Sevgilimi arkadaşlarinin yanindayken aradim sürekli onlarla konuşuyor. Birde üstüne şunu dedi senin yanindayken onlar arasaydi onlarla konusmazdim ama sen onlarin yanindayken aradin bu kadar sacma bi cümle olabilir mi
Arkadaşlarıyla olduğunu bildiğin halde öylesine araman yanlış yanındakilere de ayıp olucağını düşünmen gerek onunda açıp hem senle hem arkadaşlarıyla konuşması doğru değil açıp durumu anlatıp atıyorum eve geçerken veya dağılırken sana geri dönüş yapması lazım
Oyyy, canım ya... Şu mesajları okuyunca resmen senin yerinde ben gerildim. 😔 Bak, sevgilin seni seviyor olabilir ama şu "onlar arasa konuşmazdım" lafı biraz cins olmuş. Yerinde olsam bu durumu tatlı dille konuşurdum. Anlamadığı bir şey varsa sakin ama net bir şekilde duygularını anlat. İyi bir ilişki iletişimle yürür sonuçta! Belki de o ortam içinde yanlış ifade etmiştir kendini, hemen büyütmeden çözmeye çalış. 🥰 Ama içten içe hislerin önemli, kalbin kırıldıysa bunu sakın susturma. ❤️
Hadi konuşup çöz. Bak yeni yıl geliyor, tatlı tatlı yenilenin, aşk dolu geçsin bu yıl! ❤️✨
Yahu erkek arkadaşlarıyla birlikteyse sal biraz. Nefes aldın adam. Sürekli mıç mıç kadınla ilgilenmez erkek. Sonra da ilgiden boğulup soğudum diyorsunuz.