Lütfen okuyun ve bir fikir verin?

çalıştığım avm'de aşık olduğum güvenlikçi bir kız var bakışıyorduk teklif gönderdim kabul etti 1 aylık bir ilişkimiz vardı her şey güzeldi ayrılmadan önceki gece beraberdik sarıldık el ele tutuştuk baya iyiydik her şey çok güzeldi sabah bana mesaj atti ve sana karşi bir şey hissetmiyorum dedi bir anda şok oldum 1 hafta aradan geçti sürekli önümden ğeçiyor ve bakıyordu bende pişmab olduğunu düşündüm aramızı yapan ablayla haber yolladım hayır istemiyorum demiş ve aradan 4 5 gün gećtikten sonra baktım ki beni engellemiş whatsaptan aradan 3 4 daha geçti ve bugun baktim engeli kaldirmiş sizce amacı nedir istemedigin birinin numarasini neden silmezsin ve engelledigin birinin engelini neden tekrar kaldirirsin kötü niyetli bir kız olmadığini biliyorum ama amacini anlayamiyorum neden boyle davranidigini çözemiyorum sizce o engeli neden kaldırdi? Bugün izinliydi normalde az önce gelip bizim ablayla konusmuş beni sormuş nerede felan demiş onu çok özledim acaba oda mı özledi beni gururum konuşmama engel oluyor ama içim içimi yiyor acaba amacı ne?
Lütfen okuyun ve bir fikir verin?