Aradığımda yemek yiyordu bende afiyet olsun canim görüşürüz demeden yüzüme kapattı, neyse dedim watsaptan halini hatrini sordum , cevap vermedi 3 gün durduk yere hiçbirşey yazmadı 😔

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

yaw ben yazı stiline tkıldım :) okudugumuda anlayamadım ama genel erkek muhabbeti işte bence üstünde durmaya bile deymez... kurtuldum say :)
Niye yüzsüzlük yapiyorsun o cocuk seni sevmiyor seninle oynamiş gurur yapman lazim
Siz arkadaş mısınız? Ha bire arkadas bul arkadaş bul diyor sen dertlerimi dinlendin diyorsun çözemedim ben.
😔😔
Sence seviyomu? Nasıl kendinize bunu yapıyosunuz anlamıyorum kurtuldum say mümkünse biyerdende takip etme
Cevap
12Cevap
İletişim nasıl kurulur, bir insanla nasıl konuşulur haberi bile yok, değil ki bilmek. Bir dakikanı dahi harcama; tam bir sene sonra için soğuduğunda aç bu mesajı oku olur da aklına gelirse :) sonra da şükret
Artık sevmiyor mu denen? Kızım bu seni sevmiyor ki artık sevmemesini sorguluyorsun hiç değmez böyleleri için
Bu işler böyledir maalesef. Sevse ne olacak? Ağır konuşmuş dönmemesi daha iyi. Unutmaya çalış. Kolay olmasa bile en azından alışırsın
Suçlu sensin kelimesini gorunce baska birsey okumadım açıkçası
O adam için üzülme. zerre kadar umrunda değilsin görmüyo musun
Biraz geç gördüm ama burda ikinizin de suçu var. İnsanlar böyle çok değer vermezler onlara iyi olduğun sürece onların gözünde iyisin. Benim yapamadığımı yap, gurur!
Birşeyler yasadınız mı bu arkadaşla?
Evet beni çok kullandı çok
Geçmiş olsun artık seni sevmiyor değil sadece aslında seni hiç sevmemiş köprüyü geçene kadar ayı dayı misali olmuş
Allah belâlarını vermez mi boylelerinin canim öyle yanoyorki 4 yıl beni oyalamış 😞
Yapacak birşey yok artık sende de hata var sende kanmışsın ona kullanmamışsın aklını
Ergenlikten çıkammış ne sallıyorsyn bunu
Kendini çok ezmişsin. Yazık olmuş
Kimse arkadas biraz beyinsiz sanırım
Öf tam bir salak bu ya
Bitmis neyini soruyosun artik
Sevmiyo gördüğüm kadarıyla ://
yeni yelkenler açma vakti
Normal bir ergen davranışı bu
Sevmiyor
Aynen bitmiş
Bence ayrılın
Ne kadarlik sevgilin