Acaba abartıyor muyum?

İlişkimizin 2. ayı ve ne zaman çiçekten bahsetsem, “Sen deyince bir şey değişmiyor, içimden gelmesi gerekiyor” diyor. Ya da “Daha önce hiçbir kız arkadaşıma çiçek almadım ki” diye ekliyor. Popüler şeylerden bahsedince de “Onlar ne öyle?” diye küçümsüyor. Trip atınca “Buna mı aldın?” ya da “Nereden öğrendin bunları?” gibi şeyler söylüyor, çünkü ilk sevgilim olduğunu biliyor.

Bizim ilişki çok hızlı ilerledi. Erkek arkadaşıyla mesajlaşırken o mesajları okumaz çünkü bir ara “Onun ağzına sı*tım okurken” dedi. Ağzıma sicktigi olay ne biliyor musunuz paraya ihtiyacı olduğu mesajı okudum sadece yardım teklifinde bile bulundum ama o an kızdı sadece bana , Eski kız arkadaşı hakkında da kötü konuşuyor erkek arkadaşıyla sohbet ederken benden de böyle bahseder mi diye korkuyorum. Söylediklerinin ciddi mi dalga mı olduğunu anlamıyorum. Konuşmadığında hep “Bir şey mi yaptım? Üzdü mü?” diye düşünüyorum.

İkinci ayımızi kutlamak istedim çünkü 1. Ayı kutlayamadik ne çiçek, ne hediye, ne de küçük bir plan yaptı. O kadar hevesliydim ki ona altı tane hediye hazırlamıştım fanatik olduğu takım hakkında bilgi toplayıp eski dergileri vs almıştım, güzel giyinmiştim 1 hafta bu anı bejliyordum ama o Kuaföre bile gitmemişti. Abartıyor muyum bilmiyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum.

Mesela bugün de hiçbir şey yapmadık; ben yemek hazırladım yardım bile etmedi en azından bunalri yıka dedim ben nasıl marul yikaayyim dedi sigara içmeye gitti ardından maç izledi ve uyuya kaldı. Uyan dedim yatagimi hazirliyim dedim kendi yatağını yaptı bana döndü dedi ki benim mi yapmami bekliyorsun yatağını sersrne dedi "oyle bir şey beklemiyorum "dedim halbuki ne yapacağımı bilemedim o an o yüzden bekledim ama o kadar kötü ses tonuyla dedi ki çok kötü hissettim , adam akıllı sohbet bile etmiyor benimle Bir şey rica edince “Sen de yap o zaman” diyor madem benden istiyorsun sen neden yapmıyorsun diyor pahalı yerlerde bile yemek yemiyorm sırf parası gitmesin diye ya da evlerine gitcez yemek yapicaz bir şey alınca ben ödüyorum halbuki çalışan o öğrenci olan benim yanı acaba 2. Ay diye mi batıyor gözüme yoksa normal mi

Acaba abartıyor muyum?