Sevgilim beni çok seviyor ama ayrılmak istiyorum çünkü eski sevgilimi unutamadıgımı fark ettim?

Sevgilimle güzel bir ilişkimiz var (onun ilk sevgilisiyim) her şey yolunda gidiyor, ufak tefek sorunlar dışında birlikte eğlenebiliyoruz bana değer veriyor farkındayım da ve ilişkimiz artık flört döneminden daha çok ciddi bir ilişkiye doğru gidiyor 8 aydır birlikteyiz ilerisini düşündüğüm zaman aile yapısı olsun kafa yapılarımız olsun sorun yaşayacağımı düşünüyorum ve bu düşüncelerdeyken (yakın zamanda ) eski sevgilimle tekrardan konuşmaya başladım normal hal hatır muhabbetinden sonra baktım icimde hala birşeyler var ve artık sevgilimle buluşunca istemsiz soğuk davrandığımı fark ettim. Çok kötü bir şey aslında bununla farkındayım ama elimde değil yani erkek arkadaşımı da kırmadan üzmeden ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum ve bu tavırlarımdan dolayı beni mutlu etmeye çalışıyor bir problem var farkında ve çözmeye çalışıyor ama problem aslında hala eski sevgilimi unutamam.

Sevgilim beni çok seviyor ama ayrılmak istiyorum çünkü eski sevgilimi unutamadıgımı fark ettim?