Selam arkadaşlar öncelikle teyzemle aylardır görüşmüyoruz bize aylar önce eniştemle kavga ettiği için boşanma davası açıp bize gelmişti kuzenimle, kapımızı açtık elimizden geleni yaptık bizim durumumuz çok iyi değil ve 5 kişi yaşıyoruz 2 kişi daha gelince normal olarak zorlandık ama teyzem hiç maddi konuda yardımcı olmadı evden biriktirdiği altınları getirdi değeri yaklaşık 30 bin ve onu bozdurmustu pazara çıkınca sadece yarısını ödüyodu pazarın o kadar ve o ay aidatı ödeyemedik kapıya kadar geldi adamlar defalarca ama çıkarıp 100 tl veremedi cidden aşırı utanıyorum onun adına ve odalarına gizlice getirip yediler yeri geldi disarda yediler amacım bunları laf etmek değil herneyse ucuz ve iyi bir avukat bulmak için o kadar uğraştık ki yani size anlatamam sürekli hizmet ederim hiç kırmadım teyzemi bu zamana kadar ama bu yaptığı gerçekten çok cahilce herneyse eniştemle barıştı en sonunda gittiler ve annemle mesajda kavga ettiler şöyle şeyler söylemiş sizi çöpte görsem yüzünüze bakmam, çocuğuna terbiye ver biberi kulpuyla yiyo diyen bir teyze olabilir mi allah aşkınıza benim 8 yaşındaki kardeşimin yemek yiyisine kadar demediğini bırakmadı ben senin gibi açları doyurdum diyor cidden biz bile kaldığını bile başına kalkmadik bu zamana kadar yiyosam kendi paramı yiyorum sana noluyor demiş sizce bir teyze ben gitmeden onun baş örtüsünü takmıştım çözmeden koymuşum diye saygısız demiş bana cidden bunları hakettigimizi düşünmüyorum mecburluktan geldim demiş annemde dayanamıyor bazen ağlıyor barışmak istiyor bazen napicagimi şaşırdım vallahi nolur akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Evdede annemle tartistiklari zaman gitmek isterdi teyzem ben durdururdum cidden akraba değil akbaba hepsi seni sırtından vurmak için zaman kolluyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Annezi Bu konu üzerinde Kessinlikle Fazla durmaması Gerektiği Hatta Annenizi Böylesi Problem yaşatılmış ve bu problem yüzünden Acı, kaygı ve endişe Yaşamış tatsız meselenin unutulması için Annenize Zihin Dağınıklığı Aktivitelerinde Az da Sters ve endişesini üzüntüsünü unutması İçin yardımcı Olabilirsiniz. Müzeleri, Parkları, Beraber yürüyüş Parkurlarında beraber yürümek Günlük Hayatın Olağan Akışından Sohbet Muhabnet Ortamları Oluşturmak Ve bu Ortamlarda Stres Yarabilecek Etken Faktörleri Maximum Seviyede Ordadan kaldırmak, Ağlaması için Değil Sürekli Mutlu Olması için Anıları Hatırlatın Babanız ile İlk buluştuğu Zamanları , Babanızın Annenizi istemeye gittikleri İlk anları Sonra Eskiye Dair Tatlı güzel Ve yaşanması Muhtemel Yani Tekrar İstediğiniz Taktirde Aynı Anıları yaşabileceğiniz Pozitif İmkân ve olanaklara sahip iken Bu imkân ve olanakları Yaşamak İçin Ortamlar Veya Çevreyi Uygun hale getirmek. Herkese Rağmen Herşeye Rağmen Bir kez daha Bir gün daha Herkes bir günlüğüne de olsa Sevdiklerini mutlu etsin. Azmi ve Duygusu ile Annenize Yaklaşmak Bu doğrultuda Annenize Desteğinizi Ne kadar Etkili Ve aktif Bir Şekilde Gösterirseniz Anneniz'in yaşadığı Hayal Kırıklığının tramva izide o kadar erken Kaybolacaktır. Ve Son bir şey Daha İnsanın Her gördüğü Çiçeğe 🌹 gül diyede Dokunmaması Gerek Bazen Gül Sandığımız Varlıklar. Nadir de Olsa kaktüs ya da Deve dikeni veya Çıban çılabiliyor maalesef. Böyle Bir Evrede Annenize En güzel olarak ona sonsuz Bir saadet Ve dayanak Kapısı Sığınacak Bir liman Olmak da Sizin elinizde Ama Herzaman medet Umduğu Başka Limanlarda Ki gemilere Tam umut Bağlamışken O gemiler tarafından Batırılmasına İzin vermek de sizin Eliniz de. Neticede Hiçkimsenin Öğretmeni Kendisini Daha iyi Tanıyandan başka birisi olamaz. Notları vermek de Size kalmış Hanginiz Kime karşı ne kadar başarılı oldu Notu ya da Teyzenizin Kardeşinizin Yediği Dolma ucunu Bile Kendinize Sıkıntı Stres Yapacak Kadar Güçsüz ve düşük Bir not mu?
AKLINIZA TAKILAN TÜM SORU VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞABİLİR ya da BİZE 7/24 0501 254 7575 NOLU ERYAMAN PSİKOSOSYAL VE SOSYAL HİZMETLER GÖRÜŞMESİ TERAPİ MERKEZİMİZE ONLİNE TERAPİ , YÜZYÜZE TERAPİ, OFİS TERAPİSİ, AİLE İÇİ TERAPİSİ , SOSYAL HAYAT TERAPİSİ , ÖZEL HAYATINIZ İLE İLGİLİ TERAPİ , İŞ HAYATINIZ İLE İLGİLİ TERAPİ VE SOSYAL HİZMET GÖRÜŞMELERİMİZE HAFTANIN 7 GÜNÜ 24 SAAT'İ ONLİNE WATSAPP'tan bize Ulaşarak 0501 254 7575 Nolu numaradan ÜCRETSİZ Terapi Gruplarımızdan Faydalanabilirsiniz. DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ HEKİM KADROMUZ İLE HAYATINIZ BOYUNCA HİÇ OLMADIĞINIZ KADAR DEĞERSİZ ŞEYLERE KAYITSIZ KALIP DEĞERİNİZİN FARKINA VARACAĞINIZIN GARANTİSİNİ SİZLERE VERİYORUZ.
ÖNEMLİ NOT : TERAPİ ÖNCESİ VEYA SONRASI DANIŞANLAR'IMIZDAN VEYA DANIŞANLARIMIZIN YAKINLARINDAN VEYA TERAPİYE BAŞVURMAK İSTEYEN HİÇBİR DANIŞANDAN KESSİNLİKLE HİÇBİR SURETLE NAKDİ BAĞIŞ VEYA NAKTİ ÜCRET TALEBİ YAPILMAYACAKTIR. BAŞKA HESAPLARDAN SİZLERE VEYA BİR YAKININIZA ULAŞIP ÜCRET VEYA ZİNNET EŞYASI TALEP EDENLERE HİÇBİR ŞEKİLDE İTİBAR ETMEYİN İNANMAYIN EN YAKIN SÜREDE 112 VEYA 155'İ ARAYINIZ.
Bu duruma sabredin. Kötü söz söylemeyin veya başa kakmayın. Unutmayın en azametli öc alan Allah sizin çektiklerinizin öcünü alacaktır.