• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Bir kadının aldattığı nasıl belli olur?

Papirüs
Papirüs Takip Et
Xper 2 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Nasıl belli olurdan kastım, hal ve hareketleri ne şekilde olur, ne tür yalanlar atar, ne şekilde davranır...

Misal yalan attıgı ne şekilde anlaşılır.
Bir kadının aldattığı nasıl belli olur?
Aldatma Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• gizemli7
    gizemli7 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

--Her zaman anlayış gösterdiği konulara artık aalayış göstermiyorsa.

--En ufak bir tartışmada gitmeyi seçiyorsa ya da ayrılma sözlerini söylüyorsa.

--Sürekli değişim içerisindeyse kendisiyle ilgili değişiklikler yapıyorsa.Örn:Saç boyama kıyafet alma tarzını değiştirme vs.Bunu yaparken size sormuyorsa kendisine göre hareket ediyorsa bilinki bu karşı taraf için yapılan bir şey.

--Szi başlarda beğenen insan bir zaman sonra sık sık eleştrimeye başlıyorsa ve bu eleştrilerinde çok kırıcı oluyorsa.Örn:dişlerin sarı, bu gün saçlarını yapmamış gibisin çok kötü duruyor, bu giydiğin kıyafette neyin nesi hiç olmamış diyorsa.

--Sizi değiştirmeye çalışıyorsa.Özellikle eskiden beğendiği noktaları farklı oyutlara getiriyorsa.

--Bir yere giderken haber vermiyor ve cep telfnu gibi özel eşyalarını sizden saklamaya başlıyorsa.

--Ufak bir tartışmada sesini yükseltiyorsa ve hemen savunmacı şekline bürünüyorsa.

--Gelecekle ilgili bir şeyler paylaşmıyorsa.Örn:Evlilik gibi.

Sizi aldatıyor demektir.

6
    6 Yorumla
    • Papirüs
      Papirüs
      +1 yıl

En iyi cevap bu oldu sanırım :D

Yorumla
    • gizemli7
      gizemli7
      +1 yıl

teşekkür ederim.

Yorumla
    • engel
      engel
      +1 yıl

niye erkekleri uyan diriyorsun birak uyusunlar

Yorumla
    • gizemli7
      gizemli7
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • Chemineau
      Chemineau
      +1 yıl

@enqel

link

link

Yorumla
    • thestrain
      thestrain
      +1 yıl

hakkten cok yanliş dusunuyosunuz eger sevigliniz olacak kişi duygusal manda sizi aldatamaz (sizialdatiyorsa karsı tarafıda aldatiyodur ozaman) bir yurekde 2 kişi olamaz oyuzden sizinle kavga etmes ya da sorun cıkarmaz. dogrudan gider duygusalsa bu durum (eger fifizksel ise bir anlik gafletse ya sucluluk duygusndan dolayı daha yakın davranir ya da ben naptım der gene gider
      sonucta duygusal manada aldatma diye bisey olmaz biriyle tansır hoslanır karsilik varsa duygularına gider yoksada ona verecegı sevgiyi size verir bir anda aslında duygu patlaması yasar size karsı)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• marymeryem
    marymeryem Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Dikkatimi bir şey çekti, buradaki çoğunluk aldatan tarafın ,soğumuş ya da sevgisinin bitmiş olarak bir başkası ile beraberlik kurmasına değinmiş.

Fakat, erkek arkadaşını severken (sevgisi henüz bitmemişken) aldatmış ve suçluluk hisseden bir kadını anlatmamış kimse.

Duygusal olarak bağlantısı kopmadığı halde aldatmış bir kadın genellikle suçluluk duyar, hassas olur, sevdiği insanın yüzüne "ben sana bunu nasıl yaptım" der gibi bakar gözleri.

Sürekli bir mutlu etme çabası vardır, sürekli onunla mutlu olup olmadığını teyit etmek ister.

Onun dışında, kendisi itiraf etmediği sürece bir kadının seni aldattığını anlamak gerçek anlamda zordur.

5
    1 Yorumla
    • Courvoisier
      Courvoisier
      +1 yıl

Dediklerini yaşadım hakikaten öyle yapıyordu. Tabi ikimizde bunun vicdanını rahatlatma çabası olduğunu biliyorduk

Yorumla
  • justhe
    justhe Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl

aldatıldım. yakaladım. çok suçluluk hissediyordu. ağlamalar falan filan işte. aldattığını yakalamasaydım ağlamazdı heralde. yakalandığı için ağlamış olabilir :) kayıtsız kaldım abi. telefonlarını bırak meşgule almayı, açmadım bile. 2011'in başlangıcı zaten bu yılın boktan geçeceğine işaretti. o gün iki tane şey yaşadım. en koyanı da buydu. herneyse yine büyüklük yaptım ve aradım. "işi falan bırakmış, eve kapanmış, sosyal hayatı bitmiş" duyumlarını aldığım için aramıştım. dedim ki "seni affediyorum. gerçekten sana karşı bir kin veya nefret hiç bir zaman beslemedim, beslemiyorumda. yaşanan güzel şeylerin hatrına, mutlu kal" dedim. "ama" dedim. ama, sen benim affetmemi istemedin ki? "sen kenfini affedemedin. ve sen kendini affetmediğinden hayatın mahvoldu." dedim. ağlarken hakveriyordu. bitti işte abi. herkes mutlu olur umarım.

1
    1 Yorumla
    • justhe
      justhe
      +1 yıl

ohaa... ben genelde soruya göre değil de, yorumlara göre cevap veriyorum sanırım. bunu aşmalıyım artık. neyse bu da yan bilgi olmuş olsun :)

Yorumla
  • thestrain
    thestrain Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

davranıslarına bakarak %100 beni aldatiyodur diyemesin (ilişkiniz artık bitmiştir heycanı kalmamıstır) birnizdensogursunuz bu aldatmak anlamına gelmez... ilişki ckmaza girmiştir artk en ufak biseyden kavga ediyorsunuzdur birinize karsı tahamulsuzsunuzdur. surekli tartısma kavga içindesiizdir (bu aldatmabelirtisi deigldir) yazdıgıız bir cok sey ilişkide olan tavirlar bir kadın zaten duygusal olarak aldatamaz duygusal olarak bri varsa ozaman acık ve net soyler bunu (evli deiglse-sevigli olarak bahsediyorum) fiziksel olarak aldatiysa da kdini affetmeyebilir oncelikle. gene yukarda aldatma olamaz dedigim harekjetleri yapaiblir.. sonucta bilemesiniz arkaasım guveneceksiniz

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

15

Cevap

• bebisim4662
    bebisim4662 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı.

Fazla ilgilenmiyorsa seninle buluşmak istediğinde cogu zaman bir mazeret bulursa gece telefonu meşgul çalarsa ozaman bence şüphe duyman gerekiyor ama kesin bisey bilmeden asla hareket etme..her insanın aldattigini anlamak mümkün degil bence dünyada okadar yalancı ve iki yüzlüler var ki allah şerefsiz insanlardan korusun bizleri başka ne diyebiliriz..

4
    3 Yorumla
    • Papirüs
      Papirüs
      +1 yıl

Ya benle bi durumu yok :D soru olsun diye sordum

Yorumla
    • bebisim4662
      bebisim4662
      +1 yıl

Olsun en azından �min diyebilirdin :D

Yorumla
    • e061071e
      e061071e
      1 yıl

Senin anlattığın sevgili evli kadında hersey farklı oluyor böyle olmuyor

Yorumla
  • fikret
    fikret Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

bence belli olmaz neden dersen anneanemin bir lafı vardı zamanında eger bir kadın aldatmak isterse erkeginin gözü önünde yapacagını yapar ama belli etmez derdi önemli olan evlenirken ailesine soyuna sopuna bakmalısın derdi zaten bir atasozude var anasına bak kızını al kenarına bak bezini al yanlış hatırlamıyorsam böyle bişeydi sonuç olarak şüpe duyacagın kadınla evlenmeyeceksin evlendiysen eger şüpe duymayacaksın gözün kapalı güveneceksin kezaa kadın = şeytan bu sözüm her kadın için degil tabiki..

0
    0 Yorumla
  • okanyalnızgezer
    okanyalnızgezer Takip Et
    Bilge Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl

Ne dersen de ne yaparsan yap hiçbir şekilde umurunda olmazsın yalvarsan yakarsan yüzüne bakmaz.Kısacası konuşacak ortam bile oluşmazsa senden bir beklentim yok çünkü bunları karşılayacak biri daha var demeye getiriyor ancak bunu bile söylemeye tenezzül etmiyorsa boynuz hazırlıklı olmak lazımdır.

0
    0 Yorumla
  • Renegado
    Renegado Takip Et
    Xper 4 Yaş: 54
    +1 yıl

Özellikle bayanların yorumlarına bakıyorum da, anlaşılmaz falan, son derece kolaydır.. sadece özel hayatta değil iş hayatında da bunu anlamanın yolu kolaydır, detaylara boğulmadan genel resme bakacaksın, hergün içtigin çayın lezzetini bilirsin, değişmişse şüphelenirsin, bardağı kaldırır rengine bakarsın, attığın şekeri kontrol edersin, olmadı sudan şüphelenirsin.. başka da bir ihtimal yoktur.. hayat basittir, üç katlı matematik denklemi degil.. kaldır kafanı göreceksin..

1
    1 Yorumla
    • e061071e
      e061071e
      1 yıl

Yalnız unuttuğun ya da anladığın birsey var kalın dostuyla yaptıysa eşine vermez eşiyle yapacağı günüde dostunu hiç cagirmaz kadinlar uyaniktir bir günde hem dostuna akşamda eşine vermez çünkü girilmiş dükkanın kapı açık olur

Yorumla
  • marlasinger
    marlasinger Takip Et
    Xper 7 Yaş: 53
    +1 yıl

Aldatmanın bin tane sebebi vardır, hangi sebeple aldattigina göre değişir davranışı insanların. Bir de aslında bunu tetikleyen sebepler neler önce onları irdelemek lazım madem bu kadar aldatılmak istemiyor hiç kimse haklı olarak...ama hepsinin altında da şerefsizlik yok bence...dur ben bunu soru olarak sorayım kim neden aldatır diye en iyisi:)

0
    0 Yorumla
  • mseda
    mseda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 64%
    +1 yıl

Bedenen aldattıysa eskisinden daha anlayışlı daha sevecen olur,vicdan yapar,ruhen bir aldatma varsa diğer arkadaşların da dediği gibi herşeye kusur bulur,bitmesi için elinden geleni yapar...

6
    2 Yorumla
    • tırıvılıdünya
      tırıvılıdünya
      +1 yıl

Çok doğru eğer ilişkiye girmeye başladı ise artık çok anlayışlı, hiç sorun üretmeyen, gülücükler ve mutluluklar dağıtan bir görünüm sergiler. Daha başka da var ama burada yazılmaz.

Yorumla
    • thestrain
      thestrain
      +1 yıl

ruhen bır aldatma olmaz.. ruhen olaiblisemesi için karsı tarafı bitirmesi gerekir birin gorur begenir hlsanir ondan da olumlu cevap alirsa zaten bitti der ve gider (gwe bu dogru biseymi degil) amabir balkasıa ilgi duyarkende bir baskası ile brlikte olmaz oyuzden duygusalanlamda aldatma olamaz

Yorumla
  • Courvoisier
    Courvoisier Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

iletişim yollarını takip ederek anlayabilirsin. Telefonunu klonlayarak email adreslerine erişim sağlayarak, kullandığı bilgisayarları keylogger tarzı programlar kurarak adım adım yaptıklarını denetleyebilirsin. Nihayetinde hiçbir iletişim yolunu kullanmadan aldatması çok zordur. Ama zaten aldatmayı kafaya koymuşsa zaten herşey bitmiş demektir.

0
    1 Yorumla
    • e061071e
      e061071e
      1 yıl

Artık kadinlar eşinden gizli ve üzerine olmayan başka hat kullanıyor sabah açar eşi gelmeden kapatır yalnız dostu varken eşini engeller dostu gidince engeli kaldırır tabi en fazla 1.5 saat çıkmıyordu der geçer bahane bulur

Yorumla
  • BsraTekn
    BsraTekn Takip Et
    +1 yıl

Yalanını falan bilmem ama genelde telefonunu saklar.

gece yatarken kapatır veya hattı devredışı bırakır .

Tuvalete girip çok kalmasından bile şüphe duyabilirsin büyük ihtimal senden gizli mesajlaşıyordur orada.

Benim en yakın arkadasımın annesi bunları yapıyormuş zilli başka bi adamla kaçtı sonunda -.-

3
    1 Yorumla
    • kaan05
      kaan05
      +1 yıl

:))))))))))

Yorumla
  • coy_mistress
    coy_mistress Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Sana olan davranışları bir anda pozitif yönde değişmişse, gereksize çok daha iyi ve ilgili davranıyorsa kanaatimce duyduğu pişmanlık ve vicdan azabını örtbas etmek içindir. Suçunu hem sana hissettirmemeye çalışıyor, hem de kendini böylece rahatlatıyordur. Bence aldatma işaretlerinden bir tanesi ve en önemlisi.

0
    1 Yorumla
    • thestrain
      thestrain
      +1 yıl

yani surekikavga dovus tahamulsuzluk aslında aldatma belirtisi olamaz ilşkinin bitiginin belirtisidir.

her ilişki biterken inlar genelde aska bırıvar diye sordukları ıcın ve ilişkilerde genelde tartısma anlasmazlık ve kavgalarla bitigi için bu tarz soylemler ortaya cıkıyor ama asla boyle bisey yok.. yanliş dusunuyorsunuz

Yorumla
  • vanillalatte
    vanillalatte Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.

aldatan kadın belli etmek istemezse belli etmez bu onun şeytanlık kabiliyetine bağlı

6
    1 Yorumla
    • e061071e
      e061071e
      1 yıl

3 ayda anladım 4 ay mahkeme anlaşmalı 5 nci ayın ortasında boşandim anlayan anlar

Yorumla
  • capkin_kuru_fasulye
    capkin_kuru_fasulye Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl

valla kardeşim kadınlar yalan için yaratılmıştır..anlaman imkansız:D

3
    0 Yorumla
  • e061071e
    e061071e Takip Et
    Xper 5 Yaş: 56 , eic 100%
    1 yıl

Consell8gi kendinin belirlediği zamanda verir haftada bir odada kadin istemeyerek yaptığı için Tatı tuzu olmaz görüşlerden anlaşilir

0
    0 Yorumla
  • Aneksenamun
    Aneksenamun Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 48%
    +1 yıl

Artık seni kaale almıyorsa , umursamaz davranıyorsa pek konuşmuyorsa seninle paylaşımlarınız azaldı ise ve sensizken yüzü daha çok gülüyorsa ..

0
    1 Yorumla
    • thestrain
      thestrain
      +1 yıl

bir ilişki biterkende ya da ciftlersıkıldıgı zamanda yanı tavırları gosterirler... yanliş dusunce

Yorumla
  • engel
    engel Takip Et
    Xper 3 Yaş: 48 , eic 33%
    +1 yıl

aldatan esini kiskanmaz daha sicak davranir daha sakindir

bi ara yasamistim onda biliyom tecrübe

1
    0 Yorumla
  • sadecebakmıştım
    sadecebakmıştım Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

yanında telefonunu kapatır yada sessize alır,en ufak bi tartışmadan kıyameti koparır,odalara kapatır kendini,ağlama komasına girer,hatırlayabildiklerim bunlar...

1
    1 Yorumla
    • e061071e
      e061071e
      1 yıl

Kadinlar 2 hat ve başka telefon kullanıyor ve diyelim tek telefon dostu akşam aramaz kadin zaten tenb8hliyor k9ca 8şteyken görüşüyorlar gelmeye yakın herseyi siler daha dostu aramaz

Yorumla
  • emrahdeirmenci
    emrahdeirmenci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Aldatmak hata degildir kimse kimseyle yanlislikla sevismez !!

2
    0 Yorumla
  • caputfemoris
    caputfemoris Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

su uyur kadın uyumaz. aldattığı da belli olmaz. belli etse bile aldatmadığını kabul ettirir. çok tehlikeliler çook

2
    0 Yorumla
  • Meltorikko
    Meltorikko Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.

Sana ilgi göstermiyorsa eskisi gibi degilse sürekli sıkılıyosa aldatıyo demektiir..

0
    1 Yorumla
    • thestrain
      thestrain
      +1 yıl

cok kotu bir cvpbence en otu cevap ilişkiler bidonem sonra biter. bu dediklerinde her ilişkide yasanan seylerdir illa aldatma belirtisi deigldir bu...

Yorumla
  • achilles
    achilles Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

takograf takılıysa kayıttan çıkarmayı unutmadıysa ordan alarsın yoksa asla anlayamazsın.

0
    0 Yorumla
  • Igotbored
    Igotbored Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

uzaklaştırır seni kendinden..bi triplere girer..beni anlamıyosun gibi

0
    0 Yorumla
  • prenses_nur
    prenses_nur Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

şEYTAnına göre değişir.:):):

4
    2 Yorumla
    • ripeness
      ripeness
      +1 yıl

:))))) EN DÜRÜST CEVAP:)

Yorumla
    • prenses_nur
      prenses_nur
      +1 yıl

:):):):

Yorumla
  • kaan05
    kaan05 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

kadın= şeytan=aldatılmak:))) :)))))))) :)))))))))

1
    0 Yorumla
  • Lonely
    Lonely Takip Et
    +1 yıl

Senden sıkılmış gibi davranıyorsa aldatıyordur...

1
    0 Yorumla
  • heidi
    heidi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

cok cilve yapiyorsa .ve alttan aliyorsa

0
    0 Yorumla
  • zeytin90
    zeytin90 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

sana uzaksa bitmiştir

0
    0 Yorumla
  • overclocked6
    overclocked6 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Yalan: Kadın

o yüzden anlaman çok zor,

1
    4 Yorumla
    • tırıvılıdünya
      tırıvılıdünya
      +1 yıl

YALAN=KADIN diyecektin herhalde :)

Yorumla
    • ŞizofrenikDüşler
      ŞizofrenikDüşler
      +1 yıl

ya=ka

lan=dın

=(''yakalandın'')

Yorumla
    • spagetti
      spagetti
      +1 yıl

Yanlış konuştun. Eksiledim

Yorumla
    • siriusX
      siriusX
      +1 yıl

doğru konuştun eksiledim

Yorumla
  • whereismymind
    whereismymind Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

anlaşılmaz asla

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

artık hep başı ağrıyosa aldatıyodur.

0
    0 Yorumla
  • scoşkun
    scoşkun Takip Et
    Bilge Yaş: 41
    +1 yıl

soğuk davranır

0
    0 Yorumla
  • kıvırcıkmuzo
    kıvırcıkmuzo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

gözlerden

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kadının aldattığı nasıl belli olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir kadının aldattığını nasıl anlarsın? 7 cevap verildi
Kadının aldattığı nasıl anlaşılır? 4 cevap verildi
Bir kadının/erkeğin sizi kandırdığını nasıl anlarsınız? 38 cevap verildi
Hayatınızdaki kadının sizi aldattığını nasıl anlarsınız? 6 cevap verildi
Bir kadının aldattığını nasıl anlarım? Ve aldatiyosa nasıl suç üstü yakalarım? 7 cevap verildi
Aldatan kadının aldattığı nasıl anlaşılır? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨