Aşk İlişkileri Eşim sürekli sinirli ve stresli evliliğimi nasıl düzelte bilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sürekli planlı olmaya çalışıyor ve istediği olmayınca sürekli sinirli ve söyleniyor söylenmesi hiç bitmiyor Güncellemeler1 yıl Güncelleme Güncellemeler1 yıl Güncelll Eşim sürekli sinirli ve stresli evliliğimi nasıl düzelte bilirim? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Huyu o demek ki maalesef zor düzelmesi 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Konuşuyoruz tamam diyor ama yine aynı ve eskiden alttan alıyordun şimdi alttan almıyorsun diye söyleniyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl acaba cin sel mutsuzluğumu varki 4 8 Yorumla Soran 1 yıl O konuda ben daha çok mutsuzum 3 hafta da bir anca Yorumla Cevap sahibi 1 yıl neden karınmı istemşyooo Yorumla Soran 1 yıl Evet pek istemiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o zaman ilişkide tatmin olamıyor olabilir Yorumla Soran 1 yıl Orgazm oluyor bunu görebiliyorum ama nadir ilişkiye giriyoruz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl acaba orgazm taklidi mi yapıyoo Yorumla Soran 1 yıl Karnından gelen titremeleri taklit olarak yapacağını düşünmüyorum o kasılmaları Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hmmm acaba hayatında başka birimi var Yorumla
kaya_han Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Hepsi aynı kanka seninki ile alakalı değil sorun genel olarak böyle yapıldı 😂 1 0 Yorumla
Alevnaznazlı Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kotumu 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Evet kötü Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Sorun nedir Yorumla Soran 1 yıl Sürekli söyleniyor ufacık şeylerden bile rahatsız oluyor Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Ne gibi mesela cinselik nasil Yorumla Soran 1 yıl Ev işinde yardımcı oluyorum mesala neden onun istediği gibi onun yaptığı gibi yapmıyor muşum. Cinsellik 3 hafta da bir anca Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Baya sıkıntı Yorumla Soran 1 yıl Evet sıkıntı bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim Yorumla
Poinelifes Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Sohbet et 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ediyorum konuşuyoruz yine aynı Yorumla Poinelifes 1 yıl O zaman kendisine bırak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Huyu o demek ki maalesef zor düzelmesi
Konuşuyoruz tamam diyor ama yine aynı ve eskiden alttan alıyordun şimdi alttan almıyorsun diye söyleniyor
acaba cin sel mutsuzluğumu varki
O konuda ben daha çok mutsuzum 3 hafta da bir anca
neden karınmı istemşyooo
Evet pek istemiyor
o zaman ilişkide tatmin olamıyor olabilir
Orgazm oluyor bunu görebiliyorum ama nadir ilişkiye giriyoruz
acaba orgazm taklidi mi yapıyoo
Karnından gelen titremeleri taklit olarak yapacağını düşünmüyorum o kasılmaları
hmmm acaba hayatında başka birimi var
Hepsi aynı kanka seninki ile alakalı değil sorun genel olarak böyle yapıldı 😂
Kotumu
Evet kötü
Sorun nedir
Sürekli söyleniyor ufacık şeylerden bile rahatsız oluyor
Ne gibi mesela cinselik nasil
Ev işinde yardımcı oluyorum mesala neden onun istediği gibi onun yaptığı gibi yapmıyor muşum. Cinsellik 3 hafta da bir anca
Baya sıkıntı
Evet sıkıntı bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim
Sohbet et
Ediyorum konuşuyoruz yine aynı
O zaman kendisine bırak
saglıklı iletişim ile