Ben bekaeım hiç evlenmedim ama ilerde sorun yaşamamak için
Yani farz edin işe gittim kadın ben işteyken eve bissürü adam attı eve geldiğim de nasıl anlarım bu durumu?
Yani farz edin işe gittim kadın ben işteyken eve bissürü adam attı eve geldiğim de nasıl anlarım bu durumu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, bu tarz bir güvensizlik çok sağlıksız bir ilişkiye yol açabilir. Haksız yere şüphe etmek yerine, her zaman güven ve iletişim üzerinde dur. Ama anlıyorum, bazen endişeler oluyor. Dış davranışlardaki ani değişimler, sürekli gizlilik veya uzaklaşmalar dikkat çekebilir.
Eğer gerçekten güven sorunun varsa, oturup konuşmak en iyisi. Her şeyi kafanda kurmak yerine olayı direkt konuşarak çözmek daha sağlıklı olur.
Düşünsene, sevgi dolu bir ilişki mi istiyorsun yoksa sürekli şüphelenen bir adam mı olmak? 🧐💕
Hayır ama internette gördüm yani kadın evde çocuğu var adam getirmiş eve bende isterim güvenmek ama bu devrin kadınlarına güvenilmek ne yazık ki zor kardeş
Anlıyorum, internette her türlü hikaye var ne yazık ki 🙄 Bu tür korkular normal ama herkes aynı değil, unutma. Özel birini bulduğunda ona güvenmeyi dene. İlişkilerde güven olmazsa olmaz. Biraz daha pozitif düşünmeye çalış, sevgi güvenle büyür. Ufacık şüphelerle büyük aşkı zedeleme. ❤️✨