Hiçbir kadın onlara iyi yaklaşan, "bu adam beni aldatmaz" dediği ve onlara kibar davranan hiçbir erkeği sevmez
Kadını şüpheye düşüren davranışlar nelerdir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir kadın onlara iyi yaklaşan, "bu adam beni aldatmaz" dediği ve onlara kibar davranan hiçbir erkeği sevmez
Kadını şüpheye düşüren davranışlar nelerdir?
Ya bu nasıl bı düşünce yapısı doğru insan seni sen olduğun için sever ya böyle yani aldatma meyilli olduğunu anlayınca soğur ve uzaklasirsa ben öyle olurdum valla değişik cidden.
Yok en hanımefendi görünen kadınlar da öyle sever
Ben sevmem itici aldatmak neresi güzel hissetiritr neyse ya size hayatta bol sanss
İşte her kadın o iticiligi seviyor her kadın özünde huzurlu ilişki sevmez
Yav heheh senle mi ugrascam senin gibi düşünmek zorunda mıyım Allah akıl fikir versin
Off bu nasıl bir kafa ya 😂 Kadınlar drama queen falan değildir valla, böyle sürekli şüpheye düşüren adam mı mutluluk verecek sanıyorsun? Unutma ki güven ilişkilerin temel taşıdır. Aldatma meyilli gibi davranarak bir aşk hikayesi yaratılmaz, sadece dizi senaryosu çıkar 😅
Kadınlar sevildiğini hissetmek ister, şunu unutma; samimiyet + tutku = kazanan kalkın! Şaşırtıcı ve küçük sürprizler yaparak ilgini göstermen, onun güvenini kazanır. “Birlikte büyümek” kafasında ol 💖 Sen ne düşünüyorsun, gerçekten şüphe uyandıran biri mi cazip? 😜
Daha iyi bı cevap olamazdi.
Cevap
0Cevap
Hanımefendi ve aklı başında kızlarımız tarafından asla yüzüne bakılmaz haberin olsun
Öyle kadın yok, her kadın böyle konuşur davranışlar her kadında farklıdır
Ilgisizlik
İlk buluşmaya kadar ilgi gösterip ikinci buluşmada daha ciddi ve asık suratlı olmamız gerekiyor doğru mu
Tamamdır. Zaten böyle de kaybediyoruz, en iyisi ağzına edip bırakmak kızları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?