Sevgilimden ayrılmam lazım ama onu çok seviyorum?

Merhaba, belki de ergence gelecek size düşüncelerim ama kendimi çok çaresiz hissediyorum. 24 yaşındayım ve 9 aylık bir ilişkim var. Sevgilim ile aynı iş yerinde çalışıyoruz. Yani her gün yan yanayız ve ben ona çok alıştım. İlk zamanlarımız çok güzeldi çok heyecanlıydı. Ama son aylarda belki de babamında annemi aldatmasından ötürü galiba kıskançlık krizlerim başladı. Sevgilim açıkçası çoğu zaman umursamaz biri ayrılsak bile üzülür ama sonrasında hayatına normal bir şekilde devam edebilir. Ama ben öyle değilim onu çok ama çok seviyorum bu zamana kadar kimseyi böyle sevmemiştim. Hiç bir ilişkime bu kadar emek vermemiştim. Beni sevdiğini söylüyor ama gözü bazen iş yerine yeni gelen bir kıza kayıyor söylediğim zamanda abarttığımı ve böyle bişey olmadığını söylüyor. Son zamanki tartışmalarımızdan sonra canım o kadar acıyor ki. Eve geliyorum ve onun sesini duymak istiyorum. Hayatımın her salisesini onunla birlikte geçirmek istiyorum. Ama bir yandan da ilişkimizin bitmesi gerektiğini düşünüyorum çevremdeki olayları bilen birkaç arkadaşım da öyle söylüyor. Sorunum şu ki ben artık onsuz bir hayat sürdürebileceğimi düşünmüyorum. Eve gelince büyük bir boşluğa düşüyorum sürekli ağlıyorum onsuz ben ne yapıcam diye düşünüyorum. Sevgilimi çok seviyorum ama ikimizin hayattaki düşünceleri bakış açıları asla aynı değil. Onu unutmak bile istemezken nasıl unutabilirim. Nasıl daha az sevebilirim.
Sevgilimden ayrılmam lazım ama onu çok seviyorum?