Eşimle mutsuzum ailemi çok kafasına takıyo iki kız kardeşim var ben bir evin bir oğluyum 15 aydır evliyiz çoğumuz yok. eşim çalışıyo Bende memurum bu aralar vardiyalı çalışıyoruz haftada 4 gün çalışıyoruz 3 gün tatiliz. Evde olduğum günler akşama kadar yatıyorum yani evdeyim yapacak bişey yok ama babam çiftçikilte yapıyo köyde işleri oluyo mesela evde olduğum gün bugun babamın yarım bıraktığı iş var onu tamamlamamı rica etti ve buna eşimin gönlü olmuyo ailemin bir işini yapmama eşimin rızası olmuyo mesela benim annemde babamda çalışıyo kız kardeşimi geçenlerde dişçiye götürdüm muaneye dişçinin yerini bilmiyodu hani bunda ne var ya benden kız kardeşimden kötüsü olmadı kız kardeşimde sessiz sedasız insandır yani görümcelik nedir falan sorsan bilmez öyle bir insan hani anlaşamıyolar falan desem oda yok çünki ortada bişey yok şimdi arabanın anahtarını saklamış ee araba düğünden gelenlerle alındı anahtar bende dursun git dolmuşla köye dolmuşla kız kardeşini götür ya da böyle şeyler söylüyo ve daha birsürü şey yani daha o kadar yaşanmış şeyler varki ben bir evin bir oğluyum ben evlendikten sonra aileme sırtımımı dönmem gerekiyo bilmiyorum bayram geliyo biz kurban kesemicez sizinkiler kesecek herkes kurban derdinde size ilk gün gitmek zorunda değiliz dio ya o kadar zor durumdayım ki uffff hayat bu şekilde geçermi onuda bilmiyorum.. kısacası ailemi istemiyo onlar için bişey yaptığımda kıskanıyo
Güncellemeler
+1 yıl
Boşan geliyo içimden bildiğin korkuyorum boşandıktan sonra ne olur ne biter neler yaşarım die ama eminim kendisinin bu denli takmadığına
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer