Artık sevmiyorum dedi ayrıldı?

Arkadaşlar öncelikle her kese iyi günler diyorum kafama takılan sıklıkla aklımdan çıkmayan bir şey sormak istiyorum neyse başlıyım 5 aylık bir ilişkim vardı 4 ay boyunca güldük eylendik çok iyiydik o ağladığında ben onun yanındaydım ben ağladığımda o yanımdaydı ama bu 1 ay içinde sürekli kavga etmeye başladık birbirimizden uzaklaştık birbirimizden soğuduk bir şey diyordu ben yanlış anlayıp kavga çıkarıyordum ben bir şey diyordum o kavga çıkarıyordu neyse 5 gün önce kavga ettik yine ama bu seferki daha büyük oldu ve yarını benden ayrılmak istediğini söyledi bende tamam dedim bir şey demedim sonradan son kez 1 defa buluşalım dedim buluştuk ayrılmayalım diye yalvardım ama yüzüme karşı artık seni sevmiyorum istemiyorum dedi o kadar şey oldu soğukluk girdi birbirimizden uzaklaştık ama benim ona olan sevgim hiç azalmadı haylada çok seviyorum neyse güzelce konuştuk bana sarıldı ağladı böyle olmasını hiç istemezdim çok yanlış zamanda tanıştık dedi ailevi sorunlarıda çok var neyse bana güzel ayrıldık düşman gibi ayrılmadık nefrette etmiyorum dedi olgunlaştığımız zaman tekrardan oluruz dedi bende tamam dedim benim içinde böyle olabilirdi diyip anlayışla karşıladım şunu dedi hasta oluruz bir derdimiz olur birbirimize anlatırız bunun için konuşuruz dedi ama normal sohbet olmasın dedi bende tamam dedim ınstada öne çıkanlarında şu zamana kadar ne yaptıysak anılarımız vardı onları kaldırmayalım dedi neyse bunları konuştuktan sonra yarını beni aradı ağlıyordu ailevi sorunlarını sadece ben biliyorum o yüzden bana geldi ben de teselli ettim hasta olmuş beni aradı çok kötüyüm diye sonradan ben hayatımıza birini almayalım birbirimize şu an değil ama yine birbirimize geri dönelim dedim o alevi sorunlarından kurtarıcam seni dedim alıcam seni dedim tamam dedi yani hayatıma birini almıcam senle tekrardan olıcam demek istedi heralde ben yanlış anlamdıysam

SİZCE TEKRARDAN BANA OLAN SEVGİSİ GERİ GELİR Mİ TEKRARDAN BİZDEN OLUR MU NAPMAM LAZIM BÖYLE DEVAM MI ETMEM LAZIM YOKSA HAYATIMDAN ÇIKARMAM MI LAZIM

ÇOK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN

GÜZEL CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

Artık sevmiyorum dedi ayrıldı?