Aşk İlişkileri Eşiniz sizi aldatsa ne yaparsınız? Angela95 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Aldatildiĝinizi ogrenirseniz ne yaparsiniz? Güncellemeler+1 yıl Ya bu xper nasil kazaniliyor soru sorucam xper eksik diyor? Eşiniz sizi aldatsa ne yaparsınız? Cevapla Aldatma Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı. O anki piskolojime bağlı hayatı zehirde edebilirim 🤔 Öldürerek ona ödül vermem 2 2 Yorumla Angela95 +1 yıl Yani öldurupte hapsemi gidecen kalleş yuzunden Yorumla deli_manyak37377 +1 yıl Ondan değil uğraşmak zevk veriyor Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı. Bağrıma basarım ve şunun için kızarım ona neden beni daha önce aldatmadın hayatım bu beni çok üzdü derdim 3 10 Yorumla Fetih2024 +1 yıl Neden Yorumla beneklibulut +1 yıl Kalbi kırılmıştır onca zaman ahh kim bilir ne çekmiştir 😂😂 Yorumla Fetih2024 +1 yıl Tövbe Yorumla Fetih2024 +1 yıl Ne demek istedin Yorumla beneklibulut +1 yıl Ironi yapıyorum beyefendi Yorumla beneklibulut +1 yıl Ağzına sıc. ar çeker giderim ne yapacam Yorumla Fetih2024 +1 yıl Pardon ama bu zamanda çok Yorumla Fetih2024 +1 yıl İnternettenİş yerinden Yorumla Fetih2024 +1 yıl Aferin sana... Yorumla beneklibulut +1 yıl E yani hakkı budur hak edene hakkı verilir biz böyle öğrendik Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Önce eşime sonra aldattığı kişiye sıkarım sonra da bu utançla yaşayamayacağım için kendi kafama sıkarım. 0 0 Yorumla
yagızdelıkanlııı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ne günlere kaldık ya millet evlenmeye korkuyor artık aldatılır mıyım diye sonumuz hayrolsun 0 1 Yorumla Angela95 +1 yıl Valla oyle Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aldatma potansiyeli olan biriyle olmam imkansız çünkü anında anlarım 🙂 0 0 Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Agzina s* kesinde ilerisini bilemem buyuk konusmiyim allah korusun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl sence ne yapmalı :) iyi yapmışsın demeyiz her al de :) saçını başını yolarız :) 0 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Soru bile değil bu saçmalamissin 0 1 Yorumla Angela95 +1 yıl Neden Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunun cevabını tahmin et çok mu zordu 0 1 Yorumla demircan89 1 yıl Kız sormuş söyle yiver hicte Yorumla
Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. Ayrılırım sadece bir şey yapmam 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. burada takılı intikam alırdım 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Kiminle Nasıl aldattığı ve ben nasıl öğrendim 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İçinden geçer kombo yaparım 0 0 Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Belimdeki söyler son sözü ben bişey demem... 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Boşarım başıma bela alamam bir kansız yüzünden 0 0 Yorumla
YataktakiHayvan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Boşanırım. 0 16 Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Kaç xper olmak istiyorsun? Yorumla Angela95 +1 yıl 4 Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Soruları bana gönder ben sorayım :) Yorumla Angela95 +1 yıl Yok olmaz Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Merak ettim şimdi :D Yorumla Angela95 +1 yıl Etme Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Hep böyle agresif misin? Yorumla Angela95 +1 yıl Yooo Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Öyle hissettim. Yorumla Angela95 +1 yıl Değilim Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Demek ki yanıldım. Seni takibe aldım. ;) Yorumla Angela95 +1 yıl Niyeki Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Hep meraktan. Yorumla Angela95 +1 yıl Soruyumu merak ediyon Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl evet lütfen. Yorumla Angela95 +1 yıl Boş ver Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıl öğrendiğine bağlı bu 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen evli misin? Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Misilleme 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Boşanırım 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Boşanma 0 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Boşol boşol. boşol. 0 0 Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı. Artik eşim olmazdi 0 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bilmiyorum 😥 0 0 Yorumla
Asilrenkblack Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Evlenmicem ben 0 2 Yorumla Angela95 +1 yıl Neden Yorumla Asilrenkblack +1 yıl Çirkin hissediyorum kendimi profilde nasılım tip olarak sence hiç sevgilim olmadı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
O anki piskolojime bağlı hayatı zehirde edebilirim 🤔 Öldürerek ona ödül vermem
Yani öldurupte hapsemi gidecen kalleş yuzunden
Ondan değil uğraşmak zevk veriyor
Bağrıma basarım ve şunun için kızarım ona neden beni daha önce aldatmadın hayatım bu beni çok üzdü derdim
Neden
Kalbi kırılmıştır onca zaman ahh kim bilir ne çekmiştir 😂😂
Tövbe
Ne demek istedin
Ironi yapıyorum beyefendi
Ağzına sıc. ar çeker giderim ne yapacam
Pardon ama bu zamanda çok
İnternetten
İş yerinden
Aferin sana...
E yani hakkı budur hak edene hakkı verilir biz böyle öğrendik
Önce eşime sonra aldattığı kişiye sıkarım sonra da bu utançla yaşayamayacağım için kendi kafama sıkarım.
Ne günlere kaldık ya millet evlenmeye korkuyor artık aldatılır mıyım diye sonumuz hayrolsun
Valla oyle
Aldatma potansiyeli olan biriyle olmam imkansız çünkü anında anlarım 🙂
Agzina s* kesinde ilerisini bilemem buyuk konusmiyim allah korusun
sence ne yapmalı :) iyi yapmışsın demeyiz her al de :) saçını başını yolarız :)
Bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasın
Soru bile değil bu saçmalamissin
Neden
Bunun cevabını tahmin et çok mu zordu
Kız sormuş söyle yiver hicte
Ayrılırım sadece bir şey yapmam
burada takılı intikam alırdım
Merak ederdim birçok şeyi
Yaşadım çok kötüydü affettim
Kısasa kısas. Empati :)
Kiminle Nasıl aldattığı ve ben nasıl öğrendim
İçinden geçer kombo yaparım
Çeker giderim. Ne yapacağım.
Belimdeki söyler son sözü ben bişey demem...
Boşarım başıma bela alamam bir kansız yüzünden
Ayrılırım
Boşanırım.
Kaç xper olmak istiyorsun?
4
Soruları bana gönder ben sorayım :)
Yok olmaz
Merak ettim şimdi :D
Etme
Hep böyle agresif misin?
Yooo
Öyle hissettim.
Değilim
Demek ki yanıldım. Seni takibe aldım. ;)
Niyeki
Hep meraktan.
Soruyumu merak ediyon
evet lütfen.
Boş ver
Nasıl öğrendiğine bağlı bu
Sen evli misin?
Artık eşim olmaktan çikar
Misilleme
Boşanırım
Boşanma
Boşol boşol. boşol.
Boşarım
Yıkılirim galiba
Her an her sey
Artik eşim olmazdi
Bilmiyorum 😥
Nedenini sorarım
Evlenmicem ben
Neden
Çirkin hissediyorum kendimi profilde nasılım tip olarak sence hiç sevgilim olmadı
kellesini alirim
Boşarim
Bilmiyorum desem
hiç bir şey
Boşanırım napcam