Ben kolundan tuttuğum gibi kapı dışarı ederim daha sonra adam tutup dövdürtürürüm. Peki siz ne yaparsınız? Döver misiniz?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılDövermisin? ya insan biranda bu durum karşında cinnet geçirip öldürebilir ve cok örnekleri var?
Attığı her adımda günaha Batsın inim inim inelesin ne bir dost nede bir yardımcısı olmasın.
Ayrıca bu aldatmalar'a kanunen de büyük cezalar uygulanmalı ama malesef kanunlar da ortam hazırlamış durumda isteyen aldatabiliyor kadın veya erkek fark etmez bu sınırları aşan cezasını çekmeli...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılgözümün önünde olmadı önce evi terk etti peşinden gitmeyince çıldırdı boşanma davası açtım dava sürerken beni hastanelik etsin diye birini tutmuş ve karşılığınıda seks yaparak ödemiş adamda video çekmiş ve o videolar benim elime geçti bir şekilde beni dövsün diye tuttuğu adam vicdana gelmiş çıktı karşıma anlattı videoları verdi bende boşandım orospudan
02 Yorumla
Soran+1 yılOhaaaaaaaa adam dövdü mü bari
Cevap sahibi+1 yıladam vicdana gelmiş getirip videoları bana teslim etti durumu anlattı gitti
Eski sevgilim yapmıştı. kızın saçlarını kazıdım burnu gitti. eski sevgilimin arabasının kalorifer ızgarasından yumurta kırdım, camlarını kırdım, spreyle araba dışına ve dükkan camlarına aldatan erkekcik götveren oğlan çocuğu gibi şeyler yazdım. beni arayıp tlfda küfredince dayak yedi sonra sustu.
Eşim bunu yaparsa kendi silahıyla onu vururum ama önce sağlam acı çektiririm.00 Yorumla
+1 yılSen bizim Kızı mı Aldatıyon ywşakkk :DDDD KEdim var benim koruyo beni :DDD
www.funchilly.com/.../killer-cat.jpg12 Yorumla
Soran+1 yılHaha:DD
- +1 yıl
@sularıkesik sen psikopat mısın? elinde olsa insanları öldürüp kedileri bırakacak dünyada Allah kolaylık versin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
65Cevap
Çok büyük bir travma keşke kimsenin başına gelmese... Ama böyle bir durumda ilk olarak şoka giderim sonra içimdeki canavarı ortaya çıkartırım yani o çıkartmış olur ama işte bu beni de son görüşü olur kesinlikle... Tahammül edemeyeceğim şeylerden biri helede evlilikte, herkes yerini sıfatını insanlığını bilecek istemiyorsan boşanırsın böyle basitliklere çirkinliklere ne lüzum var ki...
10 YorumlaBüyük ihtimalle kadın kocamın malına gelmiştir ben de öyle bir durumda en iyi avukatı tutup bacağındaki donuna kadar her şeyine el koyarım. Böylece o* bir anda ortadan kaybolur, eski kocam durumu anlar anlamaz köpek gibi kapımda yatmaya başlar. Ben de eski kocamın mallarını hayrı dokunsun diye bağışlarım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılwlla ben hiç ses çıkarmam ama bu aldatma cinselikle alakalı olucak yani duygusal olrak onu sevvdiyse olmaz ama cinselik açısından olsa iyi bile olur açıkçası :) neden dersen diyelim karım beni başka bir erkekle aldattı açıkçası güçlü ve yakışıklıysa gelsin birlikte yaralanalım şu yakışıklıdan gibi düşünürm :D :D ama sadece fantezi amaçlı ve o akşamlık başka bişey olmaz yani :D sen ne düşnüorsn
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=elsS7OW78Q4
durumun en güzel tasviri, net...
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm iyiymişk
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Telefonumu çıkartıp video çekerim..
Böylece hem kolayca boşanırım, hem de manevi tazminat alırım.. Çalışıp ödesin orspu.. :D02 Yorumla
Soran+1 yılÇok iğrenç bir durum ya
+1 yılaynen senin dediğin gibi yapılmalı doğduğuna pişman edilmeli ve tazminat davası açılmalı ne bilim hertürlü cezayı çekmeli ama erkeğin aldatmaması için kızda dikkatli olmalı tabi
00 Yorumla"Çiftekim nerde kan, bana çiftelimin getirin l*n çabuk." derim bir çiftekim olamdığı için ilk önce adamı bir güzel döverim dövebilirsem tabii. Dövemezsen görmezden gelip sıvısırım.
Olmadı05 Yorumla
Soran+1 yılAdam 190 boyunda 100 kilo yakışıklı bir herif :D dövebilir misin?
Soran+1 yılİyiymiş:D ne diye dövdürtceksin adamı
Soran+1 yılİyi yaparsın uh ben neler yapmam ki..
+1 yılKarım yapsa kahkaha atarım , ve cinsellik olaylarında erkekler daha suçludur kadına göre. Bir döverim onu ne yumruklarımı hissederim sonunda nede karım derim artık
00 YorumlaEvden tek bir eşyasını almasına fırsat vermeden sepetlerim.
Boşanma davasını açar donuna kadar alırım ne varsa.01 Yorumla
Soran+1 yılHaha çok iyi yaa
+1 yılo uyurken zarar vermeyi gözden geçiririm. o anki psikolojime bağlı. tek celsede boşanıp ne kadar parası varsa alırım. sonra o parayı hayır evlerine dağıtırm. o ş... parasını almam ama ona da bırakmam yani
00 Yorumlavallaha ben tepki vermezdim onun gözünün önünde aldayırdım sonra onu dövtrdüm hatta belkide öldürürdüm
00 Yorumla
+1 yılYa ikisini de öldürürdüm ya da sokaktan adam çağırıp bende onun gözü önünde onu aldatırdım ( tabi bu ne kadar sevdiğime bağlı )
00 YorumlaGördüğümde güler ve çeker giderim sonrasında zaten o köpek gibi pişman olacak sonra benim için eğlenceli zamanlar başlamış olur😄
010 Yorumla
Soran+1 yılNe yaparsın ben gebertirim mesela:D
Soran+1 yılOhaa
Soran+1 yılEli ve dudağıda mı?
Soran+1 yılAyy çok kötüüü affetmez misin peki?
Soran+1 yılNeyle iz bırakıcaksın çok kötü :((
Kömürlüge baglarim ben unutuna kadar ona da unutamayacagi anlar yaşatirim.
019 Yorumla
Soran+1 yılUh kömürlüğede kapatın hatunu ne yapabilirsin ki en fazla öldürürsün
Soran+1 yılOhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yapamazsınnnnnnnnn çok kötüüüüüü
Soran+1 yılBaşka ne yaparsın yuh yaniii çinli misin
Soran+1 yılÖğğğkk iğrençsin biliyosun demii :D kendi pisliği ile
Soran+1 yılİkiside birbirinden iğrenççç ama çok caniceee
Soran+1 yılBoşar mısın daha sonra
Soran+1 yılYemin etse söz verse affedetmez misin yani
Soran+1 yılBende ama affeder miyim bilemiyorum
Soran+1 yılBelli olmaz aslında ortada çocuk varsa affedebilirim ama eskisi gibi olmaz
Diğer konusunda 382 cevap paylaştı. ilk önce o adamın katil olur Taşla Ezerim onu Eşime Gelince Bilmiyorum Her hangi bir Şiddet olmaz fiziksel ama Ne biliyim kaba tabiriyle Agzına S*craım onunda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bana sevgilim sordu onada aynı cevbı verdim. Eğer evliysem benden başkasıyla yatmışsan yeminle penisini keserim dedim halada diyorum penisini keserim kökünden..
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. ben kendim döverim ki, sinirimi çıkarayım, hıncımı alayım.
00 YorumlaBoşardım... Ama bir kadınsa bişey demezdim hatta 3. olabilirmiyim diye sorardım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh ben olsam yine iğrenirdim ya ne bileyim benim eşim beni bir erkekle aldatsa hemen boşarım
+1 yılsenin annen gözünün önünde ölse naparsın sanırım benzer bir soru oldu değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılOha duygulandım :(
ıkısınıde vururum hatta degısık sekılde keserım parcalarını balkondan assa atar sokakda benzın dokup yakarım sonra gıder teslım olurum
02 Yorumla
Soran+1 yılOha bee :Dhaha
- Diğer konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılKafasına Ne Bulursam Vurarım :D Herhalde :DD Kızıda Yolarım
00 Yorumla o an hersey olabilir katil bile olabilir insan. Yaşamadan ne desek dogru olmaz. Allah yaşatmasında kimseye
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey olamaz, varsayalım oldu tek kelime Ailesine teslim ederim bir daha'da arkama bakmam.
06 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş
- +1 yıl
Yavru köpek mi alıyonuz * Anlamadım.. Naparsın bir daha yazaarmısın..
Soran+1 yılhaha koptum
- +1 yıl
@Voltaire-U herkese yazmam
- +1 yıl
ne yapmamı bekliyordun ki?
- +1 yıl
Böyle soruların cevabı direkt verilebilir mi dersin?
O anın ambiyansı senin duygu düşünlerinde ki karmaşa.. Senin şu an da yapacağını söylediğin şeyi aptırmaya bilir..
Saçmalamışsın gibi geldi bana. :))
Beni herkes olarak gördüğün için THANK YOU
+1 yılYa bu durumda ne yapılır seçenekler var tanı 1 ölü olur kendisi artık 2 * eder yollarım üç grup yapar 4 ikisinide öldürürum 5 o herifin ailesinden birisine gomerim sence hangisi olsun
010 Yorumla
Soran+1 yıl1 Ölmek
- +1 yıl
Neden ölmek belki artık seni sevmiyordur
Soran+1 yılAldatan biri olarak yaşamak çok kötü bence adın çıkar ölüm belkide çözüm olur
- +1 yıl
Kim için olum
Soran+1 yıleşin içn
- +1 yıl
Olmaz ya. olum can almak kolay denilen iyisi bırak kendi haline gitsin yani
Soran+1 yılValla daha iyi diğerleri iğrenç.
- +1 yıl
Seni sevmeyen biri için değer mi hayatını perişan etmeye
Soran+1 yılNe yani beni sevmeyen birinin kapatmasıyla.. töbe töbe
- +1 yıl
Anlamıyorum seni özle gelsene
Çocuk varsa bir düşünmek lazım ama yoksa orda bitmiştir
00 Yorumlaneden şiddet uygulayayım ki.. o halde gördüğümü farketmesini sağlayıp hiçbir söz etmeden çeker giderim...
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılGözümün önünde bunu yapma imkanı olmaz ama teşebbüs ederse hayatını zindana çeviririm.
010 Yorumla
Soran+1 yılZindana çevirmek derken biraz açar mısın?
- +1 yıl
Zindan mecazi anlamda değil.
Soran+1 yılOhaaa neleer neler okudummm gerçekten zindana mı kaparsın onuu yemek filan yok mu
- +1 yıl
Her şeyin bir bedeli olmalı, aldatma diyorsun başka bir şey değil.
Soran+1 yılAmannn bir kişide fareyi kızgın demire sıkıştırırım vucuduna atarım filan demiş korktumm:D
- +1 yıl
Psikopat değilim, öldürmem sadece bedelini öder.
Soran+1 yılBedeli bir ömür zindanda yaşamak mıııı
Soran+1 yılAffetmez misin hiç
- +1 yıl
Affetmek zindandan tahliye şeklinde olabilir ama hayatımdan çıkar.
Soran+1 yılHmm zindan daha iyi bence
hiçbirşey...
gördüğüm an o zaten bitmiştir birşey yapmaya gerek yok10 YorumlaÖnce o kadını bir güzel yolarim sonra da ikisini de kapı dışarı ederim bosarim
00 YorumlaBöyle bir durumda beni hiç bir zaman haketmemiştir.
00 Yorumlahiçbi şey yapmam bidaha da onun seviyesine inip muhatap bile olmam en üzücü cevap da susmak zaten
00 YorumlaBoşanırım..
edeceğim ah ile mutlu olabiliyorsa olsun..00 Yorumla
+1 yılCebimdeki parayı son kuruşuna kadar çıkarıp yüzüne fırlatırım ederin bu kadarmış der çeker giderim.
06 Yorumla
Soran+1 yılVay be iyiymiş
- +1 yıl
Tabi sonra başına geleceklerde cabası bu sadece başlangıç.
Soran+1 yılSonra ne olur?
- +1 yıl
Benle aynı şehirde yaşayamaz.
Soran+1 yılNe yapar
- +1 yıl
beni ilgilendiren yaşayamaz kısmı sadece
önce adamı döverim sonra eşimi. Hızımı alamam adamı bir daha döverim.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm iyiymiş
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. yani yatakta falan yakalasam ikisinide çıplak şekilde sokağa atarım kovarım ordan
04 Yorumla
Soran+1 yılBende
Soran+1 yılHaha bende bende aklımı okuyorsun
+1 yılYetiyor mu yetmiyorsa bende geliyim derim :)) Kasmaya gerek yok
06 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin oha
- +1 yıl
Ciddiyim boşancam karidan son kez yararlanak demii :)
Soran+1 yılo adam varken mi yuh yani
- +1 yıl
olsun ne olcak adam bize mi göz dikcek grup olmuş olur
Soran+1 yılpisliksin
- +1 yıl
te allahım böyle iltifatlar etmeyin şimariyorum şapşik :/
Çeker Vururum İkisinide Namus Bu Başka Birşeye Benzemez.
01 Yorumla
Soran+1 yılİyiymis :D
kız arkadasımı baska biri ile görseydim o cocugu patatese cevirirdim heralde :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yaparsın mesela
Soran+1 yılHmm tekrar barısır mısın:D
Islıyarak kemerle doverim ikisininde sonra birer kursun sıkarım gider polise teslim olurum bizde namus iffet vardır bir insan namus ve şerefi için yasar
00 YorumlaAllah kimseye boyle bisey yaşatmasin. herkes mutlu huzurlu bir yasam surse nolur ki
10 Yorumlasakın bozmayın der fotoğrafını çekerdim yüklü bir boşanma davası açardım
00 YorumlaSatirla dograrim ayni surunun kuslari bile bulamiycak sekilde her parcasini ayri biyere atarim
00 YorumlaAldattığı kişiyi döverim utanmıyorsun evli insanlarla şey yapmaya diye
00 Yorumlabu konuda antremanlı olan var mıdır. hiç yaşamadığım için tepkimi ölçemiyorum
00 Yorumla
+1 yılŞeytan kulağına kurşun düşünmesi bile berbat bu yüzden cvb vermicem
00 Yorumla
+1 yılben kadın dövmem öyle bir durum olursa boşanırım ne hali varsa görsün sonra çok kısa zamanda yeniden evlenirim değmeyenler için yas tutmam ben
00 Yorumlakolay gelsin derim by derim ne uğraşacam ya allahından bulsun bende keyfime bakarım
04 Yorumla
Soran+1 yılYuh yaa o kadarda değil
Soran+1 yılYaramaz ve umursamazsın
+1 yılbeni aldattıgı adamın karısı varsa karısıylada esmi aldatırım :) hersey karsılıklı :)
10 Yorumla- Diğer konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılöldürür gömer polise teeslim olurum şaka şaka degmez bile ellemem ayrılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizlice Videoya cekerim mahkemde delil olarak kullanip nafakadan kurtulurum sonra internete koyarim ardindan adami bir guzel doverim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşına geçer alkış tutarım konuşmaya gerek duymam bakışlarim yeter anlatmaya sonrada hayatından tamamen çıkarım.
00 Yorumlagözümün önünde derken göz göre göre mi demek istedin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna Hic bisey yapmam ama kendime zarar vericegimden eminim :(
00 Yorumlasordugun soruya sokuyum
12 Yorumla
Soran+1 yılBende sana.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgrup yaparız heralde. aldattığı adamla, eşimi üstüste koyar mikerim
00 Yorumlagazetelerin 3. sayfası neden dolu?
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha haklısın
Diğer konusunda 10b cevap paylaştı. Hic bir sey yapmam bosanma davasi acarim
02 Yorumla
Soran+1 yılBen neler neler yaparım ya nasıl sessiz kalabiliyosunuz
+1 yılaldatan birisi esim olamaz hayatimdan cikar..
11 Yorumla- Diğer konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılöyle aldatılmaz böyle aldatılır der 2+1 yaparım
01 Yorumla
Soran+1 yılOha l*n gözünün önünde mi
Diğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. o anki ruh halimle öldürebilirim bile.
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem