Artık sevmiyorum diyor?

Başta çok güzel giden bir ilişkimiz vardı. Sonrasında çokça kez ayrılığın eşiğinden döndük. Çok kötü kavgalar yaşadık. Hiç birbirimize küfür etmedik ama yeri geldi çok saygısızlık ettik. Ama hepsi kavga anında olan şeyler olurdu. Kavga olmadığında çok muyluyduk. En uzun ayrılığımız 1 hafta sürdü. Her defasında erkek arkadaşımla konuşup inandırdım bize dair. Yeniden başladık. Sonunda başarmıştık. Ya da ben öyle sanmışım. Erkek arkadaşım soğuk davranmaya başladı. Sonrasında uzun uzadıya kavga döndü. Hatalı olduğumu düşündüm. Onu anlamak yerine kavga eden onu kıran bendim çünkü. O kırıldığı için soğuktu dedim. Sonrasında günler boyu ısrar ettim özür diledim. Sevmiyorum dedi. Yanılıyorsun dedim. Sanmıyorum dedi. Dedim bana bi şans ver yeniden mutlu olduğumuzu görünce kırgınlığın arkasındaki sevgin günyüzüne çıkıcak. Ama bu sanırım onu daha da itiyor. Ben onu kazanmak istiyorum ama ısrarcı tarafa geçtiğimden onu boğuyorum galiba. Ne yapmam gerekiyor? 1 seneyi aşkın ilişkimizde çokça engelin üstesinden geldik. Beni deliler gibi sevdiğine emin olduğum adam bi gün çıktı sevmiyorum dedi. Hemde daha önceki gün çok seviyorum derken. şu an sevgili gibi devam ediyoruz. Ama sanırım böyle olmayacak. Yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben şu an çabalayan tarafım. Bendeki olumlu değişimlerin o da farkında ama bişey hissetmiyorum diyor. Ben kendini buna inandırdığı hislerine engel olduğunu düşünüyorum. Ama doğru söylüyor olabilir mi? Çünkü çok farklı bi sevgiydi bizdeki
Artık sevmiyorum diyor?