Evliliğimde maddi sıkıntılar var, benim için dert değil ama eşim çok mutsuz. Nasıl modu düzelir?

Bazen ekmek almaya para kalmıyor ama ben eve bunu yansıtmıyorum su yok bu yok demem de eşimi çok seviyorum onunla yokluk çekmek beni üzmüyor geçici böyle şeyler diyorum ama eşim mutsuz

Güncellemeler
+1 yıl
Ya bazılarının derdi geçim sıkıntımızın ne olduğu olmuş , eşim yetimhanede büyüdü ailesi yok benim ailem de destek olmadı dügün vs herseyi kendi aramızda yaptık eşya vs oldu iste borcumuz kime ne ! Bu kadar ahkam keser çok bilir oldunuz siz hangi ülkede bu kadar dertsiz yaşıyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu son kez güncelliyorum saldırgan arkadaşlar için belki 3. kez okuyunca anlarlar ! Ben dert yanmıyorum çok kötü durumdayız ben napcam aman vah demiyorum kim bize yardım eder demiyorum ! Geçici bir süreç ben mutluyum eşim bu durumdan mutsuz ruhen sıkıntı yaşıyor diyorum ruhen anladınız mı ! Maddi sıkıntı var ama maddi sıkıntı nasıl çözülür demiyorum ben mutluyum eşim mutsuz eksik hissediyor nasıl düzelir diyorum ! Okuduğunu anlama problemi olanlar tırnaklarını içine çeksin
Evliliğimde maddi sıkıntılar var, benim için dert değil ama eşim çok mutsuz. Nasıl modu düzelir?