Sevmiyorum dedi ayrıldı pişman olur mu?

Meraba 1.5 yıllık ilişkim var öncesinde arkadaştık ortaokulda bana aşıktı çocukluk aşkı işte ilk sevdiği kişi benmişim sonra liseye geçtik okullarımız ayrıldı hiç konuşmadık lisenin sonuna doğru tekrar konuşmaya başladık 6 ay gibi bir süre konuştuk buluştuk bana aşık olduğunu söyledi kısacası çıkmaya başladık 1.5 senelik ilişkimiz oldu üniversite için İstanbul yazacaktık ben onun için hepsini İstanbul yazdım o da yazıcaktı son anda babası mezuna kalmasını istedi ben gittim o kaldı. Ama yine ayrılmadık o beni görmeye geldi bende her ay onun için geliyordum ama kavgalarımız oluyordu mesafe olunca çözülemiyordu 3 kere ayrılıp barıştık. her ayrıldığımızda bana seni sevmiyorum artık diyordu sonra 2 hafta sonra yalvarıyordu aklım karışıktı falan diye affedene kadar yalvarıyordu. en son kavgamızda ara verelim dedi tamam dedim bir gün mesaj attı olmuyor diye aradım ayrılmak istediğini söyledi.2 hafta ayrı kaldık bir kere nasılsın iyi misin diye aradı o kadar Sonra istanbuldan geldim ben Doğum günümdü mesaj atmasını bekledim atmadı bende kalktım sitelerine gittim aradım konuşabilir miyiz diye olur dedi geldi konuştuk olmuyor zorlama falan ben vazgeçtim sende vazgeç kaç kere denedik falan dedi. beni özlediğini sanmıştım dedim oda dedi ki özlüyorum ama olmayacağının farkındayım sende vazgeç dedi. dedim sevmiyor musun artık sevmiyorum dedi dedim yüzüme bakıp söyle bir iki dakika bişey demedi zorladım o da yüzüme bakıp seni sevmiyorum dedi. Ağladım sarıldı bana sonra üzülmeni istemiyorum sende vazgeç dedi sonra vedalaşalım dedim çok sıkı sarıldım o da çok sıkı sarıldı. eve geldikten 1 saat sonra aradı nasıl oldun daha iyi misin aklım sabahtandır sende kaldı falan dedi ve dedi ki ben seni özlüyorum ama olmayacağının farkına vardım ama seni bu hale getirdiğimi görüyorum kendime yediremiyorum sana yaptıklarımın hiçbirini haketmiyorsun dedi daha sonra ben ağladım kapatıyorum dedim ağlama söz ver dedi kapattım sonra bir daha da hiç aramadısizce seviyormu pişman olup dönermi
Sevmiyorum dedi ayrıldı pişman olur mu?