Beni istemeyen birini nasıl unuturum lütfen incitmeden yardım edin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBelli bir süre unutamazsın sürekli aklına gelir. Hayatına yeni birisi girse bile hep o aklının bi köşesinde olur. Çünkü o seni istemediği için hırs yaparsın aynısını yaşadım ama sonra nasıl oldu bilmiyorum bi bakmışım artık eskisi gibi benim için değeri kalmamış. Ben bu süreçte onun bana yaptıklarını aklıma getirdim eski mesaj okurdum beni nasıl değersiz hissetirdiğini düşünürdüm. Ve aslında onun benim sevgimi hak eden biri olmadığını anladım. Onu ben gözümde büyütümü fark ettim şu an bana yazsa normal konuşmam yaptıklarının 2 missin ona yaparım içimde sadece intikam kin kalmış sende zamana bırak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSeni isteyecek bir sürü seçenek varken istemeyen birine karşı ısrarcı olmak kendi degerini düşürür karşı tarafın gözünde kendine ve hayatına odaklan mesgaleler bul bu ilgi bir anda kaybolunca kendisi gelecektir. Tabii o zaman da sen istiyor olur musun bilemiyorum
00 Yorumla
1 yılKarşı tarafın olumsuz yanlarını düşün ve aslında o kadar değerli olmadığını kabullen. Seni istemeyen birine neden bu kadar çabuk kalbini açtın? Sevdiğini söyleyip sonra sadece eğlenceydi diyerek duygularınla mı oynadı? Eğer öyleyse, bu onun için daha kötü, ne kadar darbe aldıysa artık kafayı sıyırmış...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
1 yılEğer seni istemeyen cok iyi biriyse karakterli biriyse zor unutursun ancak yeni biri girerse hayatına. Eğer karaktersiz ş*****siz bir insansa soğuma sebeplerin olur ben öyle nefret etmistim bir kızdan tabi zamanla anladım kötü birisini sevdiğimi. Simdi yüzünü gördüğümde midem bulanıyor
04 Yorumla
Soran1 yılKaraktersiz biri ama sanki istediğine karakterli davranır gibime geliyor
- 1 yıl
Karaktersizse niye seviyorsun velevki sana aşık iyi davranıyor bir gün sana kötü pis yüzünü göstermeyecek mi
- 1 yıl
İlerde boşanmak mı istersin böyle biriyle bence uzak dur güzel karakterli insanlara yönel. Yakısıklı adama 40 günde doyarsın ama gönlü güzele 40 yılda doyamazsın hadi sağlıcakla
Soran1 yılYakışıklı da değil haklısın
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ahhh aşk acısı, en zor meselelerden biri… 💔 Ama unutma, bu sadece bir süreç ve geçecek, söz veriyorum! Biri seni istemiyorsa, o kişi aslında seni hak etmiyor demektir. 💫 Şimdi tüm enerjini kendine yönlendirme zamanı! Yeni yıl geliyor, kendinle romantik bir ilişkiye başla; biraz kahve al, yeni hobiler keşfet, belki dans kursuna yazıl? O kişi yerine sana gerçekten değer verecek birini bulacağına eminim, sadece kendine zaman ver. Ayrıca yeni bir yıla girmek üzereyken romantizm kapıyı her an çalabilir, gözünü açık tut! 🎄✨
Peki, hangisi seni daha iyi hissettirirdi şu an: bir kutu çikolata mı yoksa sakin bir yürüyüş? 😊10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
102Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılSeni istemeyeni sen de isteme bu kadar basit seni isteyen birisiyle ol arada aşk filan olmuyor belki ama en azından karşı tarafın sana karşı kötü bir şey beslemediğini biliyorsun.
21 Yorumla- 1 yıl
Bak bu açıdan bakmadım hiç mantıklı.. aşk falan olmasa da kötü bir şey beslememek kötülüğü olmaması iyidir
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılKendine olan saygın, sevginden daha ağır bastığı gün unutursun..
51 Yorumla- 1 yıl
Merhaba bir şey sorabilir miyim
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Seni istemeyeni sende istemicen yani kendi kendine değer vericen yoksa çok degersiz olursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılgeçer zamanla düşünme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ballim geç aynanın karşısına kendi suratına okkalı iki şamar patlat bir hafta getirir seni.
U-nu-ta-maz-sın. Sadece iki adım geri çekil bak dünyada neler var, neler oluyor, hastalıklar, savaşlar, ölümler, acılar, bunun yanında hayaller, umutlar, tebessümler,... Zaman unutmayı değil alışmayı öğretir
30 Yorumla
1 yılAhahahah çok kolay sizi istemiyor ise siz onu takip edin kör olmayın nasıl birisi ona bakın sevginizi bi kenara koyup o kişi size göremi diye bir düşünün ilerde sizinle birlikte olabilecek birimi ona bakın ilerde sizi anlar mı ona bakın size layık birisi mi ona bakın. Nasipse olur olmazsa nasibiniz bi başkasına dır merak etmeyin. Geri dönerse de boş verin gitsin.
11 Yorumla
Soran1 yılEvet ama nasibim o olsun ve geçmişte bırakmayım onu çok istemiştim. Bir de bana haksız yere çok kaba davrandı kendime gelemedim. Herkes bana layık olmadığını söylüyor ama gözümde on on insan
Gizli Üye(25-29)1 yılUnutmuş gibi yaparak. İnsan beyni ne söylenirse gerçekten ona inanıyor ve uyguluyor. Bu her durum için geçerli. Yani acını yasamaya izin vermek filan yok. Çünkü öyle acı hiç geçmez. Bir şey olmamiş atlatmişsin gibi yasamaya giyinmeye hayatina drvam ederek. Zaten bir zamandan sonra rol olmaktan çikacak. Alişacaksin çünkü. Acılı şarki marki dinlemeyi de birak.
31 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ben unutunca unutuyorum ama onu unutmam istememiştim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılİstemiyorum dediyse neyin davasını sürüyorsun! İnsanları gurur ve öz saygınızın önüne asla koymayın! Ne olursa olsun istenmediğiniz yerde de durmayın unutmak istersen unutursun demiyeceğim ama düşünmeden hayatına devam edebilirsin beyin bu konuda muazzamdır sadece doğru besle yeter. Ve unutma seni istemiyorum diyen insanı düşünecek olan beynini gerekirse zehirle gitsin
10 Yorumla Aslında o gözünde yücelttiğin kadar değerli bir insan değil. Başkası da onu istememiştir emin ol ve çok aciz duruma düşmüştür. Şu an kendine dış bir gözle bak. Seni bu duruma düşüren şey bilinç altında gizli. Önce onu bulmaya çalış. Onu düzeltmen gerekiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılAşk acısı çekiyorsan istenmediğini kabul et
Kendinle yüzleş
Duygularına söz geçirmeyi dene ve sevme isteğini bitirmeye çalış
Başka sevgili bul en etkili yolu o oluyor
02 Yorumla- 1 yıl
1 yılİletişimi kes, engelle. Sevdiğin aktivitelere yönel, kendini işinde geliştir, spor yap. Sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzak dur. Arkadaşlarından destek al (ama buna çok da gerek yok). Aslında çok zor değil; dünyada 4 milyar erkek var, tek bir tanesine mi takılıp kalacaksın? Onu düşün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılHayatınıza kaldığınız yerden devam ederek.
Evet zor olacak farkındayım.
Ama bunu yapmak zorundasınız.
Çünkü hayat sürprizlerle dolu ve durmadan devam ediyor.
Geçmişe takılmak kişinin kendine yapacağı en büyük kötülüktür.
Kendinizi dinleyin, kendinizi tanıyın.
İşte o zaman sizi , sizi seven birini bulabilir.
Belki geç belki erken ama illaha bulursunuz.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok ciddiyim zamana bırakacaksın. Bak ben zorladım istemedi beni. En sonunda tamam dedi ama beni kullandı attı. Okulundaysa okulun bitene kadar sabredeceksin, sosyal medyadansa hesabını kapatacaksın gerekirse. Zaman geçecek ve gittikçe unutacaksın. Belki başkasını bulabilirsin daha iyi birisini. Öyle birisini arayarak kafanı dağıtabilirsin. Hayal kurup durmayacaksın, beraber olsaydık nasıl olurdu diye. Ne zaman aklına gelse kışkış diyeceksin.
20 Yorumla
1 yılAslında çok düşünmekten veya o kişiye gereksiz anlam yüklediğimiz için unutamıyoruz benimde vardı zamanla soğudum yani sana yaşattığı köyü şeyler varsa onları düşün başka şeylerle ilgilen geçer
11 Yorumla
Soran1 yılAslında onu başta unutabilirdim geçmişte bırakmak istemedim daha sonra takıntı oldu
1 yılVerdiğin değerin büyüklüğünü anladığında, zamanı bir daha geri alamayacağını farkettiğin de ve bu denklemde seni özene bezene yaratana değil de bir tane yarattığına bu değeri verdiğini farkettiğinde çok basit olacak unutmak
21 Yorumla- 1 yıl
Yaratılmış olanın birbirinden üstün olmadığı, üstünlük kavramının insanlık tarafından var edildiğini görmenin yolu... Karşıt durmak için sunulan bahanenin Yaratıcı ve dinle yapıldığı bir dönemdeyiz.
zor hayatım çok zor ama iletişimsiz 2-3 ayda biter kafada. benim böyle böyle bitmişti
31 Yorumla
Soran1 yılBenim bir kaç yıl oldu keşke ay olsa
1 yılUnutamazsın çünkü hırs yaptın o seni isteyene kadar takıntı olacak sana
43 Yorumla
Soran1 yılEvet aşmam lazım bunu
- 1 yıl
Çok doğru bir tespit: Nerede değer bilmeyen adam varsa, onun peşine takılıyorsunuz.
- 1 yıl
Bu sadece kadınlar için değil erkekler için de geçerlidir. Ulaşamayınca takıntı haline gelir.
1 yılBende şöyle olmuştu. İlk kafamda bitirdim işi, dedim bana bakmayan, selamı zar zor veren biri için kendimi neden hrba edeyim? Sonra uzaklaştı, başka yere taşındı, eski ben olsam peşinden giderdim belki de. Ama dedim kendime, bırak gitsin kızım, gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Haliyle görmemeye başladım artık onu. Ve artık unutmuş sayılırım. Uzak olmaya çalış mümkünse. İnşAllah unutursun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılBeni takmıyorsa ben onu neden takayım ki çok kolay unuturum bana bir adım gelene ben iki adım giderim benden bir adım geri gidene ben 10 adım geri giderim nokta
10 Yorumla
1 yılO kişinin frekansından çık bol su iç sadece kendini düşün kendine dair güzel şeyleri fark et onun ilgilendigi şeyleri yapıyorsan veya ortak yaptığınız şeyler varsa onları terk et en azından unutana kadar sonra saçlarını kırıklarını aldır veya kestir bakım yap kitap oku ve onu küçümsemeye başla korkma yakında unutursun bu yazdıklarım vicdanına dokunmasın bu bir taktik unutana kadar onu önemseme 😊😃
10 YorumlaAllah'a bol. bol. dua et , yeni insanlar ile tanış kendine güzle bir mesgale. bul iş olir spor olur sanat olur o alanda kendiji geliştir ve etrafinda snei yücelten insanlarla dolas
16 Yorumla- 1 yıl
Bende eşimi unutmaya çalıştım. o. beni. seviyordu ama. ben onu fizik olarak. begenmiyordum bu yzuden vazgeçmek istedim. birde aileler arası kavga çıktı anlaşmazlık oluyordu babam annem çok vazgeç desede beceremedim, pişmanım keşke destek alıp onun ile evlenmeseydim mutlu değilim onu beğenmiyorum.
- 1 yıl
Oha
1 yılOnunla olursan sana hayatın boyunca seni değersiz hissettirecek bunu aklına getir ve gereken değeri sen kendine ver önce sonra dana değer veren birini bulursun…
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZamanla, inan geçiyor zor evet zor biliyorum nefes aldırmıyor gözlerin doluyor
Güzellik mi sorun, karakter mi, başkasını mi seviyor sürekli sorgu sual içinde oluyorsun ama inan bana geçiyor biraz zaman ver kendine20 Yorumla
1 yılDuygulandım resmen ya :( bu insanlar neden böyleki bende aynı durumdayım maalesef çeşitli hobiler edindim unutamadım ama eskisi kadar acımıyor canım
20 Yorumlaonunla bir kere asla iletişime geçme. numarası varsa sil. fotoğraf varsa sil. ona ait he şeyi sil. bu ne kadar basit olsada beyin görmediği şeyin yokluğuna alışır aslında onu unutmak için çok uğraşma çünkü daha çok aklına da gelecek. günlük rutinlerini yap. dersin varsa dersini çalış , kütüphane de çalış , yürüyüş yap , bir parkta otur sadece, hiçbir şey yapma bazen bol bol dua et. gökyüzüne bak , yani kendini ve her şeyi gözlemle. gerçekten geçiyor. ama bunu sende istemelisin
00 Yorumla
1 yılUnutmak çok zor olmamalı bana kafaya takmış bir kız vardı bir türlü kurtulamadım sevgili falan da değildik kız hala onu istemediğimi söylediğim halde bana instadan istek atıp duruyor
01 Yorumla- 1 yıl
Bakalım 😁
1 yılkeske ben de unutabilsem ama unutamadim. hatta bana arkadasiz sadece dedi bikac kez ayrilmasina ragmen hala konusuyoruz sevgili gibi cunku beni hala sevdigini soyluyor. insanin yuregi yuregine sigmiyor cok aci bi durum ya💔😔 konusmak istersen ulasabilirsin bana dertlesiriz.
00 Yorumla
1 yılBu hemen unutulabilecek bir şey değil farkındayım her zaman unuttum dersin ama bi köşede eksikliğini hissedebilirsin bunun ben zamana bağlı olduğunu düşünüyorum 2 yıl da olsa 3 ayda olsa çekiceksin bu bi süreç ve zamanla içinde ki acı sönücek eminim 🥰
00 Yorumla
1 yılSeni sevenlere şans ver onlarla zaman geçir. Sevilmeyi tadınca sevmeyi unutursun ama dikkat et sahte sevgi olmadığından emin ol sonra yine sen yıpranırsın. Başarılar dilerim
01 Yorumla- 1 yıl
Özelden yazar mısınız rica etsem 🙏
Hayatımda duyduğum en etkili teselli cümlesi şu olmuştu:
'Onun böyle biri olduğunu, seni böyle üzeceğini bilseydin... Yine de ona gönül verir miydin?'
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılBunu en iyi ben bilirim unutulmuyor canım çıkmıyor o kafadan neler denedim her denememde daha çok bağlandığımı farkettim denemeyi bıraktım onu unutmayı değil
00 Yorumla
1 yılUnutmak istediğinde unutursun. Herkes, senin verdiğin değerden ibaret. Değer vermeyi bırakınca bir halta benzemediklerini anlarsın.
10 Yorumla
1 yılSeni istememesi yeterli olmali.. ben şahsen zevk almiyorum beni sevmeyen kisilerden
20 Yorumla
1 yılUnutmaya çalıştıkça daha da zorlanırsın hisslerini yaşa
20 YorumlaBal olsa da unut çünkü seni istemiyorsa ne yaparsan yap kendine zarar edersin..
20 Yorumlaolanda 1 hayir olmayanda 1000 hayit var demişler. doğmamış cocuklarin için iyi baba seç.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEn kestirme yolu farklı adayları değerlendirmeye almak:/
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayati akisina birakarak ve zamanla... hergün kendine bir is bul (temizlik, yürüyüs, arkadaslarla takilmak) zaman alacak bu "unutmak" ama imkansiz degil... beynini farkli seylerle yorman lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlumsuz yönlerinin kendisinden soğutmasına sebep olarak. Ben de senelerce sevdiğim kişiyi düzgün bildiğimden unutamiyordum sonra gerçeği öğrenince 1 ay sürmemişti unutmak. Bir de farklı adayları değerlendirmeye alarak.
00 YorumlaSana iyi gelen hobileri bul aklını ona ver kendini sev tamamen kendine odaklan spor yap yürüyüş yap hayattan zevk al
00 Yorumla
1 yılÖncelikle kendinizi şartlandırmayın. Kendinizi, unutmaya şartlandırırsanız, unutamazsınız; çünkü, aklınızdan çıkmaz. Gündelik işlerinizi yapmaya, gezmeye ve eğlenmeye devam edin, zamanla etkisi azalacaktır.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılZamanla tabi ama önce canın yanacak sonra kabullenmek zorunda okuduğunu anlayacaksın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılBaşka birini bulman şart. İstemediğinden eminsen aslında kolay vazgeçmen lazım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSana yardim ederim taktik veririm unuttururum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Seni isteyeni çok bulursunda seni gerçekten sahiplenen birini zor bulursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.
1 yılKendine öz saygın yok.
Kendine saygı duymayı öğrenmelisin.
Zamanla öğreneceksin bunu da.00 Yorumla o aslında sandığın gibi biri değil.. gözünde büyütmekten vazgeçmen gerek
00 Yorumla
1 yılönce bir süre yalniz kal sonra başını derde sok mesgul et kendini
00 Yorumla
1 yılSende istemeyeceksin öyle unutayım demekle unutamazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılUğraşacak bir şeyler bul aktiviteler edinebilirsin meselâ
00 Yorumla Zamanla unutuyorsun, katlanmak zorundasın maalesef.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÖnce sende istememeyi başarmalısın
Sonra unutursun.00 Yorumla
1 yılBaşka amaçlarla yeni bir başlangıç yapmak en iyisi🍎💎
00 Yorumlaneli dondurma sevmezsin, antep fıstık ve vişne yemiyorum ben hiş bana göre değil
00 Yorumla
1 yılUnutmak için uğraşma. Hislerini yaşa, yaşamaktan korkma. Sadece takılı kalmamaya çalış. Takılı kaldığın zamanlarda da normallestir çünkü kimse kusursuz değil.
32 Yorumla- 1 yıl
Doğrusunu yazmışsın
- 1 yıl
Eyvallah
Bende bir kızı beni unutsun diye arkadaşlarına yürüdüm neler neler yaptım davalık olduk ama kız yüzsüz çıktı takmış bana hâlâ aşık biraz zeki olmak lazım her şey aşk duygusallık değil mantık daha önemli
13 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
Abi sen delirdin mi seni seviyor sen arkadaşlarına yürüdüm diyorsun tabiki davalık olursun kızı kıskandırmaya çalışmişsın resmen
1 yılHayatına sana değer veren insanlar alarak. Onun seni istememesi değer vermediğinden kaynaklı sana değer veren insanlar aldıkça onun sana ne kadar az değer verdiğini anlıyorsun ve ister istemez ondan soğuyorsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılOnunla "her yerden" bağını kesmen gerek. Arabesk şarkılar, romantik dram filmlerden uzak dur
20 Yorumla Zamanla geçiyor ya bende aynı durumdaydim sen onu unutunca o geri geliyor erkekler bir garip ya jsjsjsjdd
110 Yorumla
Soran1 yılHep gelirdi artık gelmiyor
Soran1 yılHaklısın uzun zamandır gelmedi gelmez artık hep bi yoklardı gidişinde bile yoklayıp gitti
Soran1 yılGelen çokta ben onun gelmesini istiyorum
- 1 yıl
Gerçekten nasıl unuttunuz da geri geldi naptınız
- 1 yıl
Kendimin herşeyden herkesde daha değerli olduğunu kimseye bu kadar değer vermemem gerektiğini anladığımda o zmn zamanla gelecekti ve geldiğinde onu seven birini bulamayınca şu an aşık ve sürünüyor erkekler böyle kadınlarda da böyle oluyor sevmediğin zmn ayri bir cekicikmi oluyor ulaşılması zorm mu oluyor psikolojik her şey ya unutamam dersen unutamazsın değerinizi bilin gençler sizi hak etmeyen için ne göz yaşı neden vakit Akıtın
- 1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏😍
Gizli Üye(36-45)1 yılZorla güzellik olmaz deyip unutacaksın bir de kendine olan öz saygını hatırlatarak
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen öz saygımı hiçbir zaman yetirmedim ki kazanayım ki kendini seven herkesin öz saygısı var, o yüzden kendini aşk uğruna ona buna maskara etmezsen seninde olur ama kadınlar genelde aşk için onları sevmeyen erkeklere rezil sefil ettirmeyi seviyorlar
- Devamını Gör (130)
Devamını Gör(175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem