Lütfen fikrinizi söyleyerek yardımcı olur musunuz?

Merhaba ben 26 yaşındayim 14 yaşında aile zoruyla evlendirildim şu an üç çocuğum var en büyük kızım engelli yürümüyor konuşmuyor evlendiğim zamanlarda kayınvalidem le oturdum 5 yıl ve o 5 yıl boyunca şiddet eve kapatma dışarı çıkma herşeyi yaşadım hem eşimden hem ailesinden eşim şehir dışına çalışmaya giderdi aylarca gelmezdi ben tek kalırdım sonra bir gün dayanamadım babamı aradım baba gel al beni dayanamıyorum diye babam geldi aldı en büyük kızım tek vardı ozaman ama ailem beni tekrar geri gönderdi bu sefer daha çok bana kötü davrandılar öyle böyle beş yıl onlarla kaldım ayrı eve çıktım eşim çok iyi davrandı o bir. Yıl bana okadar iyi davranıyordu ki çok mutluydum hamle kaldım doğum yaptım eskisinden daha kötü oldu bana küfür hakaret dayak şiddet hepsini uyguluyordu ailem sahip çıkmıyordu ben ne yapacağımı bilmiyordum sonra abime anlattim artık abim geldi beni aldı aileler araya girdi amcam babam beni geri gönderdiler eşimi dövdüler eşim ondan sonra toparlandı iki üç yıldır bana çok iyi el kaldırmıyor ama ben onu sevmiyorum onla olmak istemiyorum üzülüyorum da ama yapamıyorum ona karşı buz gibiyim elimde değil benle birlikte olmak istiyor ama midem bulanıyor ondan o üzülüyor bende üzülürüm ama yapamıyorum ne yapmam lazım?
Lütfen fikrinizi söyleyerek yardımcı olur musunuz?