iyi say.
Trol mü Soruyorsun ciddi misin anlamadım
nafaka için mi? şaka mısın?
1.5 yıl maksimum 9 ay minimum
Bir ömür böyle geçmez ki
Aya yıla gerek yok alırsın kanuna göre Şu an
Erkek olmuş sanki biraz
Ayı yılı yok bosaninca alirsin
Neden evlenmiş arkadaş tek takilacaksa
Severek mi evlendiniz
Kaç yaşındasın
Oturup bunu onunla konuştunmu?
Boşan
sağ ineği
boşan ya da aldat
niye evlendin ki
Ne yönden ilgisiz
Yanlış anlama neden evlendin ki?
Peki yatak anlamında sana karşı nasıl ilgili mi?
Bence boşanmak çözüm değil
Neden ilgisiz
Nafaka icinmi evlendin
Avukatım konusabiliriz
Durum ne
1 yıl
Boşan yiyelim içelim gezelim
Boşalmalısın
Aq gbr
Boşa