Sevgilimi eskisi gibi sevmiyorum ayrılamıyorum?

Merhabalar:
2 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimle ortalama 3-4 kez ayrıldık barıştım bunun yarısından çoğunda ben ayrıldım ve hepsinde ki objektif olarak yazıyorum ki tüm arkadaşları eşi dostu ve kendisi olmak üzere kendi kabul ettiği gibi (yalanlar, oyunlar vb. Kötü olaylar) yapması yüzünden ayrılmak zorunda kaldım ben uzaklaştıkça ayrıldıkça o daha çok bağlandı bana hep geldi barışmaya kabul etmedim artık en sonunda yine bir onun oyununa gelerek ayrıldık bir ay sonra geldi bu sefer dayanamadım barıştım şimdi beraberiz üç haftadıe ama ben onu eskisi gibi sevdiğimi hissetmiyorum ama ondan da ayrılamıyorum eskiden gülüşünde gördüğüm onun o güzelliğini o yanağından en ince yerine kadar her yerine aşkla bakıp her kötü şeyi görmezden gelen ben şimdi onun her ayrıntısına ıy diyen biri oldum eskiden her kusur gözümde kopardı şimdi ise gözümde büyüyo daha soğuyoeum ne yapıcam bilemiyorum insanların diline malzeme olduk hem ayrıldığım zamanda baikası bakar diye korkutorum bakar diye değilde gerçi ne bilim 3 haftanın 2 haftası yapıyo 1 hafta yapamıyorum şimdi ayrışırsam yine barışıcaz diye de korkuyorum napıcam bilemiyorum nolur bana yardım edin ya onun o gülüşünü tekrar kazanıyim kalbimde ya da onu tamamen siliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Ve değerli okurlae bana yardımcı olacak kardeşlerim abilerim ablalarım; ayrıyaten belirtmek isterim ayrılık süreçlerinde hep hayatıma karşıma binlerce fırsat çıktı lütfen yanlış anlamayın ego anlamında değil ve çıkmaya devam ediyo onlarla birliktelikte bile üç hafta iyiysem son bir haftası bu aklıma geliyo ve geri dönmek zorunda kalıyorum ayrıyaten o beni deliler gibi seviyo ve emin olduğum birşey tekrardan lütfen yanlış anlamayın ego değil benden ayrılsada bir başkasıyla hayatta olmaz
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıyaten bir alışkanlık olarak görüyorsanız bu durumu aşağıya bu alışkanlıktan kurtulmalı ya da ona bağlanıp bağlanmamam gerektiğini kurtulacaksam nasıl kurtulmalıyım neler yapmalıyım bağlanıcaksam nasıl bağlanırım neler yapmalıyım yorumlara yazarsanız çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkürler
Sevgilimi eskisi gibi sevmiyorum ayrılamıyorum?