Seni seviyorum ama ama artık seni sevmeyi sevmiyorum dedi bitirdi, ne yapacağım şimdi?

Kız arkadaşımla 2 sene önce tanıştık. Ciddi bir ilişki içindeydik. Zamane ilişkileri gibi değildi. Herseyimizi konuşuyorduk. Evlendiğimizde çocukların isimleri nasıl büyüteceğimize kadar , gerisini siz düşünün. Hayatımda hiç ilişkim olmamıştı ilk ilişkimdi. Uzak mesafe ilişkili yaşıyorduk ama fırsat buldukça buluşuyorduk. okulum Ankara da olduğu için orada tanışmıştık. İlişkiye başlarken bu ilişkinin uzak mesafe ilişkisi olduğunu yeri geldiğinde belki bir süre uzak kalacağımız (6ay gibi) şartlarında anlaşmıştık. Hayatımın merkezine koymuştum onu. İşimi askerliğimi ona göre ayarlamıştım. Normal işim den kalan sürelerde geceleri extra işlere gidip birikim yapıyordum. Arkadaşlarımla buluşmaları azaltıp dişimden tırnağımdan biriktiriyordum. Bir an önce hayatımızı kurmak için. Bu sadece benim isteğimde değildi yanlış anlaşılmasın çünkü evlilik tek taraflı istenen basit bir şey değil sorumlulukları çok fazla. İkimizde plan yapıyorduk. Benim işimde ben stajyer olarak girdiğim için maaşım şuanlık 8k idi ama sürekli zam yiyordum. Önceden evlilik muhabbeti açıldığında işimde daha kadroya alınmadığım için ona göre konuşuyorduk. Bundan 1.5 ay önce işim kesinleşti. Artık maddi konuda birikimim de artmaya başladı. Ona da artık belli birikim yapıp ilişkimizi bir üst seviyeye (aile tanışması) na çıkaralım mı dedim ve kabul etti ikimizde 50 şer gr aştım biriktirdiğimiz anda bu işi onayladık. Yani bu birikimi yapmamız en az 1.5 falan sürecekti bunuda konuştuk. Kabul etti. Annesinin fikrini almak isteğimde annesinin en az 27 yaş olmamız gerektiğini hatta evlenipte ne yapacaksınız dediğini duyunca bu duruma sinirlendim. Çünkü ikimizde aynı işte çalışıyor aynı maaşı alıyor ve plan yapıyorduk. Bana daha sonra evlilik için hazır olmadığımızı maddi eksiğimiz olduğu gibi bir kaç fikrini söyledi. Ama ben zaten hemen evlenmek gibi bir planım olmadığını önce birikim yapmamamız gerektiğini ancak öyle olacağını söyledim. Yani en az 1.5 sene sonra ancak ailelerin tanışmasını istedim daha öncesinde bunu kabul de etmişti. Verdiğim tepkilerden ötürü bana olan duygularında azalma olmuş ama bana söylemedi. Ayrıldığımız güne kadar bana en ufak bir şey hissettirmedi. Hatta 2 gün öncesinde Ankara’ya ben gidecektim ve piknik planı bile yapmıştık. Ama ayrıldığımız gün şuradan bir tartışmaydı ama çok büyüttü ve bitirmek istediğini söyledi. Çok yorulduğunu söyledi. Daha önceden yaptığım hatalardan ders almadığımı sürekli aynı şeyleri yaptığımı bu saatten sonrada düzelmeyeceğimi söyledi. İlk ilişkim ve çok acemi hatalar yaptım kabul ediyorum ama onu bu ciddiyette yorduğumu bana hiç söylemedi. Tartışma sonrası gece vakti Ankara’ya gittim sabah geldiğimde aradım ve aşağıya gelmedi. Dayanamadım kalp spazmı geçirdim. Hastanede gözümü açtım bi arkadaşım dayanamayıp durumu anlatmış ve benim için çok abarttığını söylemiş. Daha önce kendisi bir ayrılık geçirdiği için benim ilk ayrılığımı beğenmedi maalesef. Aynı işte çalışıyoruz kalbim sürekli tekliyor ne yapacağımı bilmiyorum
Seni seviyorum ama ama artık seni sevmeyi sevmiyorum dedi bitirdi, ne yapacağım şimdi?