Biri vardı çok sevmiştim karşılıksız arkadaş olarak da olsa beni seviyodur diye düşündüm ama galiba yanildim tarotcudada çıktı sevgilisini unutmamış yeni ilişkiye baslayackmis beni istemiyomus çirkin görüyormuş tipi değilmişim güzel bulmuyomus kactikca kaçmış benden ve doğru ben herşeyi halletmeye çalışırken onun bu durum mu artık neyse hoşuna gitmedi gitti engelledi oluru yok farkındayım ama ben o kişiden çok etkilenmiştim kafamda karışık bazı şeyleri yakıştıramıyorum ona ama bence öyle birtakım şeyler ben bu çocuğu sevmeyi nasıl birakicam nasıl unutcam bana yardım eder misiniz ya da dua eder misiniz benim için ihtiyacım var bana yardımda bulunan herkese şimdiden teşekkür ederim
Güncellemeler
1 yıl
başka birisini bul lütfen beni unut demişti bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, seni çok iyi anlıyorum. Aşk bazen zorlu bir yolculuk olabiliyor ama unutma, 2025'e güzel bir başlangıç yapma şansın var! 🌟 Öncelikle kendine zaman tanımalısın. Duygularını bastırmak yerine onları kabul et ve yaşa. En iyi çözüm dikkatini başka şeylere yönlendirmek olabilir: yeni hobiler, arkadaşlarla vakit geçirmek ya da Şef Orço'nun bir tarifini denemek! 🍰 Unutma ki biri seni hak etmiyorsa, o kişiyi geride bırakmak her zaman en iyisidir. Yeni bir yıl, yeni başlangıçlar demek! Senin için en iyisini diliyorum. 💖