Tartışmamız sonrasında benden soğuyan sevgilimle bir gündür konuşmuyoruz sanıyorum ki ayrıldık ben depremzedeyim ama başka şehirdeyim o deprem bölgesinde onun beni aramasını nasıl sağlarım pişman olmasını?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Depremzedesin o kadar hayat gitmiş durumların ne kadar kötü oldugunu biliyorsun ve senin derdin elin oglunun pişman olması mI? ciddimisin ya
Boş duyar kasma benim de cenazelerim kayıplarım oldu o acılarım ayrı şimdi bitanesi daha elimden gitmesin diye uğraşıyorum sizlere soruyorum cevabı bulamıyorum çünkü
Boş duyar kasmıyorum boşu sen yapıyorsun su durumda dusundugun seye bak cocuk umarım yakasını senden kurtarır
Deprem bölgesinde olduğu için bence senin onu araman biraz daha düşünceli bir hareket olur. Belki de onu düşündüğünü anlayınca daha da yumuşar
Aradım kendisi ya aramadan kaçıyor ya da açmıyor telefonu bi kere açtı uzunca konuştuk benim o kadar cenazem var ona rağmen yanında durdum açıkladım kendimi bana mısın demedi soğumuş
O zaman yolu açık olsun. Yani tabi ki zor bir durum herkes kendi canı derdinde önceliği ilişki değildir ama sana bu denli soğuk davranıyorsa demek ki eski hisleri yok
Ama bi şey de daha sormak istiyorum kısa bi süre sonra benim yanıma gelicek burada tanıdığı var ordan yanıma uğrayacak kendisine dün dedim ki ayrılmak istiyorsun ama söylemiyorsun ayrılacak olsam çoktan ayrılırdım dedi ne olsun istiyorsun dedim bu konular konuşulur geldiğimde buluşuruz konuşuruz yüz yüze daha farklı oluyor her şey dedi anlam veremediğim şey soğuduğunu kendi ağzıyla söyleyen bi insan neden o an ayrılalım demiyor da gelince konuşuruz diyor
Ve dünden sonra ne aradı ne sordu şu saate kadar yazmış değil
Belkide deprem böygesinde yaşadığı ruhsal çöküntü ve psikolojisi onu etkilemiştir kolay değil sonuççta. Gerçektende kendini toplayıp yüzyüze konuşmak istiyordur. O yüzden bence yüz yüze konuşun zaten o hevesi yoksa gözünde o sönüklüğü ve soğukluğu görürsün. Ama cidden yaşadığı şeyler onu etkilediyse telafi etmeye çalışır ve sende bunu hissedersin
Ciddiye alıp cevapladığın için cidden çok teşekkür ederim ama benim bildiğim bi gerçek var seven insan arar sorar bi kez bile olsa çünkü merak eder bende deprem bölgesinde bir hafta kaldım berbat bir psikoloji işimizi her şeyimizi kaybettik o bir aydır orada anlıyorum kötü durumda ve depremin ilk birkaç haftası böyle değildi ama bunun sebebi ben değilim sırf bu psikolojide diye bu hareketler geçerli değil ve benim cenazelerim var bende istesem ilişki kafasında olmazdım bazı insanlar yanıltıyor değişik
Yani her insanın psikolojik yansımaları farklıdır. Kimi insan o moddan çıkamaz kimi insan kendini toparlamaya çalışır kimi ise hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam eder. Burada önemli olan o kişinin seni umursayıp umursamadığı. Sonuç olarak ben buradan fikrimi söylüyorum ama onu tanıyan sensin. Buna inanıyorsan eğer konuş. Ama aynı klişe cümleleri duyacağından eminsen hiç uzatmadan bitir. Çünkü bir şeyleri uzatmak karşındaki insana olan saygını da bitiriyor
Benim derdim bir tartışmadan sonra artık umursmaması kendimi açıkladım bana mısın demedi ben de ona ne iyi ne de kötü şekilde adım atmıyorum buraya gelince ararsa arar aramazsa yolu açık olsun birinin peşinde koşacak biri değilim kendime saygım var çok üzülüyorum ama kendimi küçük düşüremem karşıdaki kişi kendini haklı sanıyor ben konuşmaya çalıştıkça
Bence sadece hayırlısına bırak ne düşünürsen düşün her şey olacağına varıyor..
Aynen öyle oluyor alnında ne yazılıysa onu yaşıyosun
aynen öyle :)
Sen ara konuş ne dedin ki ona
Bwn dün aradım zaten hareketlerinin sebebini sordum benim triplerimden sıkılmış bi de bizi ayırmaya çaalışan eski sevgilim mesajlarımızı göstermişti buna onlar sürekli aklına geliyomuş felan
Offf mesajları görmüşse geçmiş olsun daha eskisi gibi olmazsınız ne vardı yazışma içeriğinde erkekler böyledir en ufak bir şeyde şüphe soğutuyor ya da başka biriyle aşkımlı konuşmalar falan geçmiş falan dinlemezler eski sevgilinden ne kadar oldu ayrılalı
Bizim olay çok çok karışık ama ikisinin arasında çok bi süre yok bu da onu biliyordu
Kusura bakmasınlar valla her şeyi bilerek geldi benimle sevgili oldu istese bırakırdı kendi fedakarlık yaptı şimdş yan çizmesi doğru değil benim o kadar cenazem var yine yanındayım bi kere tartıştık diye resmen uzaklaştı ve kısa bi süre sonra benim olduğum yere gelicek burada akrabası varmış ordan da yanıma uğrayacak kendisine dedim ki sen ayrılmak istiyosun ama söylemiyorsun ayrılacak olsam ayrılırdım çoktan bunlar daha konuşulur yanına geldiğimde buluşır konuşuruz dedi nşye ayrılmıyor da böyle diyo