Sevgilim bitti seni sevmiyorum artık dedi ne yapabilirim?

Sevgilimle uzaktayız ama sık sık görüntülü konuşup buluşuyoruz. İlk yakınlaşması falan benimle oldu (seviyem yetmediği için açık yazamadım.)
Son zamanlarda kavgalarımız biraz artmıştı uzun sürmüyordu anında çözüyorduk ama problem hep ondan kaynakliydi. Ben elimden geldiğince yapıcı oluyordum o da bunun farkındaydı.
Dün bana seni artık sevmiyorum sana karşı ilgisizim dedi başka biri var dedi zorlayında başka biri yok nefret et diye yaptım ama olmuyor dedi üzülüyorsun seni sevmediğim için dedi. Nedeni ne inan bilmiyorum dedi.
Sonra bitirdik ama cuma günü 4 saatlik yol gelip son kez yüz yüze görüşecektik. Ben rica etmiştim. Ayrıldık bitti dedikten 3 saat sonra instagram hikayeme yanıt verdi ve konuştuk.
Iftar zamanı yanlışlıkla arkadaşımı diye bunu aradim el alışkanlığı kapattım hemen mesaj attım k. b. el alışkanlığı diye. O da önemli değil mangal yapıyordum dedi bende arkadaşım diye seni aradım dışarı çıkacaktım dedim o da kimle diye sordu cevap vermedim ama instagramdan durum attım. Bana dedi cuma günü kuru fasulye yapar mısın bana dedi bende yaparım dedim. Ben de mi kalacaksın dedim tabiki evet dedi sonra konuşmaya devam ettik en son ben yazdım sohbet bitti görüntüde kaldı hala durumlarına bakıyor falan.

Cidden sebepsizce sevgi biter mi? Biterse bile 4 saatlik yolu sırf o istedi diye gider mısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta bana çiçek geldi sabah attım fotosunu arkadaşa kim göndermiş diye sormuş.
Güncellemeler
+1 yıl
Ama bir yandan da arkadaşa ben bitti dediysem bitmiştir oyun oynamam insan sevmediği ilişkiye devam etmemeli demis
Sevgilim bitti seni sevmiyorum artık dedi ne yapabilirim?