Lütfen okuyun fikirinizi söyleyin yardım edin?

Şimdi 4 sene önce biri bana görücü olarak gelmişti o sırada ben 16 oda 26 yaşındaydı halamın oğlu kendisi ilk başta yok demiştim küçük olduğum ve evlenmek istemediğim için ama yakışıklıydı kendisi bende etkilenmiştim bir kaç ay geçtikten sonra Instagram'dan istek atmıştım konuşmaya başlamıştık (aileler bilmiyordu ben söylemesini istememiştim) ikimizde çok mutluyduk çok güzel ilerliyordu ama hala evlenmek istemiyordum 1 ay içinde ablası öğrendi annem öğrendi onlar biliyordu mutlu olmuştular neyse 1 sene boyunca sevgiliydik o farklı bir şehirde yaşıyordu bende İstanbul'da yaşıyordum 1 sene içinde hiç görüşmedik bir kere bile yan yana gelemedik el ele tutusmadık ama birbirimizi seviyorduk okumamı istemiyordu bende okumak istiyordum o yüzden evlenmeyi istemediğimi yaşımında küçük olduğunu kendisinin yaşınında benden büyük olduğunu söylüyordum bir gün tartıştık telefonda bende ona sadece benim için bir hevessin aramızda 10 yaş var abimden bile büyüksün seninle sadece gösterdiğin ilgiyi beğendiğim için konuşuyorum tarzı şeyler söyledim ayrıldım sonra oda telefonu kapattı 1 saat içinde ablası annemi aradı böyle böyle olmuş çocuklar anlaşamamıs hayırlısı olsun sizin içinde erkek çok bizim içinde kız çok dedi sonra birşeyler daha konuştular kapattılar konuyu ben barışırız sanıyordum ama 1 ay içinde benim ismime sahip aşsağı sokağımızdaki akrabamızın kızıyla sözleniceğini duydum bende hasta oldum o gece gerçekten çok kötü olmuştum kalbim içim çok sıkılıyordu anlatamıyorum bile o acıyı sabaha kadar sayıklıyordum içim korku üzüntüyle dolmuştu ağlıyordum gram uyku girmemişti gözüme sabah ezaniyla uykuya dalmıştım neyse ben yazdım buna sozleniyormuşsun hayırlı olsun diye oda saol gel sende sözüme dedi sözlendigi gün gittim sözüne bana göz kırpıyor sürekli bakıyordu sözlendiği akşam bana yazdı bak sözü atarım istersen gibi şeyler söyledi bende artık çok geç sen o yüzüğü taktın artık dedim defalarca sözlüyken bana yazdı ben hiç yüz vermedim devamını güncele yazicam yetmiyor
Güncellemeler
1 yıl
İki saat yazdım güncelleme çok uzun diye sildi hepsini offfff ahajskdk Wattpad falan değil cidden yaşadığım birşeydi
Lütfen okuyun fikirinizi söyleyin yardım edin?