Başak kadını geri dönermi?

Yaklaşık dört yıldır devam eden toksik bir ilişkim vardı. bundan dokuz ay önce zaten her şey bitmişti 3-4 günde bir konuşuyorduk. yani aramızda bütün duygu bitmişti ama belli bir alışmışlıktan dolayı ikimiz de bırakamıyorduk. buna benim travmalarım ve hayatımda son olan şeylerden dolayı cesaret edememiştim. Üç ay önce birisiyle tanıştım. Ve Daha önce hayatımda hiç böyle hissetmemiştim. Sanki onu yıllardır tanıyormuşum gibi üç ay olmasına rağmen sanki 30 yıllık bir geçmişimiz varmış gibi. onu kaybedene kadar onu sevdiğimi anlayamadım. o benimleyken bütün dünyayla savaşacak kadar güçlü onsuzken su içmeye bile gücüm yok. Dört yıllık Toksik ilişkim son bir akşam yemeği yemek istedi ağlayarak bunu yapmazsam kendine zarar vereceğini intihar edeceğini söyledi. arada sevgi olmamasına rağmen bu kadar zaman geçirdiğim birisinin o durumda görünce sağlıklı düşünemiyorsun. Ben de kabul ettim. Ama her şeyi bir planmış. benimle olan hikayelerini paylaştı ve yeni tanıştığım kıza yazdı ondan daha önce bahsetmiştim ona. Sonrasında ben durumu açıkladım kendisine ve beni affetti yaklaşık on gün sonra Bunları kaldıramadığını bana her baktığında o anı hatırladığını ve ben her güzel söz söylediğimde ona da aynı sözleri söyleme ihtimalinden bahsetti bu arada kendisi Rusya’da yaşıyor arada mesafede var. Ben hayatıma çok zor birisini alıyorum. Aldıktan sonra da her şeyi yapabiliyorum. bu yüzden onu rahat bırakmadım ve biraz darladım açıkçası sonrasında yeni bir erkekle tanıştığını Onunla her şey yolunda gittiğine aynı bölümde aynı işte aynı şehirde olduğunu söyledi. Kendisi başak burcu bu arada. ben yaklaşık bir aydır doğru düzgün uyumuyorum yemek yemiyorum sürekli aklımda o onu düşünüyorum. sizce geri döner mi? aklınıza takılan SORULAR varsa yazabilirsiniz tek tek cevaplayabilirim.

Başak kadını geri dönermi?