Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. ya açıkçası bana pek güven vermedi sevgilin iyi niyetinden faydalanıyor, sevginden yararlanıyor gibime geldi. bir insana seni sevmiyorum, sana ilgim yok azaldı diyorsan adabında davranacaksın. ilişiği keseceksin, yok efendim bana kuru fasulye yapar mısın? yok sende kalacagım. ama bir iki gün once seni sevmiyorum, seni istemiyorum, sana ilgim yok diyen insan bu. ya kafası karısık olsa der ki ya bir ara verelim , problemlerim var dersin tamam ara verirsiniz. ama sen bir insana seni artık sevmiyorum , sana ilgim yok diyorsan artık ilgiyi keseceksin, cunku bu yaptıgı senin ona olan sevgini bildiği icin, seni kullanmak oluyor.
19 Yorumla
Soran+1 yılBaşta bana kafam karışık dedi 1 hafta sonra da bitti dedi. Ben cagirdim diye sırf gelecek yanima ama kuru fasulye de istedi. Dışarı çıktığımda kimle diye sordu. Çiçek geldiğinde arkadaşım sen mi gönderdin dediğinde hayır diyip kimden diye sormuş sonrada bitti dediysem bitmiştir oynamam demiş. Kafam çok karışık yarın yanima gelicek mesela nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
- +1 yıl
acıkcası soyle madem beni sevmiyorsun, bana ilgin bitti benimle, alakamızı bitirelim tamamen de kestir, ha zaten sen beni istemiyorsun tamam bitirelim beni istemeyen biriyle devam ettiremem, hatta hep soyle bir laf vardır sev seni seveni derler, ben beni seven birisiyle yoluma devam etmek istiyorum madem beni sevmiyorsun, istemiyorsun de. yani acıkca soyle bakalım ne diyecek acık acık haklısın ayrılalım derse tamam adam ayrılmak istiyor, mıkırdanırsa hislerinden emin olunca konusalım bir iliskide ya seversin ya sevmezsin sen hangi yondesin diye sor bence.
Soran+1 yıl1 haftabonce bunu yaotim seviyorum dedi kem küm etti bir hafta sonra yani dün bitti sevmiyorum dedi ama yarın istedim diye yanima gelecek ve bana kimle çıktığımı soruyor arkadaşlarına çiçeğin kimin gönderdiğini ama herkese bitti diyor
- +1 yıl
sen emin olunca bana haber ver de, ya seviyorsundur ya sevmiyorsundur de. hatta konusurken sert konusma normal konus, ama kendini cek biraz , sosyal hayata ver kendini. yani onsuz da mutlu oldgunu gorsun, seni kaybetme korkusu yasasın. emin ol eger seviyorsa ben eminim seni seviyorum diyecektir bence.
Soran+1 yılSevmiyorum dedi ki o yüzden bitti dedi. Bitti dedi ama istedim diye de geliyor.
Soran+1 yılBelki yüz yüze gördüğünde fikri değişir diye
- +1 yıl
bilmiyorum ama senin anlattığına gore bir kafa karısıklıgı da yok, hani acaba kafası mı karısık dedim sen oyle deyince ilk basta. rest cek kesin kararını soylesin dedim, ama madem bir insan seni sevmiyorum , sana ilgim azaldı bitti diyor hani bunu kavga anında sinirle de soylemiyor. yani sevmeyen bir insanın dusuncesi yuz yuze degismez ki , sadece sen geri don dersen veya geri dondurmeye calısırsan egosu artar adamın sadece.
En İyi Cevaplar
+1 yılsakın buluşma. çocuk sana gayet açık söylemiş "artık seni sevmiyorum, bitirelim" diye. şimdi gelip aynı evde kalınca kesin cinsellik yaşanacak ve sen bu cinsellikten sonra geri dönecek sanıp üzüleceksin. oysa ki sadece cinsellik ihtiyacı için beraber olduğu biri olacaksın. kendini kullandırtmak istemiyorsan, iletişimini tamamen kes. zaten uzak mesafe ilişkisiymiş, hiç uğraşmaya değmez. ha eğer dersen ki "cinsellik ihtiyacımı onunla gideereyim, sevgili olup olmamamyı sallamam, fuckbuddy olabiliriz" o zaman buluş ama dediğim gibi beklentiye girme.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey istemiyorum eve gelse de kesinlikle yakınlaşmam. Yeltendiği an kovarım. Ama o kalıp ertesi gün yola çıkmayı düşünüyor sanırım gece gelecek çünkü. Ama cidden bitmis midir sevgisi hatam yokken. Bana diyor hala sen mükemmel bir insansın sorun bende diye.
- +1 yıl
ben sadece cinsellik için geleceğini sanıyorum ama gelmeden bilemezsin tabiki. benim sevgilim de onu aldattığımı düşünüp terketti beni "gel lütfen son gece beraber uyuyalım" dedim. geldi ve sadece uyuduk, sarıldım ona. o kadardı. o zaman gel bak bir dene
Soran+1 yıl4 saatlik yol gelcek bende kalacak ama kesinlikle yakınlaşmam bitti dediği için. Denerse de derim yani. Ama görüşüne göre cidden bitti diyorsun..
- +1 yıl
evet. gayet açık bu. zaten uzak mesafeleri böyle oluyor hep. ben de uzak mesafe ilşkisi yaşayacaktım eğer ayrılmasaydım. ama çok zor ve güven gerektirir, ben ona güvenmiyordum. 2 hafta sonra beni görmeye geliyor 2 ssaatlik yolu. işte sevgi bu bence. ayrılan bendim ama gelen yine o.
Adam herşeyi zaten yaşamış rahatlık sarmış umursamiyor ben hatuna sevmiyorum desem s.. git der neyin kafası bu engelle noyu gitsin sevmiyorum kelimesinin ötesi yok eskisi kadar sevmiyorum dese neyse adam kısaca kafada bitirmiş sana yol verme peşinde er ya da geç verir.
00 Yorumla
Bitirmek isteyen hiç bir şekilde ufak da olsa ilgisini sevgisini belli etmez yol ayrımı içindiysek daha fazla konuşmanın görüşmenin anlamı olmamalı küçük Ümitler sevgilerle kandırmadan uzaklaşmalıyız
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu anlamıyorum ya cagirdim hatrim için gelir misin dedim hayır diyebilirdi. ya da gelip kaplayabilirdi ya da benden yemek istemeyebilirdi. Üstüne şaka ile geldiğinde ne yapcaksin tokat mi atacaksın dedi bende değerinolana yapılır o dedim bu daha ağırdı tokattan dedi.
Soran+1 yılBen de anlam veremiyorum yaptıkları çok tutarsız değil mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılSana söyle anlatıyim canim sevgi bitmez ama sevgi alışkanliga donusebilir ve buda en aci olani seni birakmamasi sonradan tekrar konusmasi durumlarina bakmasi vs. seyler sadece bir yasanmisigimiz olmasi sana alismasi bir anda arkasini donup giderse ilerde hayatina giren ya da evlendigi zaman pisman olmasi bu arada bence seni kullaniyoda oabilir hic bir insan seni sevmiyorum artik diyecek kadar acimasiz degildir eger gercekten sana azda olsa deger verseydi olmuyo yapamiyoruz bunaliyorum gibi seyler soylerdi seni sevmiyorum demezdi
23 Yorumla
Soran+1 yılBaşta öyle dedi bunalıyorum dedi askerden geldim ilişki sorumluluğu alamıyorum dedi 1 hafta sonra bunu dedi.
- +1 yıl
Bence kesinlikle onun sana verdigi tepkiyi sende ona ver bende seni sevmiyorum de aksam geldigindede cok Seksi giyin cik disari o evde tek kalsin intikam al ama asla uzulme geride donme ya da sabah kalktiginda kucuk onun canini acitacak not birak cik evden
Soran+1 yılBu güzelmiş bak
- Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılBenim gözlemlerime göre o seni kırmak istemiyo. Sebepsiz yere CANı istemiyo evet duyguları karışık olabilir ama bunu yaparken kendisi de senin kırılmandan korkuyo aynı zamanda. Sana söyleyemediği bu yüzden senden soğumuş gibi davranmasını sağlayacak bir nedenide olabilir düşük ihtimalde olsa. Bitti diyosa GERÇEKten soğuduysa sende zorlama, zorla SEVGİ olmaz ama nedenini öğrenebilirsin. Deki bak ben sana ne kızıcam ne kırılıcam ama bana geçerli bir neden söyle sadece sonra herkes kendi YOLuna diyebilirsin, fazla üstüne gitme. Hayırlısı olsun HAKkında inşaAllah.
00 Yorumla
+1 yılSenin kaçman gereken bir durum mesaj attıgında cevap verme, story atmaya devam et sevginin bittipinide sanıyor oLabilir ilgisiz davranırsan ilgili olmaya baslayacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgim bitti dedi ki zaten ama yine de ağırdım diye geliyor
+1 yılPsikolojik anlamda bir sorun yaşamışlığı oldu mu veya olabilir mi? Çünkü benzer bir olaya tanıklık etmiştim karşıdaki sevgilisinin ailevi bir sorunu olduğundan dolayı ilişkisine yansıtıyordu dengesiz davranıyordu. Belki ilgisi olabilir diye düşündüm. Eğer öyleyse açıkça konuşmanı öneririm hala bir öyle bir böyleyse de senin bitirmeni öneririm. İlerde üzülmemen dileğiyle iyi günler ☺️
04 Yorumla
Soran+1 yılAskerden geldim bir buhran içindeyim demişti 1 hafta önce ilgi gösteremiyorum sorumluluk alamıyorum demişti ben galkedebikecegimizi düşünüp hallettim. Sonra 1 hafta sonra bitti sevmiyorum dedi. Ama dedim diye gelcek yanima durumlarima cevap verdi kimlesin diye sordu
- +1 yıl
Biraz ara vermenizi ve kendine gelmesi için zaman tanımanızı öneririm askerlik kolay değil sonuçta ama son cümlenizde bende anlam yükleyemedim açıkçası
Soran+1 yılBitti dedi sevmiyorum dedi gelecek ama yanima bana arkadaş kalabilir miyiz dedi
- +1 yıl
Şu an kelimelere takılı kalmak çözmez olayı eğer kafası karışıksa ona zaman tanı ki kararı netleşsin iki kişi içinde iyi olur bu
Benim erkek arkadsim 1 günluk yol falan dinlemedi geldi. Bak sunu unutma seven insan ne olursa olsun birakmaz bence seni yeterince sevmiyor sana buni bir kiz olaraktan soyluyorm baksana cocuk oyuncagina cevirmissiniz isi bir mesaj atiyo bir atmiyo olmaz oyle bence sen o kizi unut.
02 Yorumla
Soran+1 yılYalnız kız olan benim erkek olan o.
+1 yılCanı sıkılmış onun belli heyecan ariyo adrenalin ariyo 2 gün arayıp sorma koşa koşa sana döner.. Ahanda buraya yazıyorum dene ve gör.. ya da başka bir ihtimal yeni sevgili yapmıştır
15 Yorumla
Soran+1 yılYeni sevgilisi varsa neden yanima gelmeyi kabuk etti ya da neden kimle çıktığımı dışarı merak edip sordu? Acaba onun yanında cidden çok iyi kaldığım anlayışlı olduğum için gidiyor olabikir mi sevmiyorum diyip?
- +1 yıl
Sorar kız gelirde ikinizi bir arada kulanmak zor gelmez emin ol.
- +1 yıl
Eğer çok ilgi gösteriyorsan çok anlayışlıysan monotonluktan ve aşırı ilgiden sıkılmış olabilir
Soran+1 yılÇok anlayışliyım evet. Ben dedim ki eğer sırf anlayışlıyım içine arıyorum senin ile mutlu değilim diye gidiyorsan öyle bir şey yok dedim farkinda degilsin dedi bu böyle olmaz dedi. Seni de sevmiyorum o da var dedi. Arkadaşımın biri sahte hesaptan yazmis ağzını aramak için yanındayım ona söyleme ama neden falan diye sevgilim de o mutlu olsun artık onla aramızda hiç bir şey olamaz demiş. Daha sonra da sen kimsin hasan misin demis sahte hesaba hasani de sevmez benden hoşlandığını düşünür.
- +1 yıl
Bahaneler işte..( Sorun sende değil bende misali olmuş)
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Is o raddeye geldiyse bir sure arayip sormamanda fayda var. bir iki hafta tamamen iletisimi kes kapina kadar gelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu cuma ben cagirdim gelecek. Bana kuru fasulye falan yao dedi. Ben de mi kalacaksın dedim tabi ki dedi.
+1 yılSacma bence onda baska birsy vardir ya da uzakdan islki istemyrdur baskasi da olablr seninle de sadece vakit geciriyor olablr bilemwzsn... fasulye yemege geldi mi bari
07 Yorumla
SoranYarın gelecek işte. Ama söyle bir durum var başkasi olsa derdi. Ya kavgalarda hep yapıcı taraf bendim. Dedim ki beni yiprattigini düşünüyorsan öyle bir şey yok gitme dediki sen farkinda degilsin yıpranıyorsun hemde seni sevmiyorum dedi.
- +1 yıl
Semiyorum dediyse yapck birsy yok dikkat et kendjnj kullandrma sen hangi sehirdesn o nerde
Soran+1 yılBurdur ben antalya o
Soran+1 yılSevmiyorum diyip yanima geliyor bana yazıyor ya da ne bileyim soruyor kimlesin diye neden yani
- +1 yıl
Soyle kendisine madem sevnyrsun sorma ilgilenme diye ayrica dort saatlik yolu da baska birsy icin gelyr bence mesela sey yap geldigunde aana dokunmasina izin verme bak gor
Soran+1 yılYok kesinlikle dokunamaz. Ama bana diyor ki değerlisin bende hala sen çok iyi bir insansın sorun bende
- +1 yıl
Sorun ondaysa insan olsn ozmn bahane bunlar gorursun geldginde sana dokunmaya kalakcktr kesin sen yok cekince de zaten gider anlar yani... sen burdurda okuyr msn
Gizli Üye(30-35)+1 yılResmen oynamış şerefsiz istediğini alamadıya ondan postayı koymuş ne isterse yapmayacaktn sürekli konuşmak bir erkekle resim atmak iliskiyi bitirir dediğini yap tamam artık sert ol ki sana yaklasamasin haddini bilsin
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor deneyim olmus ona illa sevcek diye bisey yok ilk o kadarda sey degil hem yalan olabilir
00 YorumlaDuygusal olarak birşey hissetmiyor. Cinsel olarak istediği zaman arıyor bence.
06 Yorumla
Soran+1 yılCinsel anlamda benimle sevgili olmadan yakinlasamicagini biliyor öyle biri de değil.
Soran+1 yılYakinlastik onun ilkiydim
Soran+1 yılFakat ben istemezsem yakinlasamicagini biliyor sevgilim değilse bitti dediyse dokunamicahini biliyor
Soran+1 yılÖyle kabul etmicegim biliyor. Bittiyse konuşmam kesinlikle.
Bence sen ilişkini kes. O antalyada neleri bılmuştur bence seni kullanıyor kullandırtma kendini tepkini ver
03 Yorumla
SoranOrası öyle bulmak istediyse dolu. Bende antalyaliyim giciem seneye biliyorum. Ama kullancak insan süprizler yapmaz maddi yükü külfetli olan beni hep mutlu etti.
SoranSadece son 2 hafta tartışmalar yoğunlaştı ama ben uzatmadım yapımda yok olumlu dünya niye uzatayım oda seni mutlu edemiyorum dedi bir buhran içindeyim dedi bende seni anlarım duzeltiriz falan dedim tamam dedik bundan 1 hafta geçti bu sefer sevmiyorum dedi
Hımmm anlamadım ama kuru fasülye de takıldım canım çekti şimdi 😋
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzaktan yürütmek zor geliyordur. Ne kadar sevsen de uzaktan yürümez bu işler
00 Yorumla
+1 yılBitti dediyse bitireceksin hemcinsim. Hiçbir erkek için kendine olan saygını yitirmene ve gururunu ayaklar altına almaya değmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bitti dediyse yazmam ya da barışalım demem. Cagirmamdaki amaç yüz yüze konuşunca onun duygusu değişip o bir şey der mi?
- +1 yıl
Bitti demesinin nedenine bağlı o biraz aranızda geçenleri sen biliyorsun o an ki sinirle de demiş olabilir başka nedenler de olabilir
Soran+1 yılYa bir m hatam olmadi aksine onun hatalarını krtrum ben ha öyle büyük şeyler değildi ama yapıcı olan hep bendim hatta bana seni üzüyorum dedi
Zaten sevgi yoktuki kullaniyor seni ve kullandida farkinda deyilsinn
00 YorumlaBu ne mahsum filmi gibi gurursuz musun sen hadi ordan et
00 YorumlaSeni sevmiyor ama sevişmeni seviyor olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Oturup ağla çünkü bitmiş 🤔👏🏻
02 Yorumla
SoranGerçekten mi. Neden geliyor yanima neden merak edip soruyor o zaman bunlar şüpheli değil mi
+1 yılStepne de kalma bence
04 Yorumla
SoranAnlamadim
- +1 yıl
stepne =arabadaki yedek lastik
Soran+1 yılYedekte mi bırakmış beni
- +1 yıl
Ona karsi hayir deme kabiliyetin cok zayif gorunen konum stepne durumu
Değerini bilmemiş keşke benimde olsa
01 Yorumla
Soran+1 yılBitmiş mi cidden? Instagram dan durumundan şarkı paylaştı sözlerinin içinde yoruldum seni uzmekten falan diyordu.
Defolup gidebilir artik. Takma.
05 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum. Sebeosizce sevgi biter mi
Soran+1 yılGelcek yarın daha. O zaman neden dışarıdayım diyince kimle diye sordu
Soran+1 yılYazdim
+1 yılkizimm erkeklerde ne buluyosunuz ya oynayin gitsin
02 Yorumla- +1 yıl
yuz vermeyinnn
- +1 yıl
kafaniz rahat olsun kaybediyosa kaybetsin peh cokta tinn bidaha senin gibisini nahhh bulur
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok üzücü bir durum ama alışacaksın. Ben de alıştım
00 Yorumla
+1 yılGitme demirum sana yine gidirsun
00 Yorumla
+1 yılBittiyse zorlamamak lazım
03 Yorumla
SoranIşte ben emin değilim seni sevmiyorum diyor istedim diye yanima geliyor nerdesin yazıyor hikayeme cevap veriyor bitti dedikten bir kaç saat sonra. Yarın da gmyanima gelecek ama herkese olmaz bitti diyo
- +1 yıl
Bilemiyorum bitmiş gibi sadece alışkanlık haline gelmiş gibi yani yapmam gereken bir iş var gibi yürüyor şu an.
Soran+1 yılNeymiş o
Saçma sapan şeyler. konuşma bence
02 Yorumla
Soran+1 yılLütfen gerçekçi olur musun akli mi karışmış cidden bitirmiş mi
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aşırı ilgiden bunalmıştır
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım geri dönüşü yok mudur cidden
Soran+1 yılBitti dedi uzakta olunca unutur diye korkuyorum. Yarın geldiğinde düzeltme umuduyla yaşıyorum resmen. Aptallık ediyorum değil mi
Soran+1 yılGeldiginde değişebilecek bir şey yok sanırım kendimi kandırıyorum
İstediğini aldıysa bırakır
020 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir insan değil gerçekten. Yasadıgı yerde bunu yapabileceği çok insan var.
Soran+1 yılHayır. Ben öyle değilim cidden acaba beni üzdüğünü düşünüp mu yiyor yüz yüze konuşursak düzelir mi diye cagirdim ben.
Soran+1 yılYa o cidden bana yakınlaşmak amaclı gelmiyor eminim.
Soran+1 yılKesinlikle dokunamaz.
Soran+1 yılBen o işi yaptım diye bir sefer istedigi zaman bana dokunabilecekti anlamına gelmiyor. Sevgilim değil ise kesinlikle yaklaşamaz.
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılO kadar karaktersiz değil biliyorum. Kullancak bir insan değil.
Soran+1 yılBaşta seviyormuş sonradan yitirmiş sevgisini. Benim sınav haftanın bitmesini beklemis
Soran+1 yılAntalyanin ilecesinde ben de burdur ama seneye bende gidecektim oraya
arakdaşlarında araştır neden böyle oldu
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl arkadaşlarım sormuş zaten bitti demis bana dediklerinin aynısını demis
Soran+1 yılYokmuş gerekçesiz başlayan ilişki gerekcesizde bitebilirmiş. Sevmiyormuş olmazmış.
Uzak dur.
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBittiyse 'nden geliyor yanima. Neden kimlesin diye soruyor
Soran+1 yılKalp işte boş veremiyir
Soran+1 yılYa inanamıyorum. Yanı hatam yokken sevgi nasıl yitirikir. Şey düşünüyorum hatalı hep o olunca uzmrmek için daha çok sevmiyorum diyip gidiyor mu? Kendimi kandırıyorum anca
Naza çekiyo yaa sende o merak etme
013 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yılBana 1 hafta önce askerden geldikten sonra bir buhrandayım dedi ara verelim dedi bende üsteledim hallederiz dedim ben anlayışla karşılayabilirim bunu dedim devam ettik 1 hafta sonra fa bunu dedi. Sevmiyorum. Şimdi geldiğinde me yapmalıyım ikna etmek için.
Soran+1 yılYarın gelecek nasıl davraniyim
Soran+1 yılÖyle yapicam zaten gece de tek yatak var onunla birlikte mi yatayım yerde mi?
Soran+1 yılO bana gelecek
Soran+1 yılTek yaşıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBiraz ara verin
01 Yorumla
Soran+1 yılBitti dedi neyin arasi
Kadın bakirelliği 4.000 tl olmuştu 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılstediğini aldıysa bırakır
00 Yorumladengesiz galiba
05 Yorumla
Soran+1 yılDemi ya akli mi karistirdi
Soran+1 yılSosyal medya hesaplarimdan çıkardın mesaj da atmıyorum. Sadece cuma gününü bekliyirum
Soran+1 yılDokunamaz bana. Ama öyle biri de degil
+1 yılYenisine baq 😉
00 Yorumlaİlgi bekliyor boşver
00 Yorumla
+1 yılHayatına bak
00 YorumlaS. ktir git de
00 YorumlaYol ver gitsin
00 Yorumlabir daha ver
00 YorumlaZorlama gitsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!