Artık beni sevmiyor mu?

Merhaba öncelikle ben 29 yaşımdayım 4 yıldır da evleyim. Benim ailemin durumu eşimin ailesine göre kötüydü. Yokluk hep vardı hayatımda küçüklüğümden beri çalışırım eşim ise öyle değil hiç çalışmamış. İkimizde üniversitede sevdik birbirimizi üniversite bitince de direk evlendik. Kayınpederim geçen yaz vefat etmesiyle başladı eşimdeki değişimler. Babasından daire ve dükkan kaldı çokça. Bir anda beni parasıyla ezmeye başladı. Ben giyim olarak marka düşkünü değilimdir geçen bana lacosteden zaradan gereksiz fiyatlarda bir sürü hediye almış sevindim dedim ne gerek vardı var ya onca kıyafetim bir anda bana haftaya toplantı var eşlerle geleceksin şunları giyde yanıma yakış dedi bu beni o kadar yaraladı ki sanki kalbime bıçak soktu. Geçen de kahvaltıda salam kesiyordum biraz bol kesmişim burda buldun tabi bol bol kes sanki babanın evinde salam yiyordun dedi artık dayanamadım ağladım gizlice. Sevdiğinden de emin değilim artık eskisi gibi bakmıyor ilgilenmiyor ama böyle yapması çok koyuyor bana ne demeliyim onu kırmadan sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Kocamı aldım demin karşıma durumumuzu anlattım böyle böyle beni üzüyorsun artık ağzından çıkana dikkat et dedim bir anda sinirden köpürdü ne demekmiş o ben diğer o zengin piçlerinden değilim sen beni tanımıyor musun ne zaman parayla ilgili insanlara üstten baktım felan dedi bende dedim ben seni artık tanıyamıyorum benim sevdiğim adam bu değildi dedim bi durdu düşündü bi 5 dk sonra dedi ki ben böyleyim ister kabul et ister sustu benim yerimde olmak isteyen kaç tane kadın varmışta felan nabacağım
Artık beni sevmiyor mu?