Eşimle sorunlarımı nasıl aşmalıyım ona nasıl davranmalıyım?

Esimle bu sitede tanistik 1.5 yildirda evliyiz o zamanlar bana cok akilli olgun edepli saygili gelirdi fakat evlendikten sonra hic de oyle olmadigini anladim
Misal kendinden yasca cok kucuk kizlari suzdugunu farkettim bunuda soyledim cok sinirlendi kirdi doktu fakat buraya yazdigi bir cevapta sevgilinin kac yas kucuk oldugunun bir onemi olmadigini yazmis
Esinizin haberi olmayacagini bilseniz cok begendiginiz biriyle aldatirmisiniz sorusuna evet demis
Masum kizmi cana yakin kizmi sorusuna hangisini secersen sec digerine ac kalirsin yazmis.. kac defa yanimda kadinlara yiyecekmis gibi baktigini gordum hep inkar etti tabi
Eski sevgilisiyle alakali merakk ettigi bir suru seyi paylasmis sormus benle ilgili en ufak bir cumlesi yok..
Simdi bende bunlarin sorun olmasinin sebebi reeldede bunlari hissetmem.. ona soyledim bu dusuncelerimi her defasinda hasta ve paranoyak oldugum cevabiyla karsilastim
Esimle aramizda egitim farkida var ben unv mezunuyum o degil ona sorsaniz ben cok cahilim..
Burada yazilariyla taninan biriydi hatta bayan bir uyeye ustu kapali cok defalar ilani ask ettigini gordum karsilik alamamis anladigim kadariyla bunuda inkar hatta kizinin ustune yeminler etti
Butun bu cevaplar benden once yazilmis seyler ancak surekli inkar etmesi buranin hayal urunu seyleri yazdigi bir site oldugunu soylemesine ragmen hepsi gercektede gordugum hissettigim seyler..
Kufurler hakaretlerde cabasi.. ama bu siteye bakacak olursak inanilmaz icli bir adam.
Bana gelirsek evlendigime deli gibi pismanim sevgi var mı yok mu onuda bilmiyorum ama sevildigimi hissetmiyorum ona sorarsaniz hayatinda en cok beni sevmis fakat ben cok takintili tuhaf acayip biriymisim icindeki sevgi olmasa bes para etmezmisim..
Kafam allak bullak ne yapacagimi bilmiyorum ne yazikki esime guvenmiyorum sizce nasil davranmali ne yapmaliyim?
okudugunuz icin tesekkur ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Ayril diyen arkadaslar ayrilirsam hayatimi mahfetmekle tehdit ediyor cunku ben onun hayatini mahfetmisim...
Eşimle sorunlarımı nasıl aşmalıyım ona nasıl davranmalıyım?