aldattıysa bitmiştir her şey.. gerisi işin hikayesi.. bir imza değil mesele.. gönle atılmadıysa o imza ne yapsan boş aslında.. Aldattıysa beni bir gün aklından başka birisi geçse dahi.. beni artık çekici bile bulmadıysa.. işte bitmiştir her şey
Habersiz olduğumu zannediyor. İnstagramda başka erkeklerle yazışmalarını gördüm. Flört tarzı konuşmalar sadece. Mesajlardan anladığım kadarıyla bazılarıyla ara sıra kafede falan buluşuyorlarmış ama ne kadar ileri gittiklerini bilmiyorum.
Kendisine söyleyemedim. Belki istemeden ilgisiz bırakmışımdır diye düşünerek daha fazla ilgi göstermeye başladım. Sürekli hediyeler alıyorum sürprizler yapıyorum şimdi. İlk fırsatta kontrol edeceğim yine telefonunu.
Bazen düşünüyorum ki, ben nasıl bir erkeğim, karım gözümün önünde başka erkeklerle flörtleşiyor ama ben sesimi bile çıkartamıyorum. Bi ara intihar etmeyi bile düşündüm.
Yanlış düşünce yanlış davranış içindesin.. Psikolojik sorunların varsa doktora gitmelisin. Eşinle aranda ne var bilemiyorum eşin neden başka erkeklerle konuşuyor ya da sen eşinin bu halini neden kabul ediyorsun karşına alıp güzelce konuşabilirsin.. Çocuğunuz varsa onun için bazı şeyleri doktor desteği alarak atlatabilirsiniz.. Olayın iç yüzünü bilmediğim için fazla müdahale etmeyi de doğru bulmuyorum.
Valla çok yenisiniz şimdi sizin aşk kuşları gibi olmalıydınız.. Bazı şeyler olmuş demekki bu haldesiniz.. Ne olduysa çözebilirsiniz.. Ama eşinizi size bunu yapmasını asla kabul etmeyin alın karşınıza konuşun çocuk yokmuş zaten uzlaşamazsanız da boşanırsınız bu kadar basit yol yakınken bazı şeyleri ya kal ya da git demelisşniz yoksa üzülecek olan sizsiniz..
Durumdan haberdar olduğumu nasıl söyleyeyim. Gururuma nasıl yedireyim bunu söylemeyi. Hiç bi şekilde durumu bildiğimi kendisine anlatıp kendimi bu kadar aşağılayamam. Ama mecburen en kısa zamanda bir psikoloğa gideceğim mutlaka.
Gururuna eşinin seni aldatmasın yediriyorsun da eşine söylemeyin gurur haline getiriyon sende bir tuhafsın gerçekten normal davranış değil seninki sevmek değil başka birşeyden susuyorsun normal biri asla senin gibi yapmaz..
Durumdan haberim olduğunu eşime söylersem "sen nasıl erkeksin bunca zamandır bile-bile sesini çıkarmadın" demez mi? Demese bile içinden öyle düşünmez mi?
En İyi Cevaplar