- 1 ay
Kavga😂
Sahiplenmeyip sessiz kaldığında "sen zaten beni sevmiyorsun" tribi gelecek😂14 Yorumla- 1 ay
Di 🤭
- 1 ay
Melisara, sen "öküz-tren ilişkisi" yaşamayı seviyor olabilirsin😂 öküzden de insanlık dinlemedim demem teşekkürler😂
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Özgür olmak istiyordur.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam! 🌸 Emin ol, herkesin aşkta farklı beklentileri var. Sahiplenici bir tutum her zaman pozitif algılanmayabilir çünkü bazı kadınlar özgürlüklerine ve bireyselliklerine çok önem verir. Kimisi daha rahat ve güvenli bir ilişki arzularken, kimisi fazla sahiplenicilikten kaçınmak isteyebilir. Önemli olan her iki tarafın da birbirine saygı göstermesi ve iletişimi canlı tutması. İlişkide karşılıklı anlayış ve dengeyi bulmaya çalışmak gerçekten harika bir şey! Yeni yıl yaklaşırken, umarım herkesin kalbi aşkla ve huzurla dolup taşar! ❤️✨ Peki, sen nasıl bir aşk hayal ediyorsun? 🎆
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- u1 ay
Bunun dozu çok önemli, eğer ssahipleniyorum kisvesi altında baskı ve kısıtlama yapıyorsa erkek bunu hiç bir kadın istemez. Kadınlar kısıtlanmayı baskıyı sevmiyor.
63 Yorumla- 1 ay
Yazmaya gelmiştim, ağzım olmuşsunuz. Gerek kalmadı, düşüncelerimi belirten bir yorum zaten var.
- 1 ay
@EzgiAybirdi ablam her konuda en doğrusunu bilir zaten:)
- 1 ay
Teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sahiplenmekten hoşlanmayan kadın yoktur ayarını bilmeyen erkek vardır.
60 Yorumla- 1 ay
Bir kere Her şeyden önce şu kelimeleri bir düzeltelim Arkadaşlar şimdi sahiplenmek ne demek sahiplenmek hayvana kullanılan bir şey bir kadının sahiplenmek ne demek yani kadın hayvan mı yıllarca insanların ağzına öyle kelimeler yerleşmiş ki aslında lafların nereye gidebileceğini hiç kimse düşünmeden hareket ediyor şahsen ben bir kadın olsam ve bu kelime bana kullanırsa hiç kimse kusura bakmasın orada Tokadı yapıştırırım ne demek İstiyorsun sen diye Neyse sorunun cevabına Gelecek olursak o kelimeyi kullanmak istemiyorum ona şöyle diyeyim sevmek eğer gerçekten bir kişi bir kişiyi seviyorsa Cinsiyetin önemi yok o kişiyle ömür boyu vakit geçirir ama böyle insanlardan hoşlanmıyorsa sip sevdidir
30 Yorumla - 1 ay
Ben de sahiplenmeyi sevmiyorum özellikle benimsin, sana aidim gibi sözler çok itici geliyor bana. Herkes kendinin sahibidir kimse kimseye sahip değil eşya mıyız, mal mıyız biz. Sahiplenmek ile korumacı olmayı karıştırıyorlar genelde, birisine sen benim olduğun için koruyorum demek farklı seni sevdiğim için sana zarar gelmesini istemediğim için benden bir parcaymişsın gibi seni koruyup zarar gelmesine izin vermem demek ayrı. İnce çizgi bu sadece.
34 Yorumla- 1 ay
ahahah git gide yaygınlaşmaya başladığı için bir açıklık getireyim dedim 🌝
- 1 ay
mersii🌸
- 1 ay
''Ya benimsin ya kara toprağın'' anlayışını abartı bulsam da sahiplenilmek güzel bir duygudur. Sahiplenmek demek, onun bedenine sahip olmak demek değildir. Onun güvenine, aşkına, sadakatine, sevgisine sahip çıkmaktır. Türklerde en güzel iyi niyet ifadelerinden biri olan ''Allah sahibine bağışlasın''dan şimdi nerelere geldik ama bu anlayışı kemirenler genelde feminist takılan kadınlar.
20 Yorumla - 1 ay
"Özgürlükten Bir Demet"
Sahiplenme değil, yanında dur ister,
Kendi kanatlarıyla uçmak en güzel yer.
Sevgide zincir yok, bağ olmaz zorla,
Özgürlüğe dokunur aşkın tatlı sora.
Bir çiçek gibi, özgür ve serbest,
Rüzgarla dans eder, hayatta hep mest.10 Yorumla - m1 ay
Yani bunu abartan erkekler çok fazla var. Sanki evcil hayvanız
31 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çapkın erkek peşinde koşup sürünüp kendine bağlayamayınca ortada kalıp sonra tüm erkekler aynı yhaaa demeye yer arıyordur
11 YorumlaBninmle olacak kişi beni sahiplenmeli diğer türlü sevmiyordur değer vermiyor demektir
14 YorumlaSahiplensin ama abartmadan kölesi gibi davranmadan kimse kimseye mecbur değil sahiplenir ama zoraki değil erkeklere göre sahiplenmek kıskanmak kısıtlamak kölesi gibi görmek iki tarafta özgür ve güvenli olmalı
10 Yorumla- 1 ay
Daha ne istiyordur acaba ben de merak ettim
11 Yorumla - 1 ay
Kadınlar ne istediğini genel olarak bilmez. Kadını için en güzelini erkeği bilir.
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hem ayranım dökülmesin hem g. tum dikilmesin, yani diyor ki hem senin le olayım hemde istediğimi yapayım. Ama ben severim zaten sevem erkek sahiplenir ama benimde sevdiğim adam olmalı, siradan sahiplenen erkeğe ayar Olurum,
10 Yorumla- 1 ay
Ya flörtözdür, ciddi düşünmüyordur. ya da etrafı ona güvenmeyen insan kaynıyordur bıkmıştır karsısında kı ona guvensın ıstıyordur.
Cunku bız erkekler bazen sahıplenmeyı abartabılıyoruz ve karsımızdakı bunalıyor. Ince bır cızgı var.10 Yorumla - 1 ay
Yavru kedi gibi mi yoksa insan gibi mi sahiplenem erkek? 😁
14 Yorumla- 1 ay
İnsan gibi sahiplenilmekten hoşlanmayan bir kadın muhtemelen ilişkinin sevmeyen tarafıdır. Erkek kişisi ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.
Ama tabi sahiplenmenin insancıl olması önemli nokta 😅 - 1 ay
Mıymıy bir ilgi değil, gerçek sahiplenme. Onu korumak için, onunla bile tartışmayı içerir mesela. Gerçekten sahiplenme durumu insan gibi sahiplenmedir
- u1 ay
Sahiplenen başka sahibi gibi davranmak başka siz o aradaki farkı anlayamıyorsunuz
17 Yorumla- 1 ay
Tm ben de sana demedim hemcinslerin temsilcisi olarak şaap
- 1 ay
Erkek çünkü jsjs kime söyleyin kızım sana söylüyorum lasguest sen anla
- 1 ay
Tamam o anlasın 🙄
- 1 ay
Sahiplensin de eşyası malı gibi görmesin bunu ayırt etsin asıl o önce bunu bilsin biz hep ne istediğimizi bildik 😌
30 Yorumla - m1 ay
Kadınlar hiçbir zaman ne istediğini bilmiyor ki sahiplenen erkeği istediğini bilsinler. Kadınlara ilgi verirsin sıkılırlar vermezsin kızarlar trip atarlar ne yapacağımızı bilemiyoruz.
10 Yorumla - u1 ay
Kadınların sahiplenilmeye ihtiyacı yok, biz her türlü başımızın çaresine bakabiliriz.
Erkekler ilişkiye sahip çıksınlar, ilişkinin sorumluluklarını yerine getirsinler yeter.10 Yorumla - 1 ay
Sahiplenme tabiri doğru değil bence. Kedi köpek miyiz sahipleniyor? Sevmeninde dozu var abartısı zarar.
20 Yorumla - 1 ay
Her kadın sahiplenmek ister istemeyen kimse yoktur sadece bazıları dozunu kaçırır fazla kısıtlar fazla kıskanır onun için öyle birini istemezler
10 Yorumla - s1 ay
Hayır yoktur. Her kadının hoşuna gider sadece bunu her fırsatta dile getirmez. Çünkü sahiplenen erkek bir kadına güven aşılar.
10 Yorumla - 1 ay
olmaz olur mu. iki tarafta da en uç örnekleri gördüm. işini görüp bi daha yoluna çıkmamanı isteyen, ve aldığı nefes ayrı olmasın isteyen
10 Yorumla - 1 ay
Ona çok iyi davranıyordur, kolaydır, tam olarak istediği biri değildir. Aslında sorun bu işin zorla oluşunda.
10 Yorumla - 1 ay
Kadını saçından sürekleyip mağarasına çekmeyi sahiplenme zanneden primatlardan uzak durulmalı
10 Yorumla - 1 ay
Kendisi sevgilim olur, tapıyorum şu an ona Allah 1 o 2
10 Yorumla - 1 ay
Ben sahiplenirim rahatsızsa gidebilir sorun yok
10 Yorumla - 1 ay
Güven, Huzur. Özür bırakılmak.
Narsist derecede sahiplenmekten hoşlanmam.
10 Yorumla - 1 ay
Kim hoslanmiyorum diyosa yalan soyluyordur 😀
10 Yorumla - 1 ay
Abartiyorsa kimse istemez ama dozundaysa herkes sever ister
10 Yorumla - 1 ay
Aşırı olunca mide bulandırıyor onu iyi ayarlamak gerek
10 Yorumla - 1 ay
Bence çoğu kadın hoşlanır ama abartilmasi hoş olmuyo erkekler sahiplenmek dediğimiz şeyi kendi maliymiş gibi davranmak anliyolar fakat kadınlarin istediği bu değil kadınlar daha olgun KISITLAMAYAN erkek ariolar
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Yoo dozunda olduğu sürece güzel bir zevktir o 🙏🏼
20 Yorumla - 1 ay
Kısıtlama baskı paranoyaya dönen kıskançlıklarla birlikteyse o sahiplenme dediğin şey bunu çoğu kadın istemez sonra da toksik ilişki neden var aha da bu tarz erkek ve kadınlar yüzünden
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Ne istiyordur?
daha doğrusu ne istediğini bilmiyordur 😁
10 Yorumla - 1 ay
Sahiplenen erkekten hoslanmayan kadın yoktur sahiplenmeyi mal satn almış olark algilayan erkek vardr sank kendi malıymış gbı görüp ona itaat bekleyenler ne derse yaplmasini istenen erkekler
12 Yorumla- 1 ay
Sahiplenmek kelimesi baştan sona yanlış zaten hakaret gibi insan hayvan mı veya mal mı
- 1 ay
Orası ole tabi
Maalesef toplumun çoğunluğu maddiyata ve dış görünüşe bakıyor, , bu ikisi oldu mu sahiplenmesi vs hikâye, evlendikten sonra bakıyorlar ki sahiplenme yok, sorumluluk yok, hassasiyet, samimiyet, güvenilirlik yok, aile şuuru, maneviyat vs yok, tüm mesele heveslerini almak ve insanlara gösteriş yapmakti, bu yüzden ülkedeki sonuç ortada evliliklerin %60-70 i boşanmayla sonuçlanıyor.
00 Yorumla- 1 ay
güzel kardeşim erkek seviyordur
13 Yorumla- 1 ay
G. avat
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dayak istiyordur
11 Yorumla- 1 ay
Beni sahiplenen erkek severim sen kılıbık seversin sevmezsin beni ilgilendirmez ben maço severim skdldldlfl
10 Yorumla - 1 ay
Sahiplenen erkekler biraz daha kısıtladığı için belki hoşlarına gitmiyor olabilir biraz daha özgür olmak istiyorlardır
00 Yorumla - 1 ay
O erkeği sevmiyordur. Sevse bu durum hoşuna giderdi
10 Yorumla - 1 ay
benim sevgilim sahipleniyor ve bu da beni mutlu ediyor ona ait olduğumu hissediyorum
10 Yorumla Şerefsiz erkek ister onu tekmelicek erkek ister 😂😂😂😂
10 Yorumla- 1 ay
Benimde yaşadığım durum ama artık umursamadim ayrıldım
10 Yorumla - 1 ay
Kadın hayvan değil
30 Yorumla - 1 ay
Tebessüm ederiz bazı durumlarda benimsenmeyi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Bence tarafsız olmak istiyor olabilirler
10 Yorumla- 1 ay
erkek istemiyodur muhtemelen ahshahahsh
10 Yorumla - 1 ay
G*vat erkek istiyorlar
10 Yorumla - 1 ay
Özgür olmak istiyorlar anlaşılan
10 Yorumla - 1 ay
Evlenmek istemiyordur
10 Yorumla - 1 ay
Bilmiyorum ama beni sahiplensin
10 Yorumla Hoş sohbet, kültür, saygı, sevgi olabilir
10 Yorumla- u1 ay
dertleri para falandır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Abartmadığı sürece iyidir sahiplenilmek ya
10 Yorumla- 1 ay
Suyunu çıkartmamak lazım
11 Yorumla- 1 ay
mış
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çoğu ne istediğini bilmiyo bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Ciddi bir ilişki istemiyordur 🤪
10 Yorumla- 1 ay
Ozgurluk rahatlik istiyodur
10 Yorumla - Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi