Beni istemeyen birini nasıl unuturum?

Güzel giden bir ilişkimiz vardı sonrasında araya soğukluk girdi klasik ayrılma öncesi durumları işte. Ayrılmak istediğini söyledi bende tamam dedim ayrıldık. Onu hala seviyordum ama ayrılmak istiyorsa saygı duymak zorundaydım. Sonrasında benimle hiç iletişime geçmedi ben bir kez aradım ama geri dönmedi bana. Aylar geçti 6 ay ama bir kez bile iletişime geçmedi. Ben çok üzülüyorum onu düşünmediğim dakikam geçmiyor. Diyeceksiniz ki başkasını bul falan olmuyor içimden gelmiyor. Kimseyle yakınlaşmak istemiyorum kimseyi hayatıma almak istemiyorum alsam o insana haksızlık olur çünkü aklım hala eski sevgilimde. Nasıl unutacağım onu. Çok özlüyorum hayatımda ne olsa ona anlatmak istiyorum hiçbir şey keyif vermiyor. Beni istemediği bariz olan birine böyle takılı kalmış olduğum için kendime kızıyorum ama yine de vazgeçemiyorum ondan. O kadar yaşanmış şey var evet son zamanlarda soğukluk girmişti araya belki ama nasıl bu kadar çabuk hayatından çıkarır birini? Hiç mi sevmemiş anlamadım. Her gün konuştuğun birini birden hayatından çıkarıyorsun. Ben çıkaramıyorum işte. Her şeyde ondan bir şey görüp onu hatırlıyorum ama hayatıma devam da etmek istiyorum. Bunu yaşayan var mı? Bu geçecek mi?

Beni istemeyen birini nasıl unuturum?