Sevgilime yetemediğimi hissediyorum artık? Bu kadar sevdiğim bir adamı bırakasım geliyor?

Aynı Üniversitedeyiz ben yüksek lisanstayım aile evinde kalıyorum o ise yurtta. 25 yaşındayım. Ailem kendileri kabul etmesede baskıcı bir aile. Akşam ezanı okunmadan evde olmamı istiyorlar yani 5-5:30 arası işte. Hafta sonları 1-2 ayda bir dışarı çıkıyormuş gibi gösteriyorum kendimi, bu kararı birlikte aldık sevgilimle annem doğruyu söylediğim zaman sıkıntı çıkardığı için.

Sevgilim istiyor ki her hafta şöyle bir iki gün dışarıda vakit geçirelim. Ya zaten okul vakti aralığında dışarı çıkıyorum o da saat 10-5 arası yani otobüs payını da katarsak net 4-5 saatimiz var. Bu saat aralığında da yapacağımız şeyler çok sınırlı zaten. Bir yemek ye biraz gez dolaş bitiyor. Hiçbir dışarı çıkışımda tam olarak rahat değilim çünkü durakta tanıdık biri görecek bizimkiler anlayacak diye gergin oluyorum, yalan söylüyorum sürekli. Bunlar okuldaki dinamikleri de etkiliyor. Mesela bu hafta bir işi yetiştiremediğim için ikinci defa sözleştiğimiz randevuyu iptal etmek zorunda kaldım ve her gün birbirimizi gördüğümüz halde okulda sevgilim bana "Daha bowlinge gidemedik şuraya buraya gidemedik, neden bizden kısıyorsun, benle buluşmayınca her şey düzelecek mi" tarzı şeyler söylüyor. Napacağımı şaşırdım artık. Ben senin gibi değilim ki. Bir dışarı çıkacam diye yalana batıyorum bazı zamanlar yakalanacak gibi oluyorum. Aileme okuldayım dediğim bir günde başka yerde görseler hakkımda neler düşünecekler. Bir yandan o hafta yapmam gereken işleri yetiştirmeye çalışıyorum. Cidden şaşırdım artık çekip gidesim var 😭😭😭

Sevgilime yetemediğimi hissediyorum artık? Bu kadar sevdiğim bir adamı bırakasım geliyor?