Sevgilime çok hatam oldu. Hep terk etti sonrasında geri barıştık. Ama sonuncu hatamda sanırım artık benden iyice uzaklaştı. Bana karşı eskisi gibi hislerinin olmadığını söyledi. Varmış ama eskisi gibi yoğun değilmiş. Ne yapmalıyım? Beklemeli gönlünü mü almalıyım? Yoksa vazgeçmeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Yalan söylemiştim birkaç kez, bir defa da küfür ettim kıskançlık krizlerim yüzünden başka birtakım olaylar oldu (ev basma gibi)
Beni artık eskisi gibi sevmediğini söyledi ne yapmalıyım?
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kıskançlık krizi sıkıntılı offf bunaltıcı ama ev basma çok abartılı olmuş ya😂
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya yaptım bir delilik🤣🤣olay nasıl oldu sana anlatayımmm. Biz komsuyuz bunla tamam mı bir gün baktım ışığı yanıyor halbuki bu bana düğüne gideceğim demişti, neyse arkadaşı kaza yapmış diye gitmemiş düğüne evini bastım🤣kapıyı yumrukluyorum annesi açtı kapıyı halasını sevgilisi sandım 🤣🤣direkt kadınla kavga ettim.😂
Daha neler nelerim var hiç sorma , 😂 ya ben sırf telefonumu açmadı diye bir defasında ondan intikam almak için onu olmadığım bir daireye çıkardım ( evet evet yaptım yani şöyle oldu tam olarak ben o dairede yokken yukarıya gel burdayım arkadaşımın doğum günü var dedim ve bilmediğim bir adres verdim sonra o kapıyı çalmış ev sahibi karısının sevgilisi sanmış kavga etmişler falan ) 😂 Manyaklik mi dersin ruh hastalığı mı artık adına ama kıskançlık ve böyle saçmalıklarım var hep de affetti sonuncu da ise ayrıldım geç açtı telefonumu diye terk ettim 1 hafta dönmedi bana sonra baristik ama. simdi de soğuk davranıyor
Delilik var bende sanırım ahahahhaha manyaklik resmen aynısını bana yapsa ardıma bakmaz kacardim iyi sabretmis 😉şu an hayatımda kendisi sevgiliyiz ama dediğim gibi az arıyor az yazıyor falan
Bir yerde okumuştum 'kisasa kısas' davranın diye, ben de ona onun gibi soğuk davransam mı? Yani şöyle ki ilgisiz, soğuk kendi halimde takılsam o aramadan aramasam mesela işe yarar mı sence?
Evini bastım ya yaptım bir delilik🤣🤣olay nasıl oldu sana anlatayımmm. Biz komsuyuz bunla tamam mı bir gün baktım ışığı yanıyor halbuki bu bana düğüne gideceğim demişti, neyse arkadaşı kaza yapmış diye gitmemiş düğüne evini bastım🤣kapıyı yumrukluyorum annesi açtı kapıyı halasını sevgilisi sandım 🤣🤣direkt kadınla kavga ettim.😂 Sonra olmadığım bir daireye çıkardım kavga etti ev sahibiyle. karakolluk oldu 😂
Daha neler nelerim var hiç sorma , 😂 ya ben sırf telefonumu açmadı diye bir defasında ondan intikam almak için onu olmadığım bir daireye çıkardım ( evet evet yaptım yani şöyle oldu tam olarak ben o dairede yokken yukarıya gel burdayım arkadaşımın doğum günü var dedim ve bilmediğim bir adres verdim sonra o kapıyı çalmış ev sahibi karısının sevgilisi sanmış kavga… [+]
Ayy ne güzel dedin be ağzına sağlık Allah razı olsun senden🌸 kararımı verdim yarın alıp karşıma konuşacağım yüz yüze her şeyi söyleyeceğim ve bana karşı eskisi gibi olmasi için ne istiyorsa yapabilecegimi, bu ilişkiyi kaybetmek istemediğimi anlatacağım ve ona düşünmesi içinde biraz süre vereceğim eğer gerçekten beni seviyorsa ve düzelmemizi istiyorsa ilişkiye devam edeceğim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kıskançlık krizi sıkıntılı offf bunaltıcı ama ev basma çok abartılı olmuş ya😂
Ya yaptım bir delilik🤣🤣olay nasıl oldu sana anlatayımmm. Biz komsuyuz bunla tamam mı bir gün baktım ışığı yanıyor halbuki bu bana düğüne gideceğim demişti, neyse arkadaşı kaza yapmış diye gitmemiş düğüne evini bastım🤣kapıyı yumrukluyorum annesi açtı kapıyı halasını sevgilisi sandım 🤣🤣direkt kadınla kavga ettim.😂
Ayy 🤣🤣🤣kız sen cadısın tatlı cadı çok güldüm ya🤣🤣affeder hanımcık ol biraz artık gizle bu yönünü 😂😂
Daha neler nelerim var hiç sorma , 😂 ya ben sırf telefonumu açmadı diye bir defasında ondan intikam almak için onu olmadığım bir daireye çıkardım ( evet evet yaptım yani şöyle oldu tam olarak ben o dairede yokken yukarıya gel burdayım arkadaşımın doğum günü var dedim ve bilmediğim bir adres verdim sonra o kapıyı çalmış ev sahibi karısının sevgilisi sanmış kavga etmişler falan ) 😂
Manyaklik mi dersin ruh hastalığı mı artık adına ama kıskançlık ve böyle saçmalıklarım var hep de affetti sonuncu da ise ayrıldım geç açtı telefonumu diye terk ettim 1 hafta dönmedi bana sonra baristik ama. simdi de soğuk davranıyor
Tövbe ettim tüm hatalarıma affet de🥺 hakikaten korkulur senden deli😂😂😂
Delilik var bende sanırım ahahahhaha manyaklik resmen aynısını bana yapsa ardıma bakmaz kacardim iyi sabretmis 😉şu an hayatımda kendisi sevgiliyiz ama dediğim gibi az arıyor az yazıyor falan
Devam cadı kız bu tatlılığa karşı koyamaz bence 😉
Ayy Teşekkür ederim 🌸sensin tatlı 🍇💕 Allah razı olsun canım beniiimmm..
Kararımı verdim ben alıp karşıma konuşayım ve düzelmek istediğimi söyleyeyim.
👏👏👏⭐⭐⭐👋kendine iyi bak kolay gelsin💞
Yapıp yapıp ağlıyorsunuz ya. İyi olmuş ohhh
Zamana bırak ve çok üstüne gitme bence
Çok üstüne düsersem benden daha çok uzaklaşmaz mi
Evet aynını dedim ben de
*düşmezsem yazacaktım pardon 😂yani düsmezsem arayıp sormazsam adam zaten soğumuş daha çok sogumaz mi
İhtimal var ama arada soğukluk olmasına rağmen samimi olamazdık zaten zaman her şeyin ilacı
Bir yerde okumuştum 'kisasa kısas' davranın diye, ben de ona onun gibi soğuk davransam mı? Yani şöyle ki ilgisiz, soğuk kendi halimde takılsam o aramadan aramasam mesela işe yarar mı sence?
Anlam veremediğim bir şekilde eskisi gibi sevmiyorsa neden dönüyor
İlgisiz soğuk olma yaa o zaman da kötü arada bi çizgi var onu tutturmak zor maalesef 😅
Hala seviyor ama güven sorunu yaşıyor olmalı
Evini bastım ya yaptım bir delilik🤣🤣olay nasıl oldu sana anlatayımmm. Biz komsuyuz bunla tamam mı bir gün baktım ışığı yanıyor halbuki bu bana düğüne gideceğim demişti, neyse arkadaşı kaza yapmış diye gitmemiş düğüne evini bastım🤣kapıyı yumrukluyorum annesi açtı kapıyı halasını sevgilisi sandım 🤣🤣direkt kadınla kavga ettim.😂 Sonra olmadığım bir daireye çıkardım kavga etti ev sahibiyle. karakolluk oldu 😂
Daha neler nelerim var hiç sorma , 😂 ya ben sırf telefonumu açmadı diye bir defasında ondan intikam almak için onu olmadığım bir daireye çıkardım ( evet evet yaptım yani şöyle oldu tam olarak ben o dairede yokken yukarıya gel burdayım arkadaşımın doğum günü var dedim ve bilmediğim bir adres verdim sonra o kapıyı çalmış ev sahibi karısının sevgilisi sanmış kavga… [+]
Geçmiş olsun ama sana mı olsun pek bilemedim 😂😅
Hahahhhahh ona olsun bence 😉iyi dayanmış bana
Sen de artık geçmiş hatalardan ders çıkar birbirinize güvenin ve sevin 😌
Ayy ne güzel dedin be ağzına sağlık Allah razı olsun senden🌸 kararımı verdim yarın alıp karşıma konuşacağım yüz yüze her şeyi söyleyeceğim ve bana karşı eskisi gibi olmasi için ne istiyorsa yapabilecegimi, bu ilişkiyi kaybetmek istemediğimi anlatacağım ve ona düşünmesi içinde biraz süre vereceğim eğer gerçekten beni seviyorsa ve düzelmemizi istiyorsa ilişkiye devam edeceğim.
Helal kızz arkandayım 🤞✨
🌸 teşekkür ederim 🦋🍍🤎🐞
Rica ederim aşkım 🌸🍀
Gidene yol vereceksinki daha hizli gitsin