Kızlar, boşanıyorum yardım edin?

Kızlar 6 ay önce eşimle kaçarak evlendim.. Ailem eşimi 9 aylık flört dönemim içinde hiç istemediler ve biz kaçtık. Evliliğin 2. Ayından itibaren eşimin bana söylediği yalanları öğrendim(evliliğim yalan üzerine kurulmuş), eşimin ailesi de benden bunları saklamış hatta eşim şizofreni tedavisi bile görmüş. eşim bir otelde çalışıyordu ve benden önce sayısız turistle birlikte olmuş. Müdürüm demişti 6000 tl maaş aldığını söyleyip ben insanları paramla döverim diyordu o da yalanmış. Tabi ailemle konuşamadığım için ve belki düzelir diye sabrettim çok ağladım. Gün geçtikçe eşimin yeni huylarını keşfettim. Bilgisayarın başından kalkmıyordu, çok yemek seçiyordu, 6 ay boyunca çalışmadı iş bulamıyorum dedi hep aileler para verdi, her konuda her şeyi kendisinin bildiğini iddia etti benim fikirlerimi kabul etmedi, hastanede çocuk severken, sokakta kedi köpek severken bile sinirleniyordu bana, sinir hastası olduğunu söylüyordu. Yani eşim flört dönemindeki adam değildi bambaşka biriydi. Üni okudum demişti okumadığını öğrendim, evim var demişti ailesinin yanında yaşamıştım (son 3 ay göçebe gibiydik orada burada) ve yok zamanlarda parayı özel zevklerine harcıyordu. En son yine bir tartışmada babamın evinde oldu. Ve ben artık dayanamadım 1 gün küs kaldık ve eşim özür dilemedi sadece "dizinde yatmak istiyorum" dedi elimi tuttu ve banayabancı gibi davranma dedi. Bende bunlara sen sebep oluyorsun dedim eşim yine bağırmaya ve tartışma konusunda haklı olduğunu söylemeye başladı. Ve beni terkedip ailesinin yanına gitti dönsün diye yalvardım ama o gece dönmedi ve ailem tekrar gidersen bizi kaybedersin dedi. 1 gün sonra eşim aradı davayı nerede açayım diye sordu ben o an yıkıldım. 10 dakika sonra da kaynanam aradı ve zorla özür diletti sıfırdan başlayalım dedirtti bende kabul etmedim ailemi bırakamam tekrar sen düzelmezsin bu saatten sonra ben bu olanları unutamam dedim ve bitirdik. Kaynanam beni suçladı oğlunu haklı gördü. Sizce doğru olanı mı yaptım kızlar?
Kızlar, boşanıyorum yardım edin?