Ben abartıyor muyum?

Nişanlımın bir telefonu ve o telefona bağlı 2 hattı var. Birini şirket diğeri kendisi için kullanıyor. Şirket olan hattında wp konuşmalarına baktım. İş yerinde çalışan bir kızla konuşmaları bana çok battı. Kız buna ismiyle ve bey diye hitap etmiş ama sonraları bey kalkmış tamamen ismiyle hitap etmiş. Kız sen diliyle konuşuyor nişanlıma karşı. Bazı konuşmalarda kız sevgilisine trip atar gibi büyük harflerle peki yazdığı mesajlar olmuş. Nişanlım bir konuşmada sen çıkabilirsin demiş. Ben bunları gördüm dedim ki onun erken çıkması sana mı kaldı sen müdür değilsin orada. Neden onun iyiliğini düşünüyorsun o kadar insan bitti de sen diyorsun ona çık diye. Ayrıca bu kız neden sevgiliye trip atar gibi sana büyük harflerle peki yazıyor. sana neden isminle hitap ediyor. Neden sana siz diliyle değil sen diliyle hitap ediyor. Neden sana iş arkadaşı değil de sevgili gibi öf bu işi ben yapamam sen şunu ara o yapsın diyor. Neden ona bunu sağlatıyorsun dedim. Ve cevabı sessizlik olduğu için bana geldiler nişanlıma bu kıza bunu sağladığı için agzna s*ctm
Ben abartıyor muyum?