Sevgilimi artık yeterli bulmuyorum. Sizce ayrılmalı mıyım?

Çok iyi giden bir ilişkimiz var ama bazı şeyler yetersiz. O benim kadar romantik değil. Romantik sözler söyleyince kendine özgü söylüyor. Edebi değil yani. Ben onun için romantik sözler dolu bir defter yazdim. O napıyor? Ne sürprizi var ne güzel romantik bir anımız. Milletin sevgilileri bir sayfa yazı yazar çiçekti böcekli yazar da yazar. Arkadaşken daha romantikti. Güzel iltifatlar yapardı mutluydum. Bu gidişle arkadaş olmayi teklif edeceğim. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz bir yıldan uzun bir süredir konuşuyoruz tanışıyoruz ama hiç buluşmadık. Daha bir ay sonra gelecem gelecem diye beni geçiştiriyor. Sıkıldım artık. Yok işim var yok yoğunnum. Birgün tamamen beni kaybedince anlayacak yoğun olmayı... Dedim ki buluşunca bir sürü fotoğraf çekinelim ben seni hesabımda paylaşacağım sende beni paylaşırsın. "sen beni paylaş ben seni paylaşmim. Zaten sosyal medyaya girmiyorum ben" onun dediği de bu oldu. Rahatsız olduğum durumlari anlattim. Kendini düzeltmeye çalışıyor ama ben dedikten sonra yapmasının anlamı nedir? Sizin düşünceleriniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar konuştuk anlaştık. Olay tatlıya bağlandı. 1 buçuk ay içinde gelme sözü verdi. Fotoğraf olayı içinde özür diledi. Paylaşacağız dedi. İlgi konusunda da hatasını anladi. Daha romantik olacağım. Hak ettiğin ilgiyi azaltmayacagim diyip söz verdi. Barıştık. İlerde nolacak zaman gösterecek...
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim herkese 🌼 bu soruyu da ona gösterdim hak vermeye başladı.
Sevgilimi artık yeterli bulmuyorum. Sizce ayrılmalı mıyım?